Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моят проект Jeep Wrangler JK

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Моят проект Jeep Wrangler JK

Той, Gogosi със сигурност го знае това, но мисля че е повлиян от постоянното натякване на нашата група, че неговият Вранглер е за пред кафето когато беше с 20-ки джанти, тънки гуми и къс кардан.
    Всъщност е един от най-безмилостните и проходими в гората.
    Между другото Джипа ти наистина изглежда лачен на живо и от 5-10 метра, почти всеки ден минавам покрай него
    Страхотен проект. Той е една от причините да се огледам за проходима машина, да потърся хубави фарове и всякакви неща, създаващи удобство, и като цяло темата е причина да чета, преди да поръчвам.
    Желая ти още много километри за удоволствие с него!

Коментар

Нищо де аз съм свикнал Дори на живо постоянно ме питат: "Ти с тоя джип по гората ходиш ли?" Отначало много се нервех, защото като го погледнеш от близо няма дори 5 кв.см без дерюги, а хардтопа на места е и без боя. А пък като някой ме попита: "Тоя Джип каква марка е?" .... мани

Е тук не е много лачен. Снимките са от единствената разходка организирана в този форум на която съм присъствал:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SG204952.jpg
Прегледи:1
Размер:137.4 КБ
ID:5442220

Име:SG204956.jpg
Размер:130.6 КБ
ID:5442221

Име:drf1.jpg
Размер:39.5 КБ
ID:5442222
      Последно редактирано от elbgt; 09-01-13, 23:01.
      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
        Нищо де аз съм свикнал Дори на живо постоянно ме питат: "Ти с тоя джип по гората ходиш ли?" Отначало много се нервех, защото като го погледнеш от близо няма дори 5 кв.см без дерюги, а хардтопа на места е и без боя. А пък като някой ме попита: "Тоя Джип каква марка е?" и ми иде да му захапя гърлото
        Когато и аз се заразих и споделих с приятелите ми в щатите накъде отиват нещата, първо казаха че съм щял да стана "болен като тия с вранглерите"
        Знам, че там за вранглер има страхотни каталози за след като го купиш. Един познат там си купи нов Сахара мисля, такъв като твоя де, от магазина и после делово каза, че сега вече определя и бюджет от 40 000 долара, за да го направел да изглежда мъжки................и започна да прелиства каталога на Jeep
        Трябва да помоля за малко снимки от него, за да видим какво може да се направи без фантазия, но с пари.
        При теб ме впечатляват познанията и категоричността ти.
        Само едно нещо се чудя, как да се справям с нежеланието на приятелката ми да разбере " е кво толко има в тия фарове, кво като са лед, колко па ще ги ползваш" Тоя проблем как се разрешава, щот и да не казвам, забелязват

Коментар

Оспами на човека темата, ама от мен да знаеш - първо избираш джипа (в моя случай бяха ските) и после по него и жената
          Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
          Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
            Един познат там си купи нов Сахара мисля, такъв като твоя де, от магазина и после делово каза, че сега вече определя и бюджет от 40 000 долара.
            Абсолютно коректно ти е казал за бюджета. Точно толкова трябва да се вложи в Сахара или Рубикон за да стане истински джип според американските представи. 80% от тази сума заминава за окачване, мостове, гуми и джанти. А ако решиш, че ти трябва и истински мотор от 500 к.с. нагоре добавяш още към $30 000 . Ако беше възможно "да си купиш един очукан джип" и да си правиш кефа в гората нямаше да ги има тия цифри. Ако някой си мисли че с очукан джип, с крънско окачване, малки гуменца и немощна моторетка може да си прави кефа в гората, по скалите или по дюните просто не знае какво значи тая дума "кеф". И аз самия преди да се кача в щатите на направен с $80 000 Вранглер не съм знаел какво е това кеф. Е... имам доста хляб още да хапна докато го докарам до там ама го прибутвам леко-полеко. До 2-3 години може да стигна и до смяна на моторетката.

Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнение
            Оспами на човека темата, ама от мен да знаеш - първо избираш джипа (в моя случай бяха ските) и после по него и жената
            Не бе ... супер си е така. Всякакви неща трябва да се обсъждат.

Коментар

Успех с джипа, както казах по горе радвам се че някой има възможност да направи нещо в БГ. Заповядай на следващата разходка с Люлинската група
              Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
              http://www.facebook.com/JeepBG
              LZ1GGC

Коментар

Я ! И люлинска група ли има? Пишете ме бързо, че умирам от скука в София.

Коментар

Тъкмо ще си премерите "паркетниците"

Опс, сега видях снимките. Дървото с булбара ли го отсече? Колко трябва да е здрав като окачване, материал на изработка и т.н. за да преодолява такива не дебели дървета?
                  Последно редактирано от kok4o1; 10-01-13, 00:04.

Коментар

Аааа не. Дърветата ги бяха отсекли лоши хора за да не се минава.

Коментар

Колега elbgt проека ти се развива страхотно направо нямам думи колко ми харесва. Евала за ентусиазма и възможностите.
                      Малко спам (надявам се да ти е интересно ако не си го гледал) - http://www.youtube.com/user/wayalife?feature=g-high-u
                      Васил Рангелов

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                        Този е само за гората и никаква милост няма към него.
                        Да бе, и кой слизаше да кърши клонки
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Да бе, и кой слизаше да кърши клонки
                          Явно ме бъркаш с пича с G-класата, който след това я пребоядиса. Мисля, че ника му беше betona_

Първоначално публикуван от RPMLimit Преглед на мнение
                          Колега elbgt проека ти се развива страхотно направо нямам думи колко ми харесва. Евала за ентусиазма и възможностите.
                          Малко спам (надявам се да ти е интересно ако не си го гледал) - http://www.youtube.com/user/wayalife?feature=g-high-u
                          Разбира се, че в тоя сайт съм изгледал абсолютно всичко. И не само в него. Доста неща се научават от такива клипове ако гледаш по-внимателно. Иначе тия джипове се правят точно за това. За душманско каране, което не им пречи да изглеждат лачени след като ги измият. Някои си събират калниците и след това пак си ги щракат на щипките. И аз си ги събирам редовно. Самата конструкция на Вранглер е такава, че е защитен. Гумите му са извън купето, отвсякъде е защитен със стоманени брони и рокслайдери. Най-много да му спукаш хардтопа и по тази причина на такива трейлове американците го свалят или карат с меките тавани. Вранглер няма нищо общо с останалите "джипове" при които където и да се подпреш все е в някоя ламарина или пластмаса. Те и затова приличат на канчета след като ги вкараш в гората и ги покараш по предназначение, а Вранглер каквото и да ги правиш е достатъчно да го измиеш и е готов за изложба. И точно по тази причина последния модел JK е с керамичен лак. Единствената цел на всички тия цифри дето се наливат в тия машини е да вършиш извращения без да се притесняваш за поредната смляна корона, касета, крив мост, или калник, врата или таван. Наливат се и за да изглеждат като на изложба след като си си правил кефа и без да мислиш за ламаринени калничета, които се кривят дори ако само им се облегнеш. А кеф с немощна моторетка и малки гумета с които се влачиш по корем не можеш да си направиш. Който не е пробвал да покара такава машина като тия от клиповете няма да разбере за какво говоря. Ще продължава да си мисли, че кара "офроуд" докато се вози по разни черни пътища по които местните винаги са се возили с москвичи и ИЖ-та за да отидат до работното си място.
                          Последно редактирано от elbgt; 10-01-13, 15:38.

Коментар

Не те бъркам, ма невърмайд
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

"... 40 000 долара, за да го направел да изглежда мъжки................и ..."
                              По-добре си го карай, така - "дамски"
                              .
                              Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                              ... turn on your A/С !

Коментар

Пич респект! Дай боже всеки му време и здраве да се занимава!
                                Като приключиш тунинга Jeep-a ти е готов за 1ва страница на което си искаш Offroad списание !
                                Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                                Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                                Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X