Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доволен съм от моя LAND ROVER

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Доволен съм от моя LAND ROVER

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    И аз тва се чудя...Моя е абсолютен грозник.Все едно с теслата е дялан.С тесни гумета,плюсови джанти,гърбав...зелен.Тече от всякъде масло...Ама любовта е сляпа!Обичам го!И съседите го намират за грозен.Обаче се намериха и добри хора-надраха го с ключ.Иначе никъде не ме е оставял,верен е като куче!
    Нема да се плашиш. И старите Ролс Ройс са така. Ако сутрин няма капки под него- проблем. Свършило е олиото.

пп. Дифендъра не капе от никъде, а има масло навсякъде. Кво да го правя? Притеснявам се.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

С тези си ръбове доведе 11 крави до екстаз.Като се качих при него олигавен,надраскан,превъзходен е за чесане.Пробвай на някой нов СУВ,всичко им обло,като падаш няма и за какво да се хванеш.Пък и някак така грозничко ,но запълва пейзажа където и да го спреш.
      Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
      "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
      "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Любов ли бе да го опишеш!!! Обяснение няма, хвърлиха ме на 23 години оттатък екватора в Африка, при змиите и маларията, и другарче ми беше един грозен, очукан, стар Дифендър пикап. И така се почна всичко, протекъл радиатора - сипвам лъжица червен пипер, свършила водата, ей я реката, пробил се резервоара, натърквам със сапун. Като писани яйца си се гледахме година и половина. Аз си го кътам, а той никъде не ме оставя, дори се търкаляхме през покрив заедно. А ноември 2007, след хиляди сънища и спомени, Яро ми намери Рейнджа, най-хубавия Класик на Балканите. Той ми е гордостта и кефа, пак съм домъкнал разни неща от Падок за него. Не мога тривиално да изброявам предимства, колегите вече ги казаха, при мен всичко е метафизично привличане. Зареди едно грозно животно с 84 коня перкинсов дизел, което сега е бракувано и тихо гние нейде около Муяне в Мозамбик. Догодина ще отида да го намеря.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
          Аз не мога да си обясня как не до там романтичните англичани са го кръстили толкова сполучливо. На него /ЛР/ духа си му е скитнически, не може дълго да стои на едно място. Постоянно иска да открива и открива нови места и личности. Това е автомобила за къси и много дълги преходи, за магистрала и за офроуд във всичките му измерения, за сам пилот и за весела компания. И като се съпоставят цените на автомобила-разхода-подръжката-удобството, просто отговора е един - Ленд Ровър.
          Ако Влад не се сърди за редакцията и позволи, това ще бъде част от нашите официални материали занапред и някой ден ще седи най-отгоре в Клубния ни сайт.
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

И аз съм доволен от моя дзвер,все още се опознаваме ама май приятелството ни ще е завинаги,сега като се сетя по какви бангии се заглеждах преди да взема Диското чак срам ме хваща

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
              Ако Влад не се сърди за редакцията и позволи, това ще бъде част от нашите официални материали занапред и някой ден ще седи най-отгоре в Клубния ни сайт.
              За мен ще бъде чест !
              Тази земя, по която тъпча сега,
              тази земя, която пролетен вятър пробужда,
              тази земя – не е моя земя,
              тази земя, простете, е чужда.

Коментар

И за нас, и за нас. Ако се пръкне отделен сайт, то туй твойто спокойно може да се ползва за лого. И ..... ще е изключително подходящо.
                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                  И със завист.
                  И като на баровец

Абе болка неизлечима
                  [SIGPIC][/SIGPIC]
                  DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

При мен изборът беше определен от фактора "най-евтиното", но от момента, в който му се метнах ми стана ясно - това е моята кола. Може би защото ми напомня камион, а те са ми "краста". Карам по асфалта, а очите ми все отстрани - и се пробвам, засега плахо....

За магистралите: от Холандия, с пълен товар и 1,5 т ремарке си вървеше с до 130 км/ч и ме беше страх само защото дъждът беше проливен.

За комфорта: не съм си представял, че мога да карам 2 пъти по 17 часа с 2 часа почивка между тях.

За другите джипки: бях се качвал на Паджеро и си мислех, че е образец, но сега ми се струва прекалено "градско" и тясничко вътре.....не си го давам "камиончето"!!!!
                    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                      Любов ли бе да го опишеш!!! Обяснение няма, хвърлиха ме на 23 години оттатък екватора в Африка, при змиите и маларията, и другарче ми беше един грозен, очукан, стар Дифендър пикап. И така се почна всичко, протекъл радиатора - сипвам лъжица червен пипер, свършила водата, ей я реката, пробил се резервоара, натърквам със сапун. Като писани яйца си се гледахме година и половина. Аз си го кътам, а той никъде не ме оставя, дори се търкаляхме през покрив заедно. А ноември 2007, след хиляди сънища и спомени, Яро ми намери Рейнджа, най-хубавия Класик на Балканите. Той ми е гордостта и кефа, пак съм домъкнал разни неща от Падок за него. Не мога тривиално да изброявам предимства, колегите вече ги казаха, при мен всичко е метафизично привличане. Зареди едно грозно животно с 84 коня перкинсов дизел, което сега е бракувано и тихо гние нейде около Муяне в Мозамбик. Догодина ще отида да го намеря.
                      Вземи ме и мен.Ще ти нося(возя) куфарите.
                      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                        Вземи ме и мен.Ще ти нося(возя) куфарите.
                        С най-голямо удоволствие, стига наистина да успея да отделя време, че си трябва поне едно 3 седмици.
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Яяяя....... нема ли вече доволни от марката, а? Аз след качването до х. Мальовица така съм се възгордял, че направо неам думи да го опиша
                          [IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=79977&stc=1&d=1237313877[/IMG] Дискавъри 2 , ТД5

Коментар

Аз съм си много доволен,но чакам да понатрупа сняг и тогава почва истинския кеф.Вчера открих релето което изключва тракшан контрола и сега ще си правя тестове.

Коментар

Много съм си доволен от моя палавник. Най-важното е, че покрива критериите които имам към него и стигам там, където искам. Малко е болнав в момента ама лекарството скоро ще дойде от добрата стара Англия.
                              Range Rover P38 2.5DT
                              Audi A4 1.8T quattro
                              [B]"Ако нищо друго не ти свърши работа - прочети инструкциите."[/B]

Коментар

Аз ще цитирам Деси/съпругата/ първия път като го видя - "за какво ни е тази Газка", месец след това "Газката" вадеше закъсал камион от една канавка - "Това е вторият ти най-добър избор след мен"
                                [SIGPIC][/SIGPIC]
                                [I][COLOR=DarkGreen][B]LR Discovery I, 1993, 200 TDI[/B][/COLOR][/I]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X