Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доволен съм от моя LAND ROVER

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Доволен съм от моя LAND ROVER

Първоначално публикуван от бай Иван Преглед на мнение
    Затова има 2 серия която вече е с 138коня което е съвсем друга работа Там нещата с аутобани и други скоростни отсечки стоят коренно различно.
    Има и едни лоши V8,те пък как вървят...
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Аз моя го карам повече от година, предишния собственик беше сменил окачването (процедура веднъж на 10 -на години), съединител, профилактика на охладителната система, и за капак една лебетка 3тона/30 метра. Мога да кажа само, че който се е качил на такова животно трудно се връща назад. Много съм доволен и по дупки и по магистрала, да не говоря как драпа на 3-та и 4-та по Шипка и колко е стабилен в завой, та леките коли да ми пречат, а който може да си позволи скорост за сметка на разхода има и V8, който направо мачка, ама това е за маниаци. В момента ми дава 12 / 100 градско софийско а сутрин и по 1 час трака докато си пиа кафето. Да не говорим че след половин ден off-road не те боли глава, или след 500 км да ти вият дифтовете в главата цяла нощ. Аз моя много си го харесвам и си го обичам, бих си продал колата ама него не. Колата е като жената, требе да се гледа (поддържа) за да те слуша. Но определено марката е за ценители а не просто задкормилни устроства. Мога цяла вечер да пиша, но мисля, че няма смисъл, да обеждаваме колко са добри а просто да отворим очите на повече заспали фенове. Ей събуждайте се бре хора...
      Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio
        Аз забравих кучетата, Бог да ми прости. Имам четири, две от които ми спят в леглото и естествено мястото им в Скитника е ''навигаторско'', а другите два ''вълкодава'' се чувстват перфектно в така нареченият багажник.
        Ето каво друго се търкаля из моя багажник освен инструментите
        Сега по темата,автомобила напълно задоволява моите изисквания и нужди,просторно купе на не чак толкова дълго междуосие,малък разход,евтини части,доволен съм също и от вървенето на 200тди(макар че,много колеги биха поспорили с мен)
        Колкото до здравината все още не са направили кола която да не се троши,по шестобалната получава петица.
        Ами ДА много съм доволен от моя LAND ROVER
        Прикачени файлове
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

При мен е любов от пръв поглед, без никаква мисъл и познание, после дълго време беше мечта и един ден се срещнахме...Следва известно разочарование от конкретиката, но нали е любов - прощаваме си и се понасяме. А като характери много си паснахме, имаме и общи интереси

Коментар

Темичката е доста хубава,все пак колегата е прав,че във форумите се споделят предино проблемите за разрешаване.И аз да споделя малко опит с моя Фриилендър,въпреки,че не е офроадски джип се справя отлично със снежните преспи и аматьорско каране по чукарите,на пътя също стои доста добре без да се клати както други автомобили от този клас,е наистина както вече се спомена 1,8 литровия двигател не става за спортно настроени натури,ама без проблем ще ви закара там където сте решили да отидете.Автомобила има екстрички които все пак кефят,примерно копчето за спускане по-наклон е доста удобно да се ползва,и тракшан контрола помага доста.Другата хитринка е като включиш задна и си на чистачки да ти се пусне задната чистачка,все пак помага.Иначе стандартните екстри като електриките на огледалата,стъклата и люка са си стандартни.Готино и в същото време и гадно е отварянето на задната врата,зимата като замръзне водата нахвърляна върху задното стъкло иди си отвори багажника и друго като недостатък е,че в купето няма голяма жабка затваряща се с вратичка.

Иначе като цяло джипката кефи и според мен си заслужава парите,така казвам защото още не ми създава проблеми освем задължителното техническо обслужване което съм и направил и съм сметал гарнитурата на главата и болтовете за консуматив заено с ангренажа и другите ремъци.

