Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо искам дълъг Дифендър или Мултифункционалност на LRD 110?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Защо искам дълъг Дифендър или Мултифункционалност на LRD 110?!

Първоначално публикуван от Младен Стоянов Преглед на мнение
    А влизаш ли във филма или ще гледаш от страни?
    Влизам, нали това работя бре.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 17-03-14, 07:00. Причина: ... ш`е почерпиш!
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Гледам в Швейцария има доста запазени и на малко километри с валиден преглед
      Може да се погледне тук: autoscout24.ch
      M.P.

Коментар

Хм,аз до сега гледах в Германия,Италия и Испания,пак в Аутоскаута.Ще погледна и там,благодаря!

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        Влизам, нали това работя бре.
        -Доообре!
        2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Мдаааа, погледнах мобилето.де... голяма скръб наистина. А пък седем-местна - въобще липсва.. да не би нашите Дискота да стават Класици вече и да им се вдига цената...
          Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
          LZ2РSD

Коментар

Хич не ми вярвате ама аз бая търсене търсих,бая Дискота1 и 2 гледах и тествах тук в БГ,наистина пълна скръб.Само едно ми хареса като цялостно състояние във Варна,то пък се оказа с възможен потенциален проблем в мотора....И така достигнах до извода,че няма какво да очаквам от коли 2003-2004г,карани юнашката 10 години.Почти всички с автомати,които съм срещал са имали проблеми с този агрегат.На много голяма част въздушното окачване има дефект.Други със сигурност са карани последните няколко години без никаква поддръжка,други са мърляви и салона им е направо съсипан за 140 000км?!И така стигнах до извода,че си требе по-ново,за да е читаво.А какво по-ново с цели мостове освен Дефендър?Гегата скъпа,Вранглера малък.А Дифендри от 2007г има много читави екземпляри.Появяват се и тук в БГ от време на време.
            2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Може да хвърляш по едно око във фотомое от време на време, понякога има върнати от лизинг на малко километри и много добре изглеждащи.
              Като например.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:456.jpg
Прегледи:1
Размер:106.7 КБ
ID:5572068
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 20-03-14, 12:34.

Коментар

Ако става дума за върнати от лизинг, познати ми казаха за коли на мтел върнати и се продават на паркинга на ХИТ в Младост.

.... ?+"=_:=%+?:=%?

п.п. оп... то май само къси имат... но май имаше и дълги... ще те излъжа. Може да им се обадиш, а аз довечера ще пробвам да се отбия да видя на място дали имаше дълги бази.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 20-03-14, 12:30. Причина: mobile.bg
                LR Discovery 300Tdi 1996
                Subaru Outback 2.5 1998
                Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

Ехеее... ще помоля за повече инфо. Че и на мен ми е интересно
                  Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от bestbg Преглед на мнение
                    Ако става дума за върнати от лизинг, познати ми казаха за коли на мтел върнати и се продават на паркинга на ХИТ в Младост.

.... ?+"=_:=%+?:=%?

п.п. оп... то май само къси имат... но май имаше и дълги... ще те излъжа. Може да им се обадиш, а аз довечера ще пробвам да се отбия да видя на място дали имаше дълги бази.
                    Ходих лично.Само къси бази са.Единия става поне на вид.Другте никак.Оборудвани са с лебедки.Май имаха и климатици.Ако някой се интересува от къси-там има поне 3-4.

Коментар

• От: Защо искам дълъг Дифендър или Мултифункционалност на LRD 110?!

Първоначално публикуван от Йордан Йорданов Преглед на мнение
                      Може да хвърляш по едно око във фотомое от време на време, понякога има върнати от лизинг на малко километри и много добре изглеждащи.
                      Като например.
                      Благодаря Данчо!Не бях гледал там отдавна и не бях се сещал.Браво!Вече почна да ме е яд,че ти дадох капака на ангренажа за пари.Като се видм да ми напомниш да ти ги върна,щото ти само ми помагаш...

Коментар

А какво по-ново с цели мостове освен Дефендър?

Нисан Патрол след 2006,ама е друга тема
                        M.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Chico Преглед на мнение

Тук в Европа, само Вранглер. Иначе и новите 7-ми серии на Ленд Крузер са прекрасни, но не се предлагат тук. Патрола е чудесна машина, но като стане проблем с небезизвестната горивна помпа бош vp 44 и добре дошли в света на болката...

Коментар

Първоначално публикуван от Chico Преглед на мнение

Хич не е друга тема,щото бая ги загледаждам,обаче в БГ няма много информация за тях.Вече не помня в кой сайт четох,че дори след 2006 нямат читави дизелови мотори.Уж ги купи Рено,ама аз по чужди сайтове четох,че рядко има екземпляр с 3,0Д който да изкара повече от 150-160К без сериозен проблем с мотора.В сравнение с това Пумите са къде-къде по яки.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                              Тук в Европа, само Вранглер.
                              Яро,имаш предвид освен Дифендър,нали?Вранглера го харесвам,ама ми е малък за целите,ама жената е влюбена в него...Ако е само за забавление и фън-той е фаворита.Ама като става въпрос за работа-носене на много багаж,теглене на ремарке,служене като приют,вътрешно пространство,възможности за багажници....
                              Недостатъците на Дифендъра са лошата сглобка на купето,слаби мудни двигатели,висок разход на гориво(на новите) и лошото отопление,лоша акустична изолация.И май до тук.И май за всички от тях има сравнително лесни и не много скъпи решения.

За 7ма серия на Тойота е ясно-голяма екзотика е по тия ширини,а аз не искам такава,колкото и надеждна и здрава да е.Ей там ще я шибна в едно дърво и....филма става като със Нисана.

Коментар

Първоначално публикуван от Младен Стоянов Преглед на мнение
                                В сравнение с това Пумите са къде-къде по яки.
                                По-нагоре бях споменал за пумите в/у които имам наблюдения, ако искаш ще ти наснимам да видиш блокове и бутала, някои и много далеч от 150-160к.
                                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X