От: Загряване на 300 ТДИ при странни обстоятелства - нужда от съвет.
Сьгласен.Карал ли си оффроуд при тия условия - без виско,без 4 литра антифриз и с номер на радиатора?Е това ми трови нервите - кьде е врьзката между климатика и охлавителната система - ремька на водната помпа?
Ако няма достатьчно антифриз ще му бьрка и работата на перките,а и ще загрява по-бавно или по-точно ще му показва забавено загряване.
Ремька закьсано има ли?Набиват се парчета и мрьсотия по пистите на ролките по които вьрви ремька,почва да се закьсва и припльзва.И на мен не ми се вярваше ама като смених един Коунтитек след като го бяхме сваляли 20 дни преди това за поправка на сервопомпата и повярвах.
2:30 сутринта,стискам палци утре като се сьбудя да сте решили проблема.
Първоначално публикуван от Lazar
Преглед на мнение
Ако няма достатьчно антифриз ще му бьрка и работата на перките,а и ще загрява по-бавно или по-точно ще му показва забавено загряване.
Ремька закьсано има ли?Набиват се парчета и мрьсотия по пистите на ролките по които вьрви ремька,почва да се закьсва и припльзва.И на мен не ми се вярваше ама като смених един Коунтитек след като го бяхме сваляли 20 дни преди това за поправка на сервопомпата и повярвах.
2:30 сутринта,стискам палци утре като се сьбудя да сте решили проблема.
Коментар