Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Правилното масло за бензинов WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Правилното масло за бензинов WJ

На синтетичните пише 100% Synthetic. Произвеждат се от природен газ.
    Тези на които пише Synthetic, Semi-Synthetic или Full Synthetic са минерални масла с добавки.

Коментар

Направо ми се струва ненормално на масло с етикет "full synthetic" да слагат минреално масло с добавки, но Предполагам, че колегата Kinеx е проучил нещата в дълбочина щом го пише тук. По-късно ще видя на тубата на Castrol Edge 5W40 какво е изписано...

Коментар

Точно Кастрол направиха най голямата измама в автомобилостроенето. 1999 доказаха в съдът че "синтетично масло" е търговски термин а не научен. Ако не бяха те, сега на опаковките на смазочните масла щеше да пише квото пише на сиренето в супера.

Коментар

Добре де, на това, дето го сипах, си пише Равенол 10/30, полусинтетично, каквото и да означава на практика. Въпросът е - става ли или да си търся друго?
          Не, че изборът на 10/30 е кой знае какъв, а и силно ме съмнява 'оригиналното' Мопарско да е чиста синтетика, но все пак?
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
            Добре де, на това, дето го сипах, си пише Равенол 10/30, полусинтетично, каквото и да означава на практика. Въпросът е - става ли или да си търся друго?
            Не, че изборът на 10/30 е кой знае какъв, а и силно ме съмнява 'оригиналното' Мопарско да е чиста синтетика, но все пак?
            Оригиналното "Мопарско" си е минерално, нито полу-, нито грам синтетика няма. "рИванол", както го нарича Кинекса, за двигател си е идеално.
            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

За протокола- Synthetic blend не означава синтетично масло. Май там точно беше подличкото на Кастрол. И точно заради тия хлъзгави идиотизми, аз тая фирма съм я забравил.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X