Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Амортисьори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Дали мога да карам така?

Уф то това с дупките си е.....ата все едно на луната караме

Коментар

• До: Скъса ми се болта на амортисьора

Може да се върже с нещо пружината, колкото да не изпадне по пътя.
      Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Колега обади се имам 2 дискота за части и я имам налична...
        Иво
        0895116276

Коментар

Първоначално публикуван от grgeorgiev Преглед на мнение
          Може да се върже с нещо пружината, колкото да не изпадне по пътя.
          Така ще направя,ще пробвам със по яки свински опашки колкото да не я изгубя нейде

Коментар

• От: Проблем с Амортисьори

Здравейте,

в завоите джипката се усеща доста нестабилна. Задните амортисьори знам, че ги нямам вече (такова лашкане е отзаде), в предните има като че ли още живот, но явно е че ще се сменя всичко наред. Въпроса ми е само на износените амове ли се дължи тази нестабилност или трябва да огледам и друго. На пръв поглед всичко друго е ОК в предницата, волана?, както е системата за стабилизация.

Благодаря,
            [COLOR=DarkGreen][B]Land Rover Discovery II, 2.5 td5
            [/B][/COLOR]
            [B][COLOR=#00b050]Помогни да опазим птиците и природата на България![/COLOR][/B][B][COLOR=navy]
            [/COLOR][/B][B][COLOR=red]Присъедини се на:[/COLOR][/B][B][COLOR=#3333ff][URL="http://www.bspb.org/"][COLOR=blue]www.bspb.org[/COLOR][/URL][/COLOR][/B]

Коментар

Ми как да е стабилна без амове? Нещо хлопа ли?
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ми похлопва си доста. През дупки и неравности като минава влиза много твърдо, звукът си е на моменти тъп и твърд на пред разпадане ( не я поддържам аз и не разбирам много, все по сервизи. Ще се подменяме с нови, ама какви? днес чух цена на Monroe от 245 лв. бройката?! кво ми излезе на селектора на Монро
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:untitled.JPG
Прегледи:1
Размер:67.6 КБ
ID:5209256
                Последно редактирано от sea_eagle; 17-09-10, 22:58.
                [/B][/COLOR]
                [B][COLOR=#00b050]Помогни да опазим птиците и природата на България![/COLOR][/B][B][COLOR=navy]
                [/COLOR][/B][B][COLOR=red]Присъедини се на:[/COLOR][/B][B][COLOR=#3333ff][URL="http://www.bspb.org/"][COLOR=blue]www.bspb.org[/COLOR][/URL][/COLOR][/B]

Коментар

Почни от кормилните накрайници, че най-лесно. После са тампоните на окачването. Вероятно там ще е тракането. Не е лошо и да смениш сервиза.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

При износени или лабави тампони на задните щанги задницата е толкова нестабилна, че направо е ужас да я удържиш над 60 км/ч, а като прибавим и износени амове,,,,,,,,,,,,,,,,
                    Бе ти как я караш тази кола ??????? От опит знам че при изброените проблеми си трябва сериозно умение да държиш пътя.
                    Тази земя, по която тъпча сега,
                    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                    тази земя – не е моя земя,
                    тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Благодаря ви за напътствията.
                      Сервиза ще е Мото-Пфое, щото с тях сключихме договор. Най-вероятно ще посещавам сервиза в Плевен, отзиви?
                      Колата иначе като я усетих, че почна да се лашка я карам доста предпазливо и внимателно Няма начин, ще я стягаме, че ме чака тежка зима по нивите из Дунавската равнина
                      Ще ви пиша какъв ще е резултата от ремонта.
                      До скоро!
                      [/B][/COLOR]

Коментар

Здравейте,

ходих в МП, оказа се, че за пореден път не им работи ПСто за да ми проверят амовете, но пък установихме, като го вдигнахме счупена задна пружина, отляво което е може би сред основните причини за стабилното разклащане отзаде, а и залитанията в завоите. Всичко друго е ОК, е нямаше как да проверим амовете, но вероятно е те може да са на доизживяване.
                        За пружината, 2 седмици доставка при тях, тук таме по-разпитах и няма никъде из нашия район, новичката е около 250,00 лв. Ще пиша и в темата за "търсене на части", но ако ви се намира някоя втора ръка пружина, споделете, че съм на зор! То ако ще сложа нова, трябва да са 2 нови, за да не се получи разлика.
                        Поздрави,
                        [/B][/COLOR]

Коментар

Имам 2 предни и 2 задни за Д1, но всички са доста изморени, да не кажа грохнали. И са при дядо Владо, а до началото на октомври няма да имам джипка, сиреч - не се знае кога ще ти взема и т.н.

Нещо не разбрах - за 1 пружина ли ти искат 250лв?

Коментар

Ами в МП дадоха оферта за 191,00 лв., Дару Кар за 208,00 лв., а от частен сервиз, некви американски модели били ми казаха 250,00 лв. за бройка.
                            [/B][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от sea_eagle Преглед на мнение
                              Ами в МП дадоха оферта за 191,00 лв., Дару Кар за 208,00 лв., а от частен сервиз, некви американски модели били ми казаха 250,00 лв. за бройка.
                              http://www.paddockspares.com/pp/KITS...p_Dampers.html

Това не е ли по-добре?
                              Георги Владимиров

Land Rover ‎Discovery 1 v8 3.5

Коментар

Първоначално публикуван от suravia Преглед на мнение
                                http://www.paddockspares.com/pp/KITS...p_Dampers.html

Това не е ли по-добре?
                                Това е за диско 1. На колегата е двойка все пак. Но и за него има китове за около 210 паунда, без транспорт и ДДС. Ако говорим за +2" и "жълти трупчета".
                                Тази земя, по която тъпча сега,
                                тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                                тази земя – не е моя земя,
                                тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X