Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч на масло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Теч на масло

Здравейте колеги и аз имам съшия проблем теч на масло,тече между двигатела и скоростната кутия.Кутията я направихме но пак тече и се оказа че тази плоча(фланец) която се държи с около 10 болта,е спукана както и маховика.Ако можете да ми кажете от къде да намеря ще съм ви много благодарен, а също този О пръстен и семеринга.Благодаря.
    [I][FONT=Book Antiqua][B]JEEP GRAND CHEROKEE 1999 3.1 TD[/B][/FONT][/I]

Коментар

Аз имам същия проблем, ходих в джемини и те ми обясниха ,че това е доста срещан проблем и то е в плочата. Много често се появявала пукнатина и теча си продължавал.Незнам при мен е много малък като количество и за това не съм я правил до сега. А за биалетките в БС, та това си е нормално за тях , чуят ли че отзад нещо тропа веднага казват БИАЛЕТКИ.Да ама винаги се оказва че е нещо друго

Коментар

Здрвей колега, онзи ден бях в Джемини да ми сменят маслото на двигателя и се заговорихме за този проблем с теча защото и при мен го има но в много лека форма.Те ми обясниха за проблема със спукването на плочата и то се пукала на няколко места, като пукнатините са много малки.Но по въпроса,там ми обясниха че я свалят и я носят на някаква кака която ги заварява ,шлайфа и т.н.Та те са оправяли вече 4-5 джипа и след това проблема с теча изчезвал.Попитах ги ако се сменят само О пръстените, няма ли да е достатъчно, отговора беше отрицателен.

Коментар

Здравейте
          Четейки темата не видях да се споменава изрично 4 цилиндровия мотор на VM но предполагам, че има същите плоча и О пръстени. Мога ли да приема насоките за ремонт на този теч, че ще важат и за моя XJ с 2.5 TD на VM?
          Възможна ли е хипотезата за надран вал и затова сменения О пръстен да продължава да тече?
          Иван
          ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Първоначално публикуван от vovata Преглед на мнение
            Вчера си взех джипката,вече не тече.

След смяна 0 пръстена всичко е наред.

Благодарности на всички които се отзоваха и дадоха мнение !
            И колко пари излезе тази процедура

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X