Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой RANGE ROVER ли спомена

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: някой RANGE ROVER ли спомена ((

Щом имаш една стара главина когато ти е удобно заповядай.
    Аз първоначално бях ги дал на едно момче да смени с негови лагери за по .....лв на брой но нещо не се получи.

ако някой има повече въпроси нека звънне
    тел.0899996060 Митко

сега ми трябва датчик за ABS /преден десен/
    [SIZE=3][FONT=Arial Black][IMG]http://i199.photobucket.com/albums/aa290/BoomMudRacer/th11731.gif[/IMG]
    [SIZE=4]
    [/SIZE] [/FONT][/SIZE]

Коментар

През вътрешната черупка ли ги натисна.

Коментар

Първоначално публикуван от mikluho Преглед на мнение
        Щом имаш една стара главина когато ти е удобно заповядай.
        Аз първоначално бях ги дал на едно момче да смени с негови лагери за по .....лв на брой но нещо не се получи.

ако някой има повече въпроси нека звънне
        тел.0899996060 Митко

сега ми трябва датчик за ABS /преден десен/
        Предстои ми скоро смяна на лагера на задна лява главина и 100% ще ти се обадя, след като я демонтирам.
        А лагер от къде?
        В Тимкен когато аз търсих ми казаха цена от 305лв
        Имаш ли нещо друго впредвид?
        LZ1PER

Коментар

Задните все още не съм ги "разкебабчвал" но мисля че няма да има проблем.
          [SIZE=3][FONT=Arial Black][IMG]http://i199.photobucket.com/albums/aa290/BoomMudRacer/th11731.gif[/IMG]
          [SIZE=4]
          [/SIZE] [/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от mikluho Преглед на мнение
            Задните все още не съм ги "разкебабчвал" но мисля че няма да има проблем.
            Ако си се справил с предните, мисля, че и отзад ще е същото
            LZ1PER

Коментар

Ръчни скорости RR P38.

Здравейте, от скоро имам проблем със скоростната кутия на RANGE ROVER P38. 2,5д.
              Не работи синхронизатора на 1ва скорост.Вече има и тракане, когато отпусна съединителя при изключени скорости /като натисна съединителя тракането изчезва/.В D&N казаха ,че е от лагерите на първичния вал на скоростната кутия.
              Някой имал ли е подобен случай, дайте съвет...

Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 16-09-09, 19:24.

Коментар

До: Ръчни скорости RR P38.

Първоначално публикуван от bakalaky Преглед на мнение
                Здравейте, от скоро имам проблем със скоростната кутия на RR 2,5д.
                Не работи синхронизатора на 1ва скорост.Вече има и тракане, когато отпусна съединителя при изключени скорости /като натисна съединителя тракането изчезва/.В D&N казаха ,че е от лагерите на първичния вал на скоростната кутия.
                Някой имал ли е подобен случай, дайте съвет...
                Напиши в търсачката горе в дясно R380 и ще ти излезнат темите.
                ... иначе виж и това: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...8&postcount=33
                Land Rover Discovery:
                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

До: Някой RANGE ROVER ли спомена ((

Кажи за скоростната кутия.И нея ли сам прави или ходи на майстор?

Съобщение от модератор:
                  Моля, напишете си в профила от къде сте.
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 16-09-09, 19:24.

Коментар

Въпрос РР 2,5 DSE 1998

Здравейте,
                    отскоро имам горепосочения автомобил, с всички екстри е модела, без автомвтична кутия. Може ли някой да ми каже къде да отида да ми изтрият грешките които са записани. Като натискам бутоните за прозорците и шибедаха пишти зумер и изписва нещо на италиански, някой знае ли какво е? Не мога да загася парното/климатроника, има копче off но то е само за пускане на АС и спиране? Като го сетна на определена височина за един ден като стои пада и после пак трябва да се помпа, това нормално ли е?
                    Предварително благодаря за отговорите

Коментар

Здравей колега, със здраве да си караш машинката и много безаварийни километри. Относно изписването на грешките и пищенето на зумера ,при работа с ел. прозорците и шибидаха . Явно ти е бил откачан акумулатора и компютъра е забравил положението на прозорците, и затова изписва да си ги настроиш ръчно. Има писано и темите как става но стъпките са следните: за всеки прозорец последователно затваряш и отваряш до край като при последната стъпка задържаш бутона за надолу до долу докато на дисплея не ти изпише ".....МЕМО" последвано от звуков сигнал. Същото важи за шибидаха.(Моля ако греша в последователността колегите да ме поправят ).

По отношение на това че джипа пада за един ден.Предполагам, че под "пада" имате в предвид да слиза на тампони, то ако е така мисля, че не е нормално , но все пак зависи от мястото където го паркирвате, по този проблем има доста писано във форума
                      Land Rover Range Rover 2,5 DT
                      Land Rover Discovery 200 TDI
                      BMW F650ST - RIP
                      "Совите не са това което са"

Коментар

Ето тук съм писал, просто трябва да се потърси

Езика могат да ти го сменят в Мото Пфое или в Дарукар, там ще ти изчистят и грешките.

