Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете за Вранглер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от kinex
    Ники знам за какво става въпрос
    Де да имаше и на мен някои да ми каже как се прави лифт на ГрандЧероки
    Ей за тва Петър и Савата ме предапридиха че при 6" влизам в приключение.
    Темата е яка.
    Някои да не каже онва дето все ми е на устата
    Ето ти 7"
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

В Щатите в магазина в който работех идваше едно негро с един Гранд на който прага му беше на височината на горния край на гумата, а джантите сигурно бяха 28"
      99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
      It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Виждам че темата е интересна и утре ще пусна малко снимки на коли които сме тунинговали през последните няколко години

САМО НЕ ИСКАМ ДА СЕ ДЪВКАМ И ДЖАВКАМ С НИКОЙ НЯМАМ ВРЕМЕ ЗА ТЪПОТИИ

Коментар

Виждам че темата е интересна и утре ще пусна малко снимки на коли които сме тунинговали през последните няколко години
          Ще очаквам с интерес, надявам се има и голям брой Вранглери

Коментар

Мале, ще се появи онзи хубавия Форд и пак ще стане майка плаче...
            Давай Петре, дерзай, ние сме с теб.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Оставете Гранда е прочетена книга.
              Има тунинг за ОнРоуд и за ОффРоуд. 7" е за ОнРоуд В смисъл че с гуми повече от 32" не е за гората.
              А с 28" джанти трябва да се види. Щото са поръчкови. Там цените са...
              Последния конкурс за тунинг в ЛА го спечели Хамър с 42".
              5 джанти = 100 000$

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                Мале, ще се появи онзи хубавия Форд и пак ще стане майка плаче...
                Давай Петре, дерзай, ние сме с теб.
                Е няма да има други извращения освен за ОФФ щото хората се дразнят на пили и играчки за свободното време Само кал......

Коментар

Чакаме тогава.

Коментар

Чакаме, чакаме
                    Оставете Гранда е прочетена книга.
                    Има тунинг за ОнРоуд и за ОффРоуд. 7" е за ОнРоуд В смисъл че с гуми повече от 32" не е за гората.
                    А с 28" джанти трябва да се види. Щото са поръчкови. Там цените са...
                    Последния конкурс за тунинг в ЛА го спечели Хамър с 42".
                    5 джанти = 100 000$
                    За джантите дали бяха 28" не съм сигурен, може и повече да бяха, може по-малко, но със сигурност бяха ОГРОМНИ, и яко никел, разбирасе

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex
                      Много добре знам за какво става въпрос във линка.
                      Ама не мога да повярвам че със стандартното окачване Вранглера има проблем с кардана
                      със стандартното окачване вранглера няма проблем с кардана, проверено е. дори на доста места казват че до 2" лифт нямаш сериозна необходимост от преправяне (само да не скочат специалистите)., което не значи че кардана не е сбъркан още от завода.
                      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

• Първоначално публикуван от митко
                        дори на доста места казват че до 2" лифт нямаш сериозна необходимост от преправяне
                        Според теб колко по дълги амортисйори може да понесе кардана без преправяне и на какъв лифт.

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex
                          Според теб колко по дълги амортисйори може да понесе кардана без преправяне и на какъв лифт.
                          нямам никаква идея. виждал съм вранглер с 2" лифт, стандартен кардан и без дистанционни втулки на стойката на раздатката. ако се разровя може и снимката да намеря. аз карам с 4" лифт, съответно 4" по дълги амортисьори, стандартен кардан , но с 1" дроп на раздатката. абсолютно никакви проблеми.

инак си взех комплекта за раздатката, сега чакам кардана да дойде и после ще си запиша час при специалистите да го монтират

Коментар

• Днес не мога на пускам никакви изображения Утре ще викам доктор за компа Митак тоя кардан не ми харесва Има ли отзад U-болтове и ме хващат сърбежи Кардана се троши като се вдигне едната гума на газ и след това падне със скорост на земята За справки бистрица трофи :x Не ни доидоха усилените кардани на време за състезанието и оригиналния го строшихме като солета Въпреки че на Чирока е колкото три Вранглерови на дължина Сега вече ще му е трудно.... да видим кой елемент е на ход

Коментар

• Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA
                              Днес не мога на пускам никакви изображения Утре ще викам доктор за компа Митак тоя кардан не ми харесва Има ли отзад U-болтове и ме хващат сърбежи Кардана се троши като се вдигне едната гума на газ и след това падне със скорост на земята За справки бистрица трофи :x Не ни доидоха усилените кардани на време за състезанието и оригиналния го строшихме като солета Въпреки че на Чирока е колкото три Вранглерови на дължина Сега вече ще му е трудно.... да видим кой елемент е на ход
                              U-скобите са супер удобни за монтаж-демонтаж, но нищо повече - определено слабо място в конструкцията. А иначе мисля че ако не сте с някакъв сериозен мост е на път някоя полуоска

Коментар

• Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA
                                Митак тоя кардан не ми харесва Има ли отзад U-болтове и ме хващат сърбежи Кардана се троши като се вдигне едната гума на газ и след това падне със скорост на земята
                                ми той и на мене не ми харесва, а пък дроп-а на раздатката направо ме дразни. U болтовете са откровена глупост, ама нейсе. ама аз съм още с Д35 отзад а там все нещо ще се счупи. и Дима, не смятам че с U болтове монтажа/демонтажа е по лесен, дори напротив.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X