Ники Дефендъра е станал звяр, не е истина просто откъде минава и то с лекота.
Поздравления на теб за перфектната изработка!
Погледнах го отдолу и според мен вибрацията в кардана е заради ъгъла на задния пиньон или по-точно, че фланеца на пиньона и фланеца на раздатката не са успоредни.
99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!
На последната снимка се вижда,че новите отвори са изместени леко в страни на фланеца.Поне така изглежда на снимките.На какво правихте отворите?
Иначе заслужавате само адмирации за положения труд.
Казаха че са правени на координатна машина. Друг път са се уцелвали ама... ето.
Адаш, задните са успоредни фланци (поне колонят по към успоредност от предния, говоря за оста на пиньона и оста на изходящия вал на раздаткакта) което на теория е правилно, а за предния не е. Опита ми показва точно обратното че е проблемен точно теоритично вярния вариант -т.е. задния.
С задния имаше проблем при максимално сгънато положение (натоварен от Ангел с камъни например) ударил и на дватат тампона в моста, задния ръб под А-рамото удряше в резервара, а с наклон напред се отдалечи. Сега си давам сметка че трябваше да се завърти само прасето като се разварят ръкавите и цялата основа на А-рамото /като предния/, хем да сочи към фланеца на раздатката хем да не е прекалено близо до резервара, но имаше пусков срок и нямаше да се класирам до края на света
Най-интересното е че дължините на карданите стават дирекно от Газ69, само предния мелко сме го "охлабили".
Ники, едно голямо БРАВО и от мен за положения труд. Машината е заприличала на МТЛБ, от 1-ва до 3-та бавна, няма значение на коя е, тръгва със сила независимо от баира. На 1-ва бавна без газ катери сипей докато не започне да боксува и закопава. Сила има много и е плавна, във всички обороти. Много лесен за контрол..... не като японеца, изригва изведнъж и се чудиш къде ще те завлече Днес пак го поразкършихме ...... е такова животно НЕМА. Просто Арото се е получило много добре За вибрациите не коментирам, щото на мен не ми пречат и още не съм ги усетил
Поздрави !!!
Коментар