Най-накрая се реших и аз да сменя стандартните амортисьори и пружини с +2 лифт на Бритпарт. Джипката е Дискавари 1 300tdi. Ползвам го 50/50, както на асфалт, така и извън пътя. Та да питам някой неща вас знаещите.
Ще се държи ли добре на асфалта в смисъл такъв да е устойчив в завоите?
Може ли да си остана със стандартният размер джанти и гуми 235/70/16 ?
От прочетеното в темата разбрах, че трябва да се сменят спирачните маркучи. Друго освен тях трябва ли да се смени, за да е всичко ОК ?
Благодаря.
Най-накрая се реших и аз да сменя стандартните амортисьори и пружини с +2 лифт на Бритпарт. Джипката е Дискавари 1 300tdi. Ползвам го 50/50, както на асфалт, така и извън пътя. Та да питам някой неща вас знаещите.
Ще се държи ли добре на асфалта в смисъл такъв да е устойчив в завоите?
Може ли да си остана със стандартният размер джанти и гуми 235/70/16 ?
От прочетеното в темата разбрах, че трябва да се сменят спирачните маркучи. Друго освен тях трябва ли да се смени, за да е всичко ОК ?
Благодаря.
Ще изпънеш стабилизиращите щанги нагоре, трябва да ги коригираш. С нормални гуми и +2 инча ще се люлее повече, колеги слагат фланци +30мм.
Променя се ъгъла на карданите и каретата стават консуматив за смяна на по кратки интервали.
Здравейте колеги, и от мен не съм писал във форума, и се зачетох по темата понеже ми предстои да направя 2" лифт на моето Дискавъри 2. Отзад съм с възглавници, имам 2" подложки под тях и смених амортисьорите с +2" на терафирма. Отпред понеже си направих метална броня с лебедка, сменям пружините с +2" усилени heavy duty на terrafirma и амортисьори terrafirma + 2 " Какво мислите за това ще има ли някакви последици за джипката?
Съобщение от модератор: Моля, напишете си в профила от къде сте. ...ЦЪК
Здравейте оффроудъри,имам и аз едно питане по темета.Заиграх се едно Диско 2 и ще повдигам отзад възглавниците с 2", но не разбрах трябва ли да удължа и биалетките(автомобила е с Актив Корнеринг).Почетох насам-натам но не намерих отговор,отпред е лифтнат без да ги удължавам.Навсякъде китовете които се продават са само пружини и амове.Ако някой се е борил,моля да сподели.
Аз лично след 3" лифт сложих отзад чифт предни биалетки, защото горният болт на оригиналните задни стоеше под доста голям ъгъл. Не усещам съществена промяна в поведението, ACE си работи.
Увеличават разстоянието между гредата и кардана,понеже след повдигането се е променил и ъгълът на кардана спрямо диференцияла на моста(в случая преден) и ако повдигнеш още малко отпред с крик примерно,кардана би опрял в тази греда.
Ми не - това са най-евтините армстронг амове. Оригинално слагат Boge, намират се, примерно тук: http://www.island-4x4.co.uk/front-sh...45-p-1706.html
Ако под "оригинално" имаш предвид "оригиналната" височина.
Намират се и със стандартна височина по-различни амове - зависи за какво искаш да го ползваш. Както и пружини.
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар