До: Проблем с раздатка на LR Freelander

Ето и другата по-голямата тема за ренонт на виското. Още не съм я прочел докрай, доколкото разбирам въобще...
http://club.lr.ru/viewtopic.php?f=36...st=0&sk=t&sd=a

P.S. Доколкото успях да разбера до края на тази тема, никой не е успял да ремонтира успешно това виско..

Първоначално публикуван от mumbler

Преглед на мнение

http://club.lr.ru/viewtopic.php?f=36...st=0&sk=t&sd=a
P.S. Доколкото успях да разбера до края на тази тема, никой не е успял да ремонтира успешно това виско..

)
)

Дай сега моля те и линк да разгледаме и ние къде са тези рециклирани части. Честно казано въобще не ми се вярва някой англичанин да рециклиа точно виско, при условие, че го има 330 паунда ново.Иначе офертата с гаранция е добра за 200паунда. Те тук искат 400лв. за втора ръка виско - а пък не го знаеш колко ще изкара!
 Дай сега моля те и линк да разгледаме и ние къде са тези рециклирани части. Честно казано въобще не ми се вярва някой англичанин да рециклиа точно виско, при условие, че го има 330 паунда ново.Иначе офертата с гаранция е добра за 200паунда. Те тук искат 400лв. за втора ръка виско - а пък не го знаеш колко ще изкара!

))
))

. Доколкото разбирам е с наддаване цената и това е стартовата.
. Доколкото разбирам е с наддаване цената и това е стартовата.  За мен варианта ново си остава най добър при уловие, че колата ще се кара. Най ниската цена която знам е 329 паунда с ДДС. Това е около 800лв с доставка. Но поне го вземаш един път. Надали ще минеш повече от 100К км. с колата за да почне да се скапва пак.
 За мен варианта ново си остава най добър при уловие, че колата ще се кара. Най ниската цена която знам е 329 паунда с ДДС. Това е около 800лв с доставка. Но поне го вземаш един път. Надали ще минеш повече от 100К км. с колата за да почне да се скапва пак. При условие, че не го знаеш това виско дали е добро как да дадеш 600лв. за стара част и не можеш да го разбереш преди да го сложиш.
 При условие, че не го знаеш това виско дали е добро как да дадеш 600лв. за стара част и не можеш да го разбереш преди да го сложиш.

. Правил съм го поне 5-6 пъти нагоре-надолу...
. Правил съм го поне 5-6 пъти нагоре-надолу... . Както каза nindja_1 бил го махнал тоз демфер и карал така и аз съм чувал че може и да се махне, изглежда не върши много работа.
. Както каза nindja_1 бил го махнал тоз демфер и карал така и аз съм чувал че може и да се махне, изглежда не върши много работа.
 .шумеше ми преден висящ лагер и като свалихме кардана за да го смениме се оказа,че колата не може да тръгне на преден мост
.шумеше ми преден висящ лагер и като свалихме кардана за да го смениме се оказа,че колата не може да тръгне на преден мост .предполагам че е от раздатката,но понеже съм новак моля за съвет.
.предполагам че е от раздатката,но понеже съм новак моля за съвет.
Коментар