Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares и други!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
    Преди месец поръчах чаркуляци за Диското на стойност 170 евро ( спирачна помпа,тръбици разни и дреболии ) .Разгеле вчера пратката пристигна. Малко се изненадах от размера на кутията ама викам си явно са ги нагъчкали нещата.Е , не баха. Вътре имаше чистачки за 8 евро В случая става въпрос за http://www.lrseries.com
    Написах им любезно писъмце но покрай празниците на дали някой ще се разтича.Ще продължавам да им досаждам пък да видим до къде ще я докараме
    Това е доказателство на теорията на баце Лазо, че чистачките на ЛР са си изключително важно нящо !
    Честно казано от http://www.lrseries.com съм пазарувал няколко пъти, но без оплаквания. Явно ти си късметлия. Аз имам нужда от нови чистачки пращай за моя сметка.
    Тази земя, по която тъпча сега,
    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
    тази земя – не е моя земя,
    тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Чистачките си бяха в поръчката ,странното е че ми пратиха само тях.А иначе на кутията си има прикрепена фактура с цялата ми поръчка.Звънях им два пъти изрично да питам дали имат всичко в наличност и на ти ся коледен уец

Хо ,хо ! Току що си проверих пощата и ..........

Sent in 2 parcels, you obviously have only received 1 so far, e
      2nd parcel will arrive soon I am sure, allow for christmas post
      ------Original Message------
      From: georgi georgiev
      To: LR Series
      Sent: Dec 25, 2009 1:33 PM
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Искам само да напомня , че от 01.януари 2010 ДДС ( VAT ) във Великобритания се връща на старото ниво от 17.5 % , да не се изненадвате .

Коментар

Имам нужда от подгревателни свещи за Диско 300 tdi, но не ми се иска да правя поръчка само за тях. Някой да има нужда от нещо или да прави поръчка?
          00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
            Имам нужда от подгревателни свещи за Диско 300 tdi, но не ми се иска да правя поръчка само за тях. Някой да има нужда от нещо или да прави поръчка?
            Днес, утре ще правя. Май утре, че нещо съм на път. Ще ти се обадя.

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
              И аз искам да поръчам някои неща (ангренажен ремък и някои дреболии) може ли да се включа към вашата поръчка. Досега не съм поръчвал от там, пък и нямам кредитна карта.

Коментар

От известно време се опитвам да намеря накладки , но партидните номера за моя RR P38 извадени от microcat ги няма в " падок". Моля , дайте съвет. Иначе, списъкът с части включва :амове, две задни възд.възглавници и комплект съединител.

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                  Баце,ПОЛУЧЕНО ....
                  ... БЛАГОДАРЯ и на теб, и на Злати !!!
                  Айде пак, Оххх котьоо ....
                  .... ПОЛУЧЕНО.
                  Прикачени файлове
                  Land Rover Discovery:
                  - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                  Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Здравейте, предварително се извинявам ако нещо не съм допрочел.
                    Искам да питам, как точно става поръчката от paddock, в страните за доставка липсва България, пратих им 3 запитвания на тази тема и никой не отговори. Мисля да поръчам доста части, но не разбирам как става доставката, а и не съм пазарувал по този начин до сега.
                    Благодаря за помощта

Коментар

Такаааа, избираш си чарковете,даваш купувам,след това отиваш в дясно горе там има пазарска количка кликваш с върху нея и излиза това:Shopping Cart

Please note that carriage charges outside of mainland UK cannot be calculated on line.
                      Non-UK residents will be given the option to ask for carriage confirmation when giving delivery details.
                      DescriptionPart NoPriceQtyAmount Oil Filter Element - BritpartSTC2180B£3.95£3.95 Total£3.95
                      Select Shipping TypeShip To Zone: Please select UK Mainland UK Islands Europe (EC) Europe (EC with VAT no.) Europe (non EC) USA & Canada Rest of World После даваш order now ,след това те препраща към следващата страница,и ето там трябва да попълниш всички твои данни ,след това долу в ляво има order now ,кликваш там,после чакаш e-mail с потварйдение и колко ще ти струва масрафа.Това е по принцип но нека и колегите с множество поръчки да кажат дали е вярно,дано ти помогнах и успех с поръчката.

Коментар

Три кашона се забавиха три месеца. Ужас! За първи път ми се случва. Имало нЕква нова девойка и тя объркала всичко. Пак Ужас!!!
                        LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Последната ми поръчка дойде за 6 дни. Бях приятно изненадан. За сметка на това ме таксуваха за транспорт 15 лири (две въздушни възлавници, маслен филтър и рото филтър). Достави ги InterlikExperess
                          Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
                          Discovery 2.5 TD5 2000 EX
                          Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

За сметка на това ме таксуваха за транспорт 15 лири (две въздушни възлавници, маслен филтър и рото филтър). Достави ги InterlikExperes
                            Е толкоз. За едно кашонче толкова взимат гадовете. Но пък чак от Острова и само 6 дни.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                              Е толкоз. За едно кашонче толкова взимат гадовете. Но пък чак от Острова и само 6 дни.
                              6-те дни са си съвсем обикновен и нормален срок за достава от там. На мен неща с обикновена поща често са ми стигали за толкова, че и по-малко.

Рекорда ми е 5 дни колет от Канада до тук, и толкова и от Китай.
                              От Германия пък неща редовно пристигат за 3-4 дни.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз пък си чакам поръчката от 24.01.2010г. - предни накладки и спирачни дискове. Като стана месец започнах да им пиша на обявените e-mail, но никакви индикации, че си четат пощата. Иначе парите си ги дръпнаха от кредитната карта.
                                Дискавъри 300 тди ръчка
                                Витара тди автомат
                                XT660R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X