Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч на масло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Незнам. Трябва ли.?
    Въпроса беше много важен. Колко тече и дали това е фатално. От смисления отговор се разбира че е фатално защото пълни камбаната. А ако течеше литър на пет хиляди километра и то навънка е друго нещо. Сипваме масло и караме докато го оправим. Тоест не е фатално. Трябва ли всеки път като видя капка под колата да цепя мотора.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      Незнам. Трябва ли.?
      Въпроса беше много важен. Колко тече и дали това е фатално. От смисления отговор се разбира че е фатално защото пълни камбаната. А ако течеше литър на пет хиляди километра и то навънка е друго нещо. Сипваме масло и караме докато го оправим. Тоест не е фатално. Трябва ли всеки път като видя капка под колата да цепя мотора.
      За капка под колата никой нямаше да прави тема, но при положение че човека каза че сипрва по литър всяка седмица значи направо си тече...И дори да не пълни нищо пак такъв теч си е за ремонт.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ама верно за глупости говорим. Сигурно точно на нас двамата много ни се смеят. Не знам как изглежда от страни.
        ТЪ въпроса беше Човека да пребира ли колата в гаража или да я кара докато я оправи. Ама няма значение. Забрави.

Коментар

Не бре, това ясно, то се знае че за никакво прибиране в гараж не може да става и дума, но колкото повече отлага толкова повече се набутва, защото маслото и М-10Д да е, пак е пари.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Закарах колата в Джемини,чух добри отзиви за тях,пък и в Балкан Стар ми искат 800 лв само за труд.

Лошото е,че в Балкан си противоречат. В Балкан Пловдив ми казаха,че е за смяна гарнитура на клапаните а там теч на масло няма!
            Съвсем ясно се вижда,че тече между скоростите и двигатела.
            В София Балкан,ми казаха за този лагер.

Не им вярвам в Балкан,защото ми тропаше от зад и те ми смениха биалетки и тропането си остана и се оказа,че е шарнир! О.К. ама парите за зравите биалетки дето ми ги смениха ? вдигат рамене

Дано не ви се налага да ходите в Балкан Стар

Поздрави и безаварийно каране

Коментар

Аз пък само в БалканСтар ходя. По близко ми е.

Коментар

Не стана ясно в кой Балкан Стар са сменили биалетките напразно - в София или в Пловдив. Това има значение и моля за уточнение.

Коментар

Добре де, след като установи, че проблемът не е разрешен, защо не направи рекламация веднага? Старите биалетки къде са? Не ти ли ги върнаха? Ти огледа ли ги? Този проблем можеше да бъде разрешен веднага на място!!! И успех с ремонта в Джемини, не забравяй да си търсиш заменените части.

Коментар

Биалетките ми ги смениха в София.
                    Живея в Банкя и когато ги смениха тръгнах за Банско (там работя),старите ми ги дадоха ,но нямам време да патувам всеки ден Банско-София.
                    В Пловдив за теча на масло ми предлагаха да ми сменят гарнитура на клапаните и като му казах да не стане като в София да излезе,че е от другаде проблема приемчика стои и ме гледа тъпо и не казва нищо !
                    А също като купих колата на другия ден я закарах в Балкан Стар да сменят масло и филтри и термостат.
                    Познаите какво стана ?
                    Пона да тече антифриз а аз патувам за Пловдив,спирам на Балкан в Пловдив а попътно доливам 1 л. антифриз защото ми светна лампата.
                    Та казвам му на приемчика ,че в София така и така ,тои вкара колата
                    сменят една скоба+1л. антифриз и ми иска 96 лв
                    При условие,че антифриза ми е бил над макс
                    Те разваля те оправят и пак си плащаш като поп !
                    В Балкан Стар само за части !!!

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                      Ама верно за глупости говорим. Сигурно точно на нас двамата много ни се смеят. Не знам как изглежда от страни.
                      ТЪ въпроса беше Човека да пребира ли колата в гаража или да я кара докато я оправи. Ама няма значение. Забрави.
                      Големия купон ще настане като почнете да си триете мненията!!!

Коментар

Ти гледай твоите да не изтрием вкупом

Коментар

От Дженини ми съобщиха неприятната новина.че е спукана плочата (фланец) която е закрепена за блока.

Някои можели да ме насочи към някоя морга от където мога да я намеря.
                          Знам,че трудно се намира но някои може да е виждал.
                          Имат ли разлики плочите на бензиновите и дизеловите двг?

Ако може някои да помогне ще черпа много !

Коментар

ако можеш да дадеш снимка, мисля мога да ти помогна
                            LR RR Classic VM2.5

Коментар

Колеги,мисля,че тук е мястото да попитам,има ли джипка,която а н повече от 100 000 и като я спреш,на сутринта,да няма поне петънце 1х1 см с масло ?!?! Аз лично не съм виждал такава,но ми е любопитно дали има въобще.
                              TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                              Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                              Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                              Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

А и да има всъщност трябва ли ни?
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X