До: Обръщане на волана на Фрийлендър
Ако си с климатик,трябва да преместиш кутията на бушоните от ляво там са към 100 кабела.Трябва да удължиш и част от кабелите към контактния ключ и лосчетата за мигачи и чистачки. Мисля,че ако си без клима трябва да удължиш само последните без да местиш кутията с бушоните.
кабела.Трябва да удължиш и част от кабелите към контактния ключ и лосчетата за мигачи и чистачки. Мисля,че ако си без клима трябва да удължиш само последните без да местиш кутията с бушоните.

Ако си с климатик,трябва да преместиш кутията на бушоните от ляво там са към 100
 кабела.Трябва да удължиш и част от кабелите към контактния ключ и лосчетата за мигачи и чистачки. Мисля,че ако си без клима трябва да удължиш само последните без да местиш кутията с бушоните.

, въпреки, че няма климатик колата...
, въпреки, че няма климатик колата...

. Ти не би я местил аз бих! Като се замисля, не съм виждал кола с ляв волан кутията за бушоните да е в дясно в жабката или под нея.
. Ти не би я местил аз бих! Като се замисля, не съм виждал кола с ляв волан кутията за бушоните да е в дясно в жабката или под нея.

Коментар