До: Някой RANGE ROVER ли спомена
Вече ги поръчах ! 33.5 паунда + 17.5 паунда за доставката ... дано дойдат преди празниците .
Вече ги поръчах ! 33.5 паунда + 17.5 паунда за доставката ... дано дойдат преди празниците .

.Сега вече се вижда че изписва грешка. Точно това дясното моторче е , но прекарах 2 часа да гледам откъде да бръкна и неможах да се сетя . Гледах един сайт на който е показано с снимков материал , но там колата е с десен волан и неможа да ми свърши работа. Разбрах поне че ако немога да го поправя и се наложи смяна , може да се използва такова моторче от Пежо .Незнам дали ще е по-ефтино , но поне има шанс да мога да взема 1 бр.
.Сега вече се вижда че изписва грешка. Точно това дясното моторче е , но прекарах 2 часа да гледам откъде да бръкна и неможах да се сетя . Гледах един сайт на който е показано с снимков материал , но там колата е с десен волан и неможа да ми свърши работа. Разбрах поне че ако немога да го поправя и се наложи смяна , може да се използва такова моторче от Пежо .Незнам дали ще е по-ефтино , но поне има шанс да мога да взема 1 бр.
но и тои излиза. Ако успееш провери дали самия мотор работи като му подадеш деректно 12в. Ако работи и няма строшени колелета взимаш един спрей за почистване на електрически потинциометри (или отиваш в някои телевизионен сервиз те имат) напраскваш добре потинциометъра след което зацепваш правилно запчатките те си имат стрелкички все едно зацепваш двигател
като на десния мотор стрелката на потинциометъра и стрелката на колелцето на потинциомеръра трябва да са на 180 градуса. Слагаш преди да завиеш винтовете пробваш на изгасен двигател и само на контакт. Аз моя десния така го направих като ме домързя да прескоча до сервиз да го напраскат и саответно поработи малко и спря(добре че спря на топло
), докато левия работи безотказно вече 2-ра година. надявам се да сам ти бил от полза ако пък нешто се запъваш сливен не е много надалеко
май не е за предпочитане.
май не е за предпочитане.
в комплекта 3 броя мотори. Но на 90% сам сигорен че ще тръгне.
май не е за предпочитане.В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар