Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо искам дълъг Дифендър или Мултифункционалност на LRD 110?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Защо искам дълъг Дифендър или Мултифункционалност на LRD 110?!

Дефендрите на пазара за втора употреба са значително по-малко дискавъри, така че намиране на читав дефендър ще е по-трудно. А и къде можеш да отидеш с дефендър, а с дискавъри да не можеш?
    Малко "масло в огъня":
    няколко снимки от миналата година
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_6815 (Custom).jpg
Прегледи:1
Размер:116.2 КБ
ID:5568844

Име:IMG_6817 (Custom).jpg
Размер:102.9 КБ
ID:5568845

Име:IMG_6830 (Custom).jpg
Размер:128.9 КБ
ID:5568846

Име:IMG_7371 (Custom).JPG
Размер:62.9 КБ
ID:5568847

Име:IMG_7500 (Custom).JPG
Размер:87.2 КБ
ID:5568848

Име:IMG_7501 (Custom).JPG
Размер:67.6 КБ
ID:5568849

Име:IMG_7506 (Custom).JPG
Размер:78.4 КБ
ID:5568850

Име:IMG_7507 (Custom).JPG
Размер:74.3 КБ
ID:5568851

Име:IMG_7576 (Custom).JPG
Размер:133.6 КБ
ID:5568852

Коментар

Първоначално публикуван от Йордан Йорданов Преглед на мнение
      Дефендрите на пазара за втора употреба са значително по-малко дискавъри, така че намиране на читав дефендър ще е по-трудно. А и къде можеш да отидеш с дефендър, а с дискавъри да не можеш?...
      По тази логика където ще отидеш с Дискавъри, ще отидеш и с Витара и Самурай. Дифендъра е със значително по-голям багажен обем от Дискавъри, в крайна сметка, всеки от каквото има нужда.

Коментар

Съгласен съм, че Дифендъра има редица предимства и при сходни цена и състояние и аз бих избрал Дифендър. Но при условие, че Дискавъри удовлетворява нуждите ми, защо да правя компромис с по-висока цена или по-лошо състояние.

Коментар

Ами то хубаво,ама експедиция с Дифендър си е малко голям компромис с комфорта.Отделно части по нашите ширини за Дискотека има огромно количество.Иначе е обаятелна икона.
          И аз бих искал да знам малко повече за покривните палатки - "+" и "-"
          M.P.

Коментар

Е,добре де,намерете ми тогава читаво Диско2,на малко километри,без нужда от ремонт(такова вече няма,щото се произвеждат до 2003г) и с блокаж на централния диф,с ръчна скоростна кутия(и такава комбинация няма). И аз съм фен на Диското,ама вече всички поодъртяха,а аз искам по-нова машина(не по-евтина),която да работи на принципа наливаш и караш,един път на година редовен сервиз и толкоз.А за пространството в Дифендъра няма какво да говорим-няма такова пространство!

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
            Андро по-нагоре беше споменал за моторите...ако ще е полезно ще спомена, че аз на пума не бих заложил.Почти съм наплашен от мотора, покрай опита ми с бусовете с 2.2 пума мотор.Регулатор на рампата за добър ден, инжектори, помпи, клапани за рециклиране на газовете.Много чувствителни към качеството на нафтата
            Колега,всяка информация е полезна!Първо какво е регулатор на рампата?И второ за тези 2,2 Пуми четох,че специално за Дифендър точно помпата и горивната система са модифицирани за работа с нискокачествено гориво.
            Последно редактирано от Младен Стоянов; 07-03-14, 19:14.
            2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

А защо не си вземеш такова което ти допада и да смениш раздатката с такава с блокаж и работата да заспи.
              . LRE Bulgaria.
              RRC SE V8 91г.

Коментар

Първоначално публикуван от bochopz Преглед на мнение
                А защо не си вземеш такова което ти допада и да смениш раздатката с такава с блокаж и работата да заспи.
                На всичкото отгоре имам такава раздатка в мазата!Нищо не искам да ремонтирам и модифицирам.А и всички Диско-та са на по над 300-400х.км.А аз искам почти нов автомобил,който поне 5 години да има нужда единствено и само от редовно обслужване.
                2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от Младен Стоянов Преглед на мнение
                  На всичкото отгоре имам такава раздатка в мазата!Нищо не искам да ремонтирам и модифицирам...
                  "Никога не казвай никога"

Когато имаш време, прегледай тази тема (дълга е, но първите 20-тина страници са съществени), пускал съм я друг път в този раздел:
                  http://www.expeditionportal.com/foru...uck-on-portals

Машината е Дифендър 130 пума, на портални мостове от едни немци.
                  Прикачени файлове

Коментар

А аз искам почти нов автомобил,който поне 5 години да има нужда единствено и само от редовно обслужване.
                    Тогава смени марката
                    Само че не знам кой от съвремените модели отговаря на изискването.
                    Последно редактирано от Ivan_J; 08-03-14, 10:32.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение

Когато имаш време, прегледай тази тема (дълга е, но първите 20-тина страници са съществени), пускал съм я друг път в този раздел:
                      http://www.expeditionportal.com/foru...uck-on-portals

Машината е Дифендър 130 пума, на портални мостове от едни немци.
                      Прочетох до след 40та страница(щото съм на почивка )Много сериозна работа!Но към този момент въобще не смятам да се хвърлям в такива филми.Най-много багажник на покрива(или палатка),шумозолация,печка,компресор.Дори и размера на щатните гуми не смятам да сменям като начало.Като гледам бюджета на Робърт никак не е малък,а е вземал като база Дифендър с Пума.Защо ли?

Коментар

Ето и 2 снимки от темата:

Име:20110516_Maltec_LR_00062_web1000t.jpg
Размер:272.3 КБ
ID:5570677Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20110516_Maltec_LR_00067_web1000t.jpg
Размер:224.7 КБ
ID:5570678

Коментар

Вземи си едно запазено Диско 2 около 150 000 км (от германия) и няма да съжаляваш...
                          Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
                          LZ2РSD

Коментар

Първоначално публикуван от shaterhand Преглед на мнение
                            Вземи си едно запазено Диско 2 около 150 000 км (от германия) и няма да съжаляваш...
                            Ако имаш някакви читави предложения-давай ги на лични,че сезона на пътешествията дойде!Че аз читаво по обявите(и в Германия) не съм видял.Да е 7 места и по възможност 2003-2004.

За майсторите-раздатката от Д1 автомат,ще пасне ли директно на Д2 ръчка?

Дори да взема Д2,не се отказвам от дълъг Дифендър в дългдсрочен план.Просто не мога да си позволя да притежавам 2 скъпи Дифендъра.

Коментар

За майсторите-раздатката от Д1 автомат,ще пасне ли директно на Д2 ръчка?

Да, пасва.
                              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 16-03-14, 18:33.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                                Да, пасва.
                                А влизаш ли във филма или ще гледаш от страни?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X