Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт на Range Rover Classic

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Range Rover Classic 3.5l V8 1986

Най-лесното и качествено е следното. Аз съм фен на това - тук, от електронния магазин на Форума, си взимате или поръчвате окачване Трайл Мастер( аз лека полека сменям части от моя Ловелс с такова) след това издирвате в Купувам-Продавам, раздела Търговски партньори, Аndro160 или сервиза на Военна рампа и готово, хората ви го слагат. Това е най-простия и лесен, пък и гарантиранот сигурен и качествен вариант.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
      Най-лесното и качествено е следното...
      Ако става дума само за амове и пружини, няма нищо сложно да си ги сложиш сам. И аз не го бях правил преди и въпреки грешния подход в някои моменти, спокойно се справих в рамките на един ден: http://www.offroad-bulgaria.com/show...45#post1525845
      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
        Най-лесното и качествено е следното. Аз съм фен на това - тук, от електронния магазин на Форума, си взимате или поръчвате окачване Трайл Мастер( аз лека полека сменям части от моя Ловелс с такова) след това издирвате в Купувам-Продавам, раздела Търговски партньори, Аndro160 или сервиза на Военна рампа и готово, хората ви го слагат. Това е най-простия и лесен, пък и гарантиранот сигурен и качествен вариант.
        Конкретно за Ленд Ровър, към окачването са необходими и допълнителни компоненти, които в това окачване ги няма. Има предостатъчно комплекти из острова, във всякакви варианти и цени, по-ефективни от на немците.

Коментар

Аз наскоро минах през това - купих си комплект пружини и амове от падок - общо 500 лв. до вратата (не твЪрдя, че са добри или лоши, но си карам с тях).
          Смяната не е сложна - ако сам не искаш да я направиш - Аndro160 ще ти ги сложи.
          Ако ще го чекнеш сериозно си порЪчай и това:
          http://www.paddockspares.com/rear-di...fender-90.html
          Ще получиш куп сЪвети кое още трябва да се сменя заедно с лифта - аз действам на принципа "когато трЪгне (или се счупи) - тогава взимай усилено или подобрено за лифта".
          Не се притеснявай - оригиналните части са изкарали четвЪрт век - се ще издЪржат още малко
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Благодаря PinMaster. Можеш ли да ми кажеш с колко го вдигна и да ми дадеш линк на тия дето си взел. Сега като му сложих 235/85/16 и направо легна на тях затова търся много бързо да го вдигна че немога да ходя на лов.

Какво ще кажете за този кит - http://www.paddockspares.com/plus-2-...p-dampers.html ?
            Моля да ме извините още веднъж за многото и някой глупави въпроси но тепърва навлизам в тази сфера.
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 11-10-11, 08:22.

Коментар

Точно такЪв си сложих аз - плюс 2 инча - 235/85/16 заспиват (че дори малко и малеят).
              Нищо друго не сЪм сменял, обаче отпред съм резнал леко калниците.
              Но задните пружини при сериозни разчеквания се вадят от горното си легло и затова са онези неща, дето ти ги писах.
              Ще трябва да платиш 2 доставки х 15 паунда, защото е около 50 кила комплекта за повдигане, а 15 паунда е за всеки започнати 40.
              И това всичко са цени без ДДС - при тях е пак 20%.
              Пристигат за 7-8 дни до вратата ти.

Коментар

PinMaster c колко по-висок ще стане с кит като твоя? Щот ми предлагат и малко побългаряване с някви планки и тн.

Гледах ето това - http://www.paddockspares.com/pro-com...-absorber.html
                Ако сложа такива амортисьори какви пружини трябва да взема и това цената на 1 ли е или е за 2 броя?

Коментар

Без никакво побЪлгаряване - кита от предишният линк включва 4 пружини и 4 ама!
                  Нищо друго не ти трябва!
                  Ще се повдигне с 5 санта, но ако са ти смачкани оригиналните пружини (както при мен) ще е малко повече.
                  И никакво побЪлгаряване - англичаните са си го измислили отдавна... Както казваше баба ми "там, накЪдето отиваш, аз отдавна сЪм се вЪрнала"...
                  Затова и колегите ти постнаха линкове кЪм темите кой кое как е направил.

Коментар

От: Лифт на Range Rover Classic 3.5l V8 1986

Момчета проблем!

Сложиха окачването. Отред е супер, но отзад е клекнал. Ужас. Какъв може да е проблема? Отпред да дебелите пружини а отзад по-тънките нали така?

Коментар

• От: Лифт на Range Rover Classic 3.5l V8 1986

Първоначално публикуван от i.ivanov01 Преглед на мнение
                      Момчета проблем!

Сложиха окачването. Отред е супер, но отзад е клекнал. Ужас. Какъв може да е проблема? Отпред да дебелите пружини а отзад по-тънките нали така?
                      НЕ.Обратно трябва да е.Споделям ти го от личен опит.Преди три години си взех окачване от Падок,при махането на оригиналните забелязах,че по-дългите пружини бяха от зад така направих и с новите по-дебели и по-дълги от зад,джипа стана апсолютно водоравно.Една година след това приятел си взе същото окачване и на него пишеше ,че дебелите трябва да са от пред,подведох се и обърнах и моите пружини,стана като немска овчарка,направо приклекна а фаровите се дигнаха осезателно нагоре.Имай в предвид,че задницата на Рейнджа е много тежка.Смени ги и всичко ще се оправи!

Коментар

Интересно. Ние с майстора си мислехме че по-дебелите са отпред понеже заради двигателя е по-тежък. Мерси много за информацията. Още от утре започва смяната

Коментар

Дай някоя снимка да го видим.

Коментар

Нещо немога да качвам. Използвам мак бук и немога да се оправя. Могга да ги пусна по и-мейл на някои и тои да ги качи.

Коментар

• SuperGaz 2" lift kit

Привет колеги,
                              Имате ли впечатления за Super Gaz Lift Kit +40mm (Heavy Duty) DA4286HD окачване? Искам да повдигна джипката (Range Rover Classic) с 2 инча за да мога да наместя по-големите гуми (265/75/16). Коментари за аналогични решения са добре дошли.
                              RRC 3.5 ‘85
                              RRC 3.9 ‘93
                              Jeep XJ 4.0 ‘93

Коментар

• От: Лифт на Range Rover Classic

Амовете Super Gaz са боклук. За пружините нямам наблюдения.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X