Много ми хареса. Не бях чел до сега темата.
Дай малко повече информация за новия таван, че и на мен ми се върти нещо такова в главата. Ако някой знае от къде да си намеря такъв, да се обажда веднага
Здрасти, Късия таван е от Англия втора ръка, мисля из ибей го намериха.
По хронология мисля че продължихме с предния блокаж:
Много от частите нямаха признаци на износване, освен в по голяма степен в стегнатостта на шлиците в капачките и гъбките.
Вече с монтирано управление на ръкава.
Нови шенкелни лагери явно незакалени, ролките се окопаха се едно са от тел, като не са пренатягани при събирането.
Старите
Новите не руски- а китайски
Моста събран, сменен беше по як демфера и свалихме единия шок за смяна на семеринг, капачките на предния и задния мост за дозаваряване че имаше малки дупки покрай заварките и изхвърляше масло и цапаше колелата, бяха заварени на ново и никелирани/поцинковани...
Преди време си пазарувах лагери от едно магазинче само за български лагери, находящо се на кръговото на 4-ти километър. Каквото съм купил от там не ме е подвеждало. Лошото е, че незнам дали още съществува и дали останаха български лагери за продаване.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Да, но само тези шайби от средата на капака, знаеш ли колко Жигули са това
Тези по предницата и в следащите снимки пак са от там, но поне когато ходих Руски нямаха от някои модели. Китайските не станаха в главините конуса им е по различен и за малко сепаратора не влиза през "външната страна" на главината.
Оказа се след сглобяването на предния имаме проблем и в задния, дойде от Сандански до София на ход, стържело му нещо над 60км, представям си със 100 какво е било )
След счупването на лагерите тръбната част на цапфата се е заварила за гъбката:
Има следи от търкането и по корпуса на редуктора:
Това е другата гъбка, износени шлици
Новата цапфа от Плевен, типично руска част, трябва да се преработва, нито резбата нито по основата са като за ново...
снимката от задната страна не е на фокус но и там има подобни следи от удари
Ето ги и странните китайски лагери
Решигме да направиме външната гайка малко по тясна да не би от там да е тръгнала белята, по напред в темата и на предните така ги направихме заради по дебелата капачка в тази част
После венага отиде в планината да се пробват всички "екстри".
Не е тръгнала от там белята Ники,а от смотаната руска конструкция на главината.И там иска тунинг,че с тоя начин на мислене не става за нашите цели...решението,което взех при мен,е точна втулка между двете зегерки .При височина 25,4мм втората зегерка влиза с бой и лагерите не мърдат повече...
Да, Йори ми казва за това преди.
При твоя вариант разликата не е ли че двата лагера опират в една зегерка вече?
Виж назад в темата имаше проблем с предните капачки още при слагането /на едната страна се разконтряха на другата се пренатягаха/. И затова на гайките им подсигурихме още някой мм разстояние. А докато лагерите са китайски и руски за решение дума да не става, то е само временно
Аз не знам да съществува главина за разтоварена поуоска,на която лагерите да се набиват от една страна,освен руската.Втулката между зегерките оправя нещата...
Коментар