Коментар

Купих Диското 10.2007 от тогава се кара всеки ден ,работа и за семейството, и за хобитата ми е перфектен, 200тди е ,старичък е , ама нали стара риба няма...
              _[img]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/img]_
              Disco 200 TDI

Коментар

По принцип се заглеждам по всякакви джипове, но видя ли ровър, чак се обръщам, а видя ли Диско 2 очите ми изтичат!

Не съм имал много сериозни проблеми сколата си да чукна на дърво.. (може и а камък) но.. една кола гледа ли се, тя винаги ще ти се отблагодари и ще те извади от калта в трудни моменти.
                LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
                LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
                [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от Captain Jack Sparrow Преглед на мнение
                  Ако погледнем от тази гледна точка на нещата,да,наистина не съм карал изобщо друг джип камо ли по магистрала.Предполагам че Диското е по-добро от Уаз и т.н. по аутобаните.Но може би разликата в мненията ни идва от различната отправна точка-ти сравняваш Скитника с Руските трактори,а аз -с лека кола.И все пак си държа на мнението, че тея 113 кобилки са му малко на това камионче!
                  Хей Капитане, не сравнявам великолепното Диско с руските тараляснаци, а с всички други джипари от неговия клас. Все пак леките коли са друга бира. Попътен вятър !!!
                  Тази земя, по която тъпча сега,
                  тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                  тази земя – не е моя земя,
                  тази земя, простете, е чужда.

Коментар

И аз съм доволен. Даже незнам какво повече да кажа. То и толкоз му стига, никога не се оплаква

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                      Това което ти е обяснил Дамян е абсолютно верно, но аз не мога да си обясня как не до там романтичните англичани са го кръстили толкова сполучливо. На него /ЛР/ духа си му е скитнически, не може дълго да стои на едно място. Постоянно иска да открива и открива нови места и личности. Това е автомобила за къси и много дълги преходи, за магистрала и за офроуд във всичките му измерения, за сам пилот и за весела компания. И като се съпоставят цените на автомобила-разхода-подръжката-удобството, просто отговора е един - Ленд Ровър, а за перфекционистите - Дискавъри !
                      Ейй поет си! По-добре казана дефиниция за духа на Land Rover не съм чел, чувал и виждал, а с доста съм се сблъсквал и то таквиз дето им е професия.
                      Предлагам да го изпратим директно в централата на марката и ние да си го запишем в заглавието на форума.
                      ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                      lre-bulgaria.org

Коментар

Първоначално публикуван от Navi Преглед на мнение
                        Ейй поет си! По-добре казана дефиниция за духа на Land Rover не съм чел, чувал и виждал, а с доста съм се сблъсквал и то таквиз дето им е професия.
                        Предлагам да го изпратим директно в централата на марката и ние да си го запишем в заглавието на форума.
                        Може ! Хонорара от Централата за чеверме. А иначе аз наистина така си го чувствам.
                        Тази земя, по която тъпча сега,
                        тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                        тази земя – не е моя земя,
                        тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Много съм доволен от моя РР докато се поопознаем имахме малко проблеми но след това се "разбрахме кой е шефа" и сега само слуша, и върви без проблеми, а като удоволствие от каране няма равен. )
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-02-10, 19:48.
                          [SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D

Коментар

Кво им харесвате толкова, не мога да разбера? Имам 3 такива, в махлата гледат на кръв. Ако имам кинти бих си купил и четвърти. Само да разбера кво им харесвате.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                              в махлата гледат на кръв.
                              И със завист.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                                Кво им харесвате толкова, не мога да разбера? Имам 3 такива, в махлата гледат на кръв. Ако имам кинти бих си купил и четвърти. Само да разбера кво им харесвате.
                                И аз тва се чудя...Моя е абсолютен грозник.Все едно с теслата е дялан.С тесни гумета,плюсови джанти,гърбав...зелен.Тече от всякъде масло...Ама любовта е сляпа!Обичам го!И съседите го намират за грозен.Обаче се намериха и добри хора-надраха го с ключ.Иначе никъде не ме е оставял,верен е като куче!
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X