Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VM мотори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: VM мотори

Това важи ли за новия Джипов VM (A630)?
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
      Това важи ли за новия Джипов VM (A630)?
      До колкото знам - новите двигатели на VM нямат нищо общо със старите и проблемите са решени. Що се касае до няколко от последните мнения в темата по-горе (умишлено няма да ги цитирам) - колко мъка има по този свят Господи..?!!!

Коментар

Така казват... Но както се пее в онази песен 'а дали е така? - кой да ти каже'
        Все пак е на 2г - сравнително младичко двигателче...
        Но пък от друга страна - щом Джип се ВРЪЩАТ към VM двигател, навярно са разгледали добре параметрите на новия ДВГ и са го изпитали добре...
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
          Така казват... Но както се пее в онази песен 'а дали е така? - кой да ти каже'
          Все пак е на 2г - сравнително младичко двигателче...
          Но пък от друга страна - щом Джип се ВРЪЩАТ към VM двигател, навярно са разгледали добре параметрите на новия ДВГ и са го изпитали добре...
          По-вероятната причина е, че Фиат купиха Крайслер...

Коментар

На мен лично мотора ми харесва,1во- има динамика за кубатурата си 2,4 и 2,5 2-ро няма скъпо обслужване, смяна масло ,профилактика на радиатори филтри и газ.Ако мотора ви си е на ред, не е лошо да се претегнат главите.Скоро сменях глави,малко е пипкава работа понеже главите са отделно всяка една се шлайфа по размера на другата има едни плочки които са от пред и от зад ,размера на тези плочи трябва да бъде колкото на главата+гарнитурата.Ако мотора беше с цяла чугунена глава можеше да е доста добър.

Коментар

Първоначално публикуван от miro krosa Преглед на мнение
              На мен лично мотора ми харесва,1во- има динамика за кубатурата си 2,4 и 2,5 2-ро няма скъпо обслужване, смяна масло ,профилактика на радиатори филтри и газ.Ако мотора ви си е на ред, не е лошо да се претегнат главите.Скоро сменях глави,малко е пипкава работа понеже главите са отделно всяка една се шлайфа по размера на другата има едни плочки които са от пред и от зад ,размера на тези плочи трябва да бъде колкото на главата+гарнитурата.Ако мотора беше с цяла чугунена глава можеше да е доста добър.
              Абе вие да не сте се наговорили нещо..?!!

Мисля, че Чавдар трябва да се намеси спешно, иначе рискуваме бум на покупките на стари дараци с 2,5 TD на VM в следствие на няколко от последните мнения тук и после хората да съдят форума за нанесени материални щети и трайни поражения в/у психиката им!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                Абе вие да не сте се наговорили нещо..?!!

Мисля, че Чавдар трябва да се намеси спешно, иначе рискуваме бум на покупките на стари дараци с 2,5 TD на VM в следствие на няколко от последните мнения тук и после хората да съдят форума за нанесени материални щети и трайни поражения в/у психиката им!
                Айде бе! Що не си признаеш, че те е яд, дето махна твоя? Гранд-мранд... трънки! Има-няма 200 коня! А можеше да са 900..... Бунак!
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Да - големи боклуци са - моят 22 години е движил 2,5 тона жип и как така се счупи при мен - незнам!!! (с три удивителни - нали сме у фъна)
                  Сега какви мотори правят... ехееее - пра-унуците ми ша ги карат!
                  Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

До сега не съм чувал някой да е ремонтирал този двигател и да не е псувал яко. Иначе за времето си е бил изключителен двигател и върви много, просто не е милионник. И е много шибан за ремонт. Скоро изхвърлих един такъв. А в Англия го тачат много.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Айде бе! Що не си признаеш, че те е яд, дето махна твоя? Гранд-мранд... трънки! Има-няма 200 коня! А можеше да са 900..... Бунак!
                      Признавам си без бой! Още утре си издирвам стария джип и предлагам бартер срещу Гранда с доплащане от моя страна, а ако не ми стигнат кинтите, ще продам и малко от органите си! Да махна готов лифтнат джип с всичките му шукаритети и 5 чистак бърсак нови кални гуми, баз да знам, че под носа ми съм имал потенциални 900 коня! Веднага отивам в кухнята да си прищипя т@шаците на някое чекмедже от яд!

Коментар

Jeep май в момента са собственост на Даймлер-Бенц,ако не се лъжа.

Коментар

Признавам си без бой! Още утре си издирвам стария джип и предлагам бартер срещу Гранда с доплащане от моя страна, а ако не ми стигнат кинтите, ще продам и малко от органите си! Да махна готов лифтнат джип с всичките му шукаритети и 5 чистак бърсак нови кални гуми, баз да знам, че под носа ми съм имал потенциални 900 коня! Веднага отивам в кухнята да си прищипя т@шаците на някое чекмедже от яд!
                          Шсъ сетиш! Аз се чудих по Нова година какви са тия илюминации, а то новата собственичка е дрифтила по паважа и е разтоварвала на прекъсвач...

П.П. Чавдареее, айде идвай, че се оляхме...
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                            До сега не съм чувал някой да е ремонтирал този двигател и да не е псувал яко. Иначе за времето си е бил изключителен двигател и върви много, просто не е милионник. И е много шибан за ремонт. Скоро изхвърлих един такъв. А в Англия го тачат много.
                            Това говори за майстори, не за собственици
                            И аз псувам яко м$ творенията, ма под сурдинка и се боря с тях, не занимавам пациента с тях. Щот затва ми плащат!
                            Аз не си спомням да съм плащал на някой майстор да ми мрънка - а ти?
                            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

мдаа, а моят вм направи 15г. последните 5 г при мен... единственият му кусур за мен са километрите и поддръжката преди да го придобия. имах един съсед, когато купувах колата, с такъв черок купен от предишният вносител за марката в бг. единствен собственик. колата му бе на 10 г. тогава. не беше чувал нито за този форум, нито за проблемите на този двигател... още си го кара, срещам го чат пат...
                              не бързам за никъде...
                              XJ 2.5TD '98

Коментар

Аз пък си мисля, това е страшното.
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X