Относно слизането надолу, не е нормално ако си спрял наравно. Провери първо възглавниците, след това пътя на въздуха от клапанивия блок до възглавниците и напкрая клапановия блок!

Спирането на климатика - пробвай да намалиш докрай степента на вентилатора! Имай впредвид, че компресора не работи, когато лампата свети, попринцип на останалите коли е обратно!
                        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 27-10-09, 21:23.
                        LZ1PER

Коментар

Здравейте ! От доста време искам да подкарам джипка и вчера най-накрая се сдобих с Range Rover 2.5 DT 99г , автоматик. Покарах малко машинката , хареса ми комфорта в купето, лекотата на управление. Сменени са 4-те възд. възглавници с нови, което знам че е един от често срещаните и скъпи за отстраняване проблем ...Бръкнах в джоба и снесох капаро . В понеделник отивам да прехвърлям. Има някой забележки на които не обърнах голямо внимание , но след като разрових по основно форума почнах да дигам кръвно. Та въроса ми е точно за една от забележките ... на таблото изписва грешки в ABS-a .Обяснението на продавача е че не е палена от 20 дена и акумулатора паднал , така се натрупали грешки в компа . Грешките се изчиствали само като се качи на компютър, та аз като съм от Казанлък каде мога да го закача. Дисплея на климатроника нещо не работи като света и май ще трябва да се сменя , ако някой има идея каде да го найда , че съм благодарен ( естествено първо ще го довърша с поялника).Има и леко омасляване на предния диференциал, но май не ми изглежда страшно... Дайте съвет дали да тръгвам сега по сервизи да чистя грешки и да я чеша под ушите или газ докато нещо издрънчи. Опита ми с майстори и сервизи досега ме е отфратил от некомпетентноста на последните .Това е линк към обявата : http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...546&f1=details . Ще съм много благодарен на учило и особенно на патило за съвет какво да го правя след като го взема в понеделник . А и ако някой познава тази машина ... последните 2 години е лъзгана в Стара Загора . Благодаря предварително на всеки който даде мнение.

Съобщение от модератор:
                          Моля, напишете си в профила от къде сте.
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 08-11-09, 12:16.

Коментар

Колега tangalov, за това с грешките в бордкомпютъра, защото не е палена колата е пълен блъф.
                            Грашките се изписват на таблото, ако ги има или от слаб акумулатор,
                            когато дадеш на контакт, но тогава и едва ли ще запалиш....
                            За да го закачиш на компютър, май ти е най-близо в МП-Пловдив.
                            Дисплея на климатроника е част от целия панел на HEVAC-а и ще ти е много
                            трудно да го намериш само него, а направо търси целия компютър.
                            Ако ти се занимава - го разглоби(но първо откачи акумулатора) и провери
                            интерфейсния кабел на екрана.
                            Иначе втора ръка - имаше един Рейндж на части във Варна обявен в мобилето.
                            "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                              Колега tangalov, за това с грешките в бордкомпютъра, защото не е палена колата е пълен блъф.
                              Грашките се изписват на таблото, ако ги има или от слаб акумулатор,
                              когато дадеш на контакт, но тогава и едва ли ще запалиш....
                              За да го закачиш на компютър, май ти е най-близо в МП-Пловдив.
                              Дисплея на климатроника е част от целия панел на HEVAC-а и ще ти е много
                              трудно да го намериш само него, а направо търси целия компютър.
                              Ако ти се занимава - го разглоби(но първо откачи акумулатора) и провери
                              интерфейсния кабел на екрана.
                              Иначе втора ръка - имаше един Рейндж на части във Варна обявен в мобилето.
                              Благодаря колега , когато го видях за сефте акумулатора беше много слаб ... наложи се да го запалим с кабели и след това видях тези грешки. Въпроса е че сега след като акумулатора зареди грешките си стоят . Това нормално ли е ... не трябва ли да се изчистят сами ? Между другото днес я нямаше грешката за ABS-a, но пък нещо не харесва airbag-ците... Пише нещо на Италиянски от типа : abnormal airbag дрън дрън .. Абе луда работа , този роувър постоянно пиука и пише по нещо ... Май се радва да се запознаем . Иначе върви страхотно , вози като параход , сменя плавно и мазно предавките и няма разни паразитни шумове .

Коментар

А честито за Рейнджа! Най-близкото МП ти е в Стара Загора, ама преди/ако да решиш да ходиш там или където и да е с компютър, изчакай да видиш дали няма да си изтрие сам грешките. Ако за ден каране не го направи, мисля можеш да пробваш да откачиш акумулатора за 20-30 мин. и после да го закачиш и запалиш. Ако и тогава не започне да ги трие, ще си е за закачане. Той Влади по-добре знае симптомите, ама и аз да си кажа наблюденията
                                ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                                lre-bulgaria.org

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X