Първоначално публикуван от Yaro
И не е само при Dobinson. И при мене амортисьорите са същите като щатните (по дължина), а пружините - не.
). Поне със сигурност за австралийските производители. Галопера е като Паджеро 1, ама не точно... Плюс това има не-късмета да си първия лифтован Галопер (поне с TJM, не знам за ОМЕ). За следващия едва ли ще има такива перипети.

. Аз съм с олекотена задница обаче, оригинално подът на диското е една наГъната много дебела ламарина, на няколко пласта и тежи много, след като мойто беше отстранене и замнена само с 1 лист 1мм ламарина отзад стана много по-леко и сега нещата се балансират с много приятна возия едва след 1-вите 100 кг товар. За сметка на което смятам, че ще може доста да се натовари, като знам старото окачване колко понесе...
). Поне със сигурност за австралийските производители. Галопера е като Паджеро 1, ама не точно... Плюс това има не-късмета да си първия лифтован Галопер (поне с TJM, не знам за ОМЕ). За следващия едва ли ще има такива перипети. 
По-горните примери са за друго и Пламен е прав да се чуди. Както се чудя и аз.
, но явно на ония не им се занимава да разработват няколко вида амове. Все пак пружините се навиват къде по лесно. Така по лесно падат кинти.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар