Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете за Вранглер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

джанти за вранглер тук няма, това е нещо което трябва да поръчаш от САЩ. може да намериш някои ползвани но поне аз незнам някой да продава.

на първо време докато чакаш може да си направиш фланци и да караш с тях докато ти дойдат истинските джанти. цената на хубави такива докарани в българия е около 200$

щом караш колата само по баирите спокойно можеш да и разкачиш стабилизиращата щанга и да пробваш дали ти харесва, ако е добре можеш направо да я махнеш.

като за начало съвета ми е да не се изхвърляш с размера на гумите, всичко над 33'' ще ти струва много пари, време и усилия зада го направиш да работи. иначе вранглера най - добре се чувства с 31'' гуми, това според мен е размера за нормален офроуд.
    drive alive

Коментар

200$ за бройка ли имаш предвид?
      А що се отнася до фланците аз на такива работи много вяра нямам, въпреки, че един прияте има на Самурая повече от година, по 7 см. , но засега да нечуе дявола няма проблем. /неискам пак да почва вечния спор за фланците/
      Моя е с 31" , а американците като ги гледах цяло лято ги караха с доста по-малки.
      99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
      It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

да, 200$ за бройка, ако някой не те натовари разбирасе

фланците са много глупаво нещо но ако се използват правилно няма грижи, много от състезателите карат с фланци в никой случай небива да са решение за постоянно, трябват си джанти.

оригиналните гуми на вранглера са 29'' и според мен са малки дори и за оригиналното окачване, с 31'' е много по - добре
        drive alive

Коментар

ОК като посабера гущери надявам се можеш да дадеш съвет какви и от каде да поръчам.
          От всички списания който си купувах в щатите виждам че средната цена на жантата е близо $50 - $100, говоря за 7 или 8 по 15, но доставката излиза доста соленичко.
          С тези 29" изглежда ужасно но като видях на един паркинг TJ с 38" се въртях около него като муха около ла..но

Коментар

има най - различни варианти, това което според мен си заслужава е там някаде като пари. важното за доставките от САЩ е че независимо дали докарваш лайно или злато цената за доставката е една

а това от списанията не го гледай, защото там се почват едни такси, данъци от единия щат в другия, вътрешен шипинг, опаковка .... обикновено смятай цената на обявата + 50% и после още 20% за доставка до българия
            drive alive

Коментар

Аз купих доста работи по e-bay и нимаше допълнителни такси освен шипинга, но незнам навярно си прав, а ако доставката е 20% не е никък много, като имаш предвид растоянието и това че купуваш нещо качествено, а не турски буклуци, а отгоре на всичко пак е по-евтино

Коментар

Аз купих доста работи по e-bay и нимаше допълнителни такси освен шипинга, но незнам навярно си прав, а ако доставката е 20% не е никък много, като имаш предвид растоянието и това че купуваш нещо качествено, а не турски буклуци, а отгоре на всичко пак е по-евтино

Коментар

от ebey е друго, аз говоря за нови неща. а цената за доставката е само ориентировачна, все пак аз не докарвам нищо, други хора се занимават с това. и разбирасе говорим за доставки с контейнер през морето, което отнема много време.
                  drive alive

Коментар

Да знам че става по море и доста се чака, но чакането си заслужава, а имаш ли представа дали близнаците нямат нещо налично

Коментар

за това трябва да ги питаш тях, аз от тях вече не пазарувам, нещо последно поскарахме.
                      drive alive

Коментар

за това трябва да ги питаш тях, аз от тях вече не пазарувам, нещо последно поскарахме
                        ОК сори не бях разбрал, но предполагам имаш познати на който може да се поръча

Коментар

с тези неща има 3 проблема.

1. пари

2. какво искаш

3. кой да го достави

като стигнеш до точка 3 пиши и ще ти помогна
                          drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов
                            С тези 29" изглежда ужасно но като видях на един паркинг TJ с 38" се въртях около него като муха около ла..но
                            и с 30" както беше моя излежда комично. сега съм с 33" и пак ми се виждат малки, обявих ги за продажба и отивам на 35". а ти хубаво си се въртял около този с 38"-ците, но нали се сещаш че ти трябва мин. 6" лифт, мостове над дана44, щото полуоските на стандартните мостове стават консуматив, диференциали мин. 4.88, раздатката да се преправи, карданите и те нови, абе толкоз много $ че свят ти се завива.
                            средната цена на жантата е близо $50 - $100
                            15/8 американ рейсинг стоманени ги купих по 45 парчето, не знам с какъв офсет са но не закачат никъде. имам15/8 алуминиеви от TJ, ако ги искаш...
                            Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                            http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                            http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

ОК мерси, но преди всичко гущерите са най-важни

Коментар

И парите не са наи важни Най важното е да знаеш какво искаш да направиш Иначе почват едни каши раздатка и мостове за скоростно каране с гуми 35 и окачване 6 Музики под клетката в купето и други не съвместими желания като по висок и по стабилен После ама не може ли да го направим по друг начин Това вече сме го виждали а колкото повече парите толкова по вкисната бозата И накрая недоволни и започваи всичко от начало

НАИ ОПАСНАТА КОМБИНАЦИЯ ПРИ ИНДИВИДА Е ГЛУПАВ И ЕНЕРГИЧЕНЗащото за нула време може да сътвори огромни и непоправими бели А такъв човек с неограничени финикииски знаци вече е цяло бедствие за себе си и околните

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X