Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares и други!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Интернет магазини за Land Rover

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
    ...А някой знае ли кога почват да дават отстъпки (Падок) , че всеки път като поръчвам сайтът ми казва : '' Ако ползвате някакви отстъпки , те ще се появят сега ! '' ...
    Ами аз имам отстъпка от 1 паунд за малките колети до 2 кг, обаче в сайта не я пише никъде. Открих я след като сравних едни от първите и последните касови бележки. Предполагам, че и за големите(над 2кг) имам отстъпка, но не съм я смятал точно. А от кога са започнали да ги правят не мога да кажа, тъй като не пазя документите за всичките си поръчки. Не съм ги питал изобщо, колко и от кога...

П.П.

За ориентир може да си сметнете общата стойност на поръчките. Моите са на стойност около 300 Паунда...

Коментар

Към колегите работили с paddock. След колко време получихте потвърждение на заявката?

Коментар

И-мейл след 5-10 минути.

Коментар

До: Проблеми с доставките от Paddockspares

Карданите комплект ли идват или са без карета??
          Бъдете здрави

Коментар

Не съм виждал да се продават без карета.

Коментар

Лошо. От петък до сега нищо!

Коментар

Както писах поръчах на 27.06. .До 3.07. никаква реакция.Вчера са изтеглили парите но няма потвърждение.Дали са пратили стоката?Другото което ме озадачава:Не са добавили транспорт. Изтеглили са точно колкото е обявена часта.Транспорта тук ли ще се плаща?Ако въобще се получи нещо!Межувременно пуснах две писма до тях със запитване .Никакъв отговор.

Коментар

Не ми пишат, нито пък са изтеглили пари, и това вече 1 месец!?

Коментар

Първоначално публикуван от Воден дух Преглед на мнение
                    Както писах поръчах на 27.06. .До 3.07. никаква реакция.Вчера са изтеглили парите но няма потвърждение.Дали са пратили стоката?Другото което ме озадачава:Не са добавили транспорт. Изтеглили са точно колкото е обявена часта.Транспорта тук ли ще се плаща?Ако въобще се получи нещо!Межувременно пуснах две писма до тях със запитване .Никакъв отговор.
                    По принцип при мене пристигат за 7 работни дни,не съм имал проблеми за сега.
                    Бъдете здрави

Коментар

Aз ги похвалих малко по-нагоре и сега чакам от 5 дни да ми отговорят на запитване .

Коментар

Аз не смятах, че е възможно да чакам 1 месец да ми пратят нещата, които съм поръчал, и то поне ми отговаряха 1-вата седмица, а сега вече не.

Коментар

Напоследък направих доста поръчки от Paddock - впечатлението ми като цяло е за доста добро, в повечето случаи бързо обслужване. Добро опаковане на стоките - досега нямам нищо повредено от тях. Поръчките пристигат бързо - до десетина дни максимум. Част от нещата съм ги поръчвал в София, друга - в Стара Загора. В София не знам кой ги носи, тук ползват Сити експрес.
                          Имах интересна случка с доставките. Поръчах си броня от Famous Four и ми я изпратиха с UPS с цена на доставка 195 лири без ДДС Бронята закъсня 4-5 дни, дойде очукана и един месец чаках някой от UPS да се накани да "провери" бронята, защото това било изискване за да ми възстановят парите. Накрая ми писна и си ремонтирах сам бронята (то се оказа, че ремонта струва 30 лв, ако знаех, изобщо нямаше да ги чакам един месец).
                          Равносметката е - UPS 45 кг пратка пристига със закъснение, повредена, при цена на услугата близо 600 лв и накрая - оправяй се сам... Paddock - 55 кг пратка идва навреме, без никакви проблеми с цена на доставка 15 лири...
                          Famous Four също споделиха, че имат проблеми с местните представители на UPS и при бъдещи поръчки ще търсят други методи за доставка.
                          A Land Rover would never turn up to collect an Oscar.

Коментар

Както обещах пиша: на 27ми поръчах. Потвърдено е 1 час по-късно. След още 1 час изтеглят точната сума за резервната част от карта МастерКард. За транспорт - 0 лв. Частта тежи 13кг. Дават номер, с който проследяващ пътя на пратката. Вчера сутринта пристига в Будапеща. Днес в 13.00 - в София. В 17.00 можеш да си я получиш от главен склад на Сити Експрес, кв. Горубляне. В 18.30 отидох да я получа. Кашона беше скъсан, отвътре навън, поради остротата на стърчащите планки, в които се закрепват спирачните маркучи. Става въпрос за амортисиорната стойка с въздушната възглавница. Планката беше изкривена - поправимо. Стоката си беше в заводска опаковка без допълнително подсилване. Като цяло съм много доволен и изненадан от качеството на услугата. Ще им пиша препоръка за по-добра опаковка и ще продължа да работя с тях. Важни изводи: поръчка от фирма, регистрирана по ДДС; e-mail за контакти на същата фирма; картата, от която теглят (МастерКард), е на същата фирма.
                            Обещах и изпълних!!!!!

Коментар

Аз обаче още нямам ни вест ни кост, смятам да изпразня до дупка сметката, която им дадох, така и така е спомагателн и разплащателна. Жалко, щеше ми се да си напазарувам. Много съм учуден, но сякаш отдавна са забравили за мен...

Коментар

Не мисля , че ще имаш проблем със сметката . А парите за поръчката изтеглени ли са ? Да не би да са ти го пратили по пощата и да те чака в някой пощенски клон , както стана с мен веднъж?
                                Иначе на мен ми отговориха СЛЕД като си направих поръчката и в допълнителен мейл с номер на ордер исках да ми добавят раздатката. На другите писма няма отговор .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X