До: фрилендър с дясна дирекция

Получаваш видимост преди изпреварване. Не, че съм пробвал, но най-вероятно работи.
 Не, че съм пробвал, но най-вероятно работи. 

Първоначално публикуван от toko_bk

. Рейката се намери за около 700лв (не знам от къде-той трябва да каже). В момента Фрий-то е в бокса във Варна (някъде около затвора) за обръщане на волана. Цена около 1000лв. Оказало се е проблем някаква пластмаса по климатика отпред в ляво където трябва да се преместят педалите. Или не можело да се премести (според мен би могло да се реже
. Рейката се намери за около 700лв (не знам от къде-той трябва да каже). В момента Фрий-то е в бокса във Варна (някъде около затвора) за обръщане на волана. Цена около 1000лв. Оказало се е проблем някаква пластмаса по климатика отпред в ляво където трябва да се преместят педалите. Или не можело да се премести (според мен би могло да се реже ) или не можело да се намери такава за в дясно. За сега е това. Надявам се foris ако е направил снимки да качи.
) или не можело да се намери такава за в дясно. За сега е това. Надявам се foris ако е направил снимки да качи.

Т.е. провери дали има кардан преди да го купиш (имало е споделени случаи на липси)
 Т.е. провери дали има кардан преди да го купиш (имало е споделени случаи на липси)
Коментар