Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт на Range Rover Classic

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лифт на Range Rover Classic

Понеже ми се въртят разни идеи из главата да попитам.
    При лифт-а освен пружини и амортесьори гледам,
    че се сменят и Caster Correcting Bushings, но пък те са само
    за предното окачване,
    интересува ме за задното налагат ли се някакви промени.

И някой има ли наблюденият върху PRO COMP ES9000
    амортесьори.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-12-09, 16:32. Причина: Главни букви и пр.знаци
    LR RR Classic VM2.5

При различни по големина лифтове се сменят различни неща. Това е свързано и с модела на джипа.
    Лифта винаги е продиктуван от нуждата да се вкарат по големи гуми. Изключение са малките лифтове където големината на гумите е същата както при стандартното окачване. Ако караш стандартно 29" можеш да вкараш 30" След 2"лифт по големи от 30" наи вероятно пак ще опират.
    Какъв лифт искаш да правиш.

За ПроКомп нищо лошо не съм чул.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
      За ПроКомп нищо лошо не съм чул.
      Нито пък нещо хубаво.
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-12-09, 16:33.
      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

В интерес на истината и хубаво не съм чул.
        Ама аз до сега само за Билщейн съм чул нещо хубаво.

Коментар

ProComp (това, което съм чул) са бюджетно решение и толкова.

При 2" лифт на Дискавъри 1 и Рейндж Ровър Класик ще влязат 32" гуми.

Коментар

Общо взето това е заданието,
            32" гуми и искам да преминавам през дерето на закъсващите виетнамки.

За прокомп гледам в щатите има комплект за 145 USD, което ме учуди като цена, но явно толкова си струват.
            Иначе другото което гледах е на ОМЕ, но там нещо не се ориентирах и никъде не видях за лифт
            на TJM, никъде не намерих по мрежата, но тези дни мисля да посетя тукашният им представител.
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-12-09, 16:34.
            LR RR Classic VM2.5

Коментар

Първоначално публикуван от hf hpe
              за прокомп гледам в щатите има комплект за 145 USD, което ме учуди като цена, но явно толкова си струват
              Какво има в този кит. Доколкото аз съм забелязал за тази цена получаваш 4 подложки и 4 ама от неизвестен произход (proudly made in mexico) имхо - не си струва
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-12-09, 16:35.

Коментар

общо взето това е заданието
                32" гуми и искам да преминавам през дерето на закъсващите виетнамки
                Ами преди лифта защо не пробваш с едни МТ гуми в стандартен размер?

А иначе можеш да видиш за ориентация какво се предлага за Рейндж.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от митко
                  за прокомп гледам в щатите има комплект за 145 USD, което ме учуди като цена, но явно толкова си струват
                  какво има в този кит. доколкото аз съм забелязал за тази цена получаваш 4 подложки и 4 ама от неизвестен произход (proudly made in mexico) имхо - не си струва
                  PRO COMP ES9000 Extended Length
                  High Performance Gas Shocks
                  $149.00 per set of 4
                  LR RR Classic VM2.5

Коментар

Аха, както и предполагах, даже нема и подложки . Не съм изненадан. Но е загуба на ресурс да се занимаваш с което
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-12-09, 16:35.

Коментар

аха, както и предполагах, даже нема и подложки . не съм изненадан. но е загуба на ресурс да се занимаваш с което
                      За тази цена мисля, че е добре.
                      Но тъй като тази марка явно е разпространена най-вече из америките очаквах от теб да дадеш малко инфо.
                      На сайта на който ги намерих пише, че са удължени амортесьори за 2 или 3" лифт, но не пише нищо за ходове,
                      за още толкова пари предлагат и пружини пак за 2" лифт.
                      Но пак са някаква неизвестна за мен марка blu springs.
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-12-09, 16:37.
                      LR RR Classic VM2.5

Коментар

аха, както и предполагах, даже нема и подложки . не съм изненадан. но е загуба на ресурс да се занимаваш с което
                        за тази цена мисля, че е добре
                        но тъй като тази марка явно е разпространена най-вече из америките очаквах от теб да дадеш малко инфо
                        на сайта на който ги намерих пише, че са удължени амортесьори за 2 или 3" лифт, но не пише нищо за ходове
                        за още толкова пари предлагат и пружини пак за 2" лифт
                        но пак са някаква неизвестна за мен марка blu springs
                        Доколкото знам ProComp всъщност не са производители, а продават компоненти, произведени (bulk) от други компании, но под марката ProComp. Освен а САЩ, съм ги срещал из форуми къде ли не, има ги доста и в Австралия.

Моят съвет е 2" от TJM + 32" гуми (235/85/16 или 265/75/16, става и 265/70/16, те са 31").

Освен TJM, при Митко (Фулда) можеш да погледнеш Dobinson (както е препоръчал V93 по-горе) или TrailMaster.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
                          можеш да погледнеш Dobinson (както е препоръчал V93 по-горе)
                          Едно уточнение: Dobinson не съм ги препоръчал, защото нямам представа от продуктите им (от тях са ми само полиуретановите втулки на задното окачване). Дал съм линк към тях, защото само при тях намерих онлайн каталог, който да съдържа някаква по-конкретна информация какво се предлага за конкретни модели.
                          Когато си търсих за мен, при TJM и ARB такава конкретика нямаше. Само обща информация.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93
                            можеш да погледнеш Dobinson (както е препоръчал V93 по-горе)
                            Едно уточнение: Dobinson не съм ги препоръчал, защото нямам представа от продуктите им (от тях са ми само полиуретановите втулки на задното окачване). Дал съм линк към тях, защото само при тях намерих онлайн каталог, който да съдържа някаква по-конкретна информация какво се предлага за конкретни модели.
                            Когато си търсих за мен, при TJM и ARB такава конкретика нямаше. Само обща информация.
                            Да, извинявай, исках да кажа - посочил или нещо подобно.
                            Не знам за ARB (вероятно имаш предвид OME), но TJM имат както продуктов каталог (препратка Products на техния сайт), така и Брошури (Brochures) по марки, които можеш да свалиш и разгледаш.

Коментар

Не знам за ARB (вероятно имаш предвид OME), но TJM имат както продуктов каталог (препратка Products на техния сайт), така и Брошури (Brochures) по марки, които можеш да свалиш и разгледаш.
                              Точно ОМЕ имам предвид, написах ARB, защото е на сайта на ARB. Вярно е, че имат продуктов каталог, но информацията в него, както и в брошурите на TJM е общо описание на продуктите. Докато на Добинсън в онлайн каталога има примерно не само най-общо какво се предлага за Паджеро, но и има разбивка на моделите по години и е посочена напр. вариантите за дължина на торсионите и видовете закрепване на амортисьорите.
                              Вероятно и другите имат каталози с подобна подробна информация, но тя вероятно е в печатно издание и поне аз не можах да я намеря онлайн.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X