Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой RANGE ROVER ли спомена

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Някой RANGE ROVER ли спомена

Вече ги поръчах ! 33.5 паунда + 17.5 паунда за доставката ... дано дойдат преди празниците .

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
      Това дето духа студено от едната страна трябва да е от моторчето, което движи клапите. Гадничко се сменя, ако е дясното, през жабката, малко е криво, ама става, ама ако лявото, май трудно ще минеш без сваляне на таблото. Преди време ги продаваха комплект 3бр-толкова са в таболото, бяха шестстотин и нещо лв, дано намериш само едно!

Честито за джипката, със здраве да си я търкаляш
      A мерси, найстина е моторчето .. вчера си разколачих HEVAC-а и му оправих дисплея и копчетата ..Успешно .Сега вече се вижда че изписва грешка. Точно това дясното моторче е , но прекарах 2 часа да гледам откъде да бръкна и неможах да се сетя . Гледах един сайт на който е показано с снимков материал , но там колата е с десен волан и неможа да ми свърши работа. Разбрах поне че ако немога да го поправя и се наложи смяна , може да се използва такова моторче от Пежо .Незнам дали ще е по-ефтино , но поне има шанс да мога да взема 1 бр.

Коментар

Оправих си Hevac-a беше вече мъртвец . Първо дисплея умря а след тва и целия HEVAC млъкна. 30 мин. и доста нерви бяха достатъчни за операцията. който има подобен дерт да свирка

Последно редактирано от tangalov; 22-12-09, 20:14. Причина: добавени снимки

Коментар

Първоначално публикуван от tangalov Преглед на мнение
          A мерси, найстина е моторчето .. вчера си разколачих HEVAC-а и му оправих дисплея и копчетата ..Успешно .Сега вече се вижда че изписва грешка. Точно това дясното моторче е , но прекарах 2 часа да гледам откъде да бръкна и неможах да се сетя . Гледах един сайт на който е показано с снимков материал , но там колата е с десен волан и неможа да ми свърши работа. Разбрах поне че ако немога да го поправя и се наложи смяна , може да се използва такова моторче от Пежо .Незнам дали ще е по-ефтино , но поне има шанс да мога да взема 1 бр.
          Здравей колега аз правих същите гимнастики като теб. Вадил съм и двата мотора. Левия съответно е много лесен за вадене, за десния ти трябват ръце на татко барба но и тои излиза. Ако успееш провери дали самия мотор работи като му подадеш деректно 12в. Ако работи и няма строшени колелета взимаш един спрей за почистване на електрически потинциометри (или отиваш в някои телевизионен сервиз те имат) напраскваш добре потинциометъра след което зацепваш правилно запчатките те си имат стрелкички все едно зацепваш двигател като на десния мотор стрелката на потинциометъра и стрелката на колелцето на потинциомеръра трябва да са на 180 градуса. Слагаш преди да завиеш винтовете пробваш на изгасен двигател и само на контакт. Аз моя десния така го направих като ме домързя да прескоча до сервиз да го напраскат и саответно поработи малко и спря(добре че спря на топло ), докато левия работи безотказно вече 2-ра година. надявам се да сам ти бил от полза ако пък нешто се запъваш сливен не е много надалеко

Коментар

Имам същия проблем!!! Мога ли да сменя само левия(шофиорсия) мотор, като му отрежа кабелите и ги напасвам цветоео с новия, защото не ми се свяля цялото табло или няма да стане и има ли кой да ми продаде такъв мотор втора ръка и то само един и въобще втора ръка ли да взимам??? Има ли оправяне това, защото на 99% съм сигурен че самото моторче работи!!! И искам да попитам заслужава ли си да се вяеме втора ръка и ако не как стоят нещета с това моторче ако ще е чисто ново???

Коментар

Първоначално публикуван от viki_ssf Преглед на мнение
              Имам същия проблем!!! Мога ли да сменя само левия(шофиорсия) мотор, като му отрежа кабелите и ги напасвам цветоео с новия, защото не ми се свяля цялото табло или няма да стане и има ли кой да ми продаде такъв мотор втора ръка и то само един и въобще втора ръка ли да взимам??? Има ли оправяне това, защото на 99% съм сигурен че самото моторче работи!!! И искам да попитам заслужава ли си да се вяеме втора ръка и ако не как стоят нещета с това моторче ако ще е чисто ново???
              Левия мотор се сваля за 30мин. Махаш малко пласмаси махаш и таблото сас уредите(километраж, обортомер) след като е свален правиш процедурат в горния пост ако не проработи значи си за смяна. Втора ръка мотор май не е за предпочитане.

Коментар

Първоначално публикуван от ALTIDEAD Преглед на мнение
                Левия мотор се сваля за 30мин. Махаш малко пласмаси махаш и таблото сас уредите(километраж, обортомер) след като е свален правиш процедурат в горния пост ако не проработи значи си за смяна. Втора ръка мотор май не е за предпочитане.
                Добре ще пробвам, някъква марка на такъв спрей ще можеш ли да ми кажеш да си купя или просто като отида в магазина да го каза за потенциометъри и така!!!И знаеш ли как вървят цените на новите моторчета!!!

Коментар

По спомен от Paddaock 150 лири + имаш 17% тяхното ДДС +15лири доставка излиза солено Колкото до спрея аз го взех от Телевизионен сервиз и не обърнах внимание на маркато но собственика каза че е специално за потинциометри

Коментар

Добре ще го помъча така, а ако не стане какво е решението, като гледаме да избегнем варианта с paddock???

Коментар

Първоначално публикуван от viki_ssf Преглед на мнение
                      Добре ще го помъча така, а ако не стане какво е решението, като гледаме да избегнем варианта с paddock???
                      Май няма друго в комплекта 3 броя мотори. Но на 90% сам сигорен че ще тръгне.

Коментар

ЩЕ пиша какво е станало, но преди това ще ти снимам моторчето отвътре за да ми кажеш как да го зацепя правилно , защото си спомням че имаше някви стрелки пък ограничители и куп други неща!!!

Коментар

А как за бога се сваля дясното моторче? Не ми идва на ълъла от къде да му бръкна.
                          Някой може ли да каже какво точно се сваля че да стигна до него.

Изреченията започват с главни букви, Моля.
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 30-12-09, 18:16.

Коментар

Сваля се ербега и въздуховодите.В крайния случай се реже въздуховода и после се лепи.
                            В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Колегата правилно го е написал режеш или пробиваш дупка на въздоховода за да стигнеш до единия винт другия е на лесна позиция. ербега не е задължително да го сваляш, аз поне не го свалях но пък така и така бях разкомплектовал свалих и си смених двата о пръстена на тръбите за парното(бяха станали пласмасови)

Коментар

Честита Нова Година на всички ! Много здраве и късмет !

Колегата правилно го е написал режеш или пробиваш дупка на въздоховода за да стигнеш до единия винт другия е на лесна позиция. ербега не е задължително да го сваляш, аз поне не го свалях но пък така и така бях разкомплектовал свалих и си смених двата о пръстена на тръбите за парното(бяха станали пласмасови)
                                И аз ще сменям О-пръстените . Това усложнява ли процедурата с разкомлектоването?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X