Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч на масло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнение
    Колеги,мисля,че тук е мястото да попитам,има ли джипка,която а н повече от 100 000 и като я спреш,на сутринта,да няма поне петънце 1х1 см с масло ?!?! Аз лично не съм виждал такава,но ми е любопитно дали има въобще.
    да, колкото и да не ти се вярва.
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
      да, колкото и да не ти се вярва.
      Кажи моля те поне модел,година на производство бе Мите,наистина ми е интересно и ми е станало,като тик да поглеждам под всяка спряна джипка и не съм виждал такава...в Пловдив поне.
      TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
      Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
      Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
      Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

2002 JEEP TJ, 4.0, 150 Ккм

Коментар

Първоначално публикуван от vovata Преглед на мнение
          От Дженини ми съобщиха неприятната новина.че е спукана плочата (фланец) която е закрепена за блока.
          Тази плоча беше алуминиева, нали? Не може ли да се завари? Пак зависи как е спукана (как, изобщо, може да се спука!)
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от vovata Преглед на мнение
            От Дженини ми съобщиха неприятната новина.че е спукана плочата (фланец) която е закрепена за блока.

Някои можели да ме насочи към някоя морга от където мога да я намеря.
            Знам,че трудно се намира но някои може да е виждал.
            Имат ли разлики плочите на бензиновите и дизеловите двг?

Ако може някои да помогне ще черпа много !
            Тази плоча не е взаимозаменяема. Монтира се само на VM 3,1

Коментар

Колеги,мисля,че тук е мястото да попитам,има ли джипка,която а н повече от 100 000 и като я спреш,на сутринта,да няма поне петънце 1х1 см с масло ?!?! Аз лично не съм виждал такава,но ми е любопитно дали има въобще.
              Има. Моита. Не само капка ами и омаслено няма. Това обаче изобщо не ме интерисува. Масло продават по бензиностанцйите. В случая обаче се оказа че проблема е серйозен и с доливане няма да стане.

Коментар

Какво стана с твоята раздатка всъщност?
                VPetrov.photography

Коментар

Ето:

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ха, и какво стана сега? май прословутите "хамерикански масларки" най не текат. всъщност не че има голямо значение..

Коментар

Снимка не мога да дам защото им казах да го сглобяват и днеска отивам да си го взема. Поне смениха 0 пръстените.

И на мен не ми е ясно как може да се спука плочата ?!?

В Банско гледам много джипове не съм виждал някои да капе (тече) а на мен ми стана хронично да гледам за течове.

Коментар

Моята !!
                        Не тече .....
                        Лично съм и навъртял 120 000 км. , а преди това ... един господ знае ...

Всичко зависи от това, колко пари си склонен да налееш в нея ....

И другото си е до стопанина ..... аз не мога да спя и ям, като знам че нещо не ми е в ред ...... по механиката. Боята не ме интересува особенно.
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                          И другото си е до стопанина ..... аз не мога да спя и ям, като знам че нещо не ми е в ред ...... по механиката. Боята не ме интересува особенно.
                          Значи аз съм по зле щото и боята ме интерисува.

Коментар

Вчера си взех джипката,вече не тече.

След смяна 0 пръстена всичко е наред.

Благодарности на всички които се отзоваха и дадоха мнение !

Коментар

Моята съм я преборил и не тече абсолютно никъде!!!! а е на 199 500км Побеснявам ако намеря капчици масло , а петно и локва...без коментар

Въпрос на желание и средства-време - всякакви течове са недопустими, поне аз мисля така....

Коментар

Re: Теч на масло

Здравей,VOVA и аз карам същият автомобил,когато го купих го закарах на преглед поради същият повод,където ми беше разяснено това което МИТКО ти обажда.Но моят не тече а сълзи съвсем леко.Благодаря ти все пак за зададеният въпрос,защото от МИТКО покрай теб получих важна информация.БЛАГОДАРЯ ТИ МИТКО.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X