Ники знам за какво става въпрос
Де да имаше и на мен някои да ми каже как се прави лифт на ГрандЧероки
Ей за тва Петър и Савата ме предапридиха че при 6" влизам в приключение.
Темата е яка.
Някои да не каже онва дето все ми е на устата
Ето ти 7"
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
В Щатите в магазина в който работех идваше едно негро с един Гранд на който прага му беше на височината на горния край на гумата, а джантите сигурно бяха 28"
99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!
Мале, ще се появи онзи хубавия Форд и пак ще стане майка плаче...
Давай Петре, дерзай, ние сме с теб.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Оставете Гранда е прочетена книга.
Има тунинг за ОнРоуд и за ОффРоуд. 7" е за ОнРоуд В смисъл че с гуми повече от 32" не е за гората.
А с 28" джанти трябва да се види. Щото са поръчкови. Там цените са...
Последния конкурс за тунинг в ЛА го спечели Хамър с 42".
5 джанти = 100 000$
Оставете Гранда е прочетена книга.
Има тунинг за ОнРоуд и за ОффРоуд. 7" е за ОнРоуд В смисъл че с гуми повече от 32" не е за гората.
А с 28" джанти трябва да се види. Щото са поръчкови. Там цените са...
Последния конкурс за тунинг в ЛА го спечели Хамър с 42".
5 джанти = 100 000$
За джантите дали бяха 28" не съм сигурен, може и повече да бяха, може по-малко, но със сигурност бяха ОГРОМНИ, и яко никел, разбирасе
99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!
Много добре знам за какво става въпрос във линка.
Ама не мога да повярвам че със стандартното окачване Вранглера има проблем с кардана
със стандартното окачване вранглера няма проблем с кардана, проверено е. дори на доста места казват че до 2" лифт нямаш сериозна необходимост от преправяне (само да не скочат специалистите)., което не значи че кардана не е сбъркан още от завода.
Според теб колко по дълги амортисйори може да понесе кардана без преправяне и на какъв лифт.
нямам никаква идея. виждал съм вранглер с 2" лифт, стандартен кардан и без дистанционни втулки на стойката на раздатката. ако се разровя може и снимката да намеря. аз карам с 4" лифт, съответно 4" по дълги амортисьори, стандартен кардан , но с 1" дроп на раздатката. абсолютно никакви проблеми.
инак си взех комплекта за раздатката, сега чакам кардана да дойде и после ще си запиша час при специалистите да го монтират
Днес не мога на пускам никакви изображения Утре ще викам доктор за компа Митак тоя кардан не ми харесва Има ли отзад U-болтове и ме хващат сърбежи Кардана се троши като се вдигне едната гума на газ и след това падне със скорост на земята За справки бистрица трофи :x Не ни доидоха усилените кардани на време за състезанието и оригиналния го строшихме като солета Въпреки че на Чирока е колкото три Вранглерови на дължина Сега вече ще му е трудно.... да видим кой елемент е на ход
Днес не мога на пускам никакви изображения Утре ще викам доктор за компа Митак тоя кардан не ми харесва Има ли отзад U-болтове и ме хващат сърбежи Кардана се троши като се вдигне едната гума на газ и след това падне със скорост на земята За справки бистрица трофи :x Не ни доидоха усилените кардани на време за състезанието и оригиналния го строшихме като солета Въпреки че на Чирока е колкото три Вранглерови на дължина Сега вече ще му е трудно.... да видим кой елемент е на ход
U-скобите са супер удобни за монтаж-демонтаж, но нищо повече - определено слабо място в конструкцията. А иначе мисля че ако не сте с някакъв сериозен мост е на път някоя полуоска
Митак тоя кардан не ми харесва Има ли отзад U-болтове и ме хващат сърбежи Кардана се троши като се вдигне едната гума на газ и след това падне със скорост на земята
ми той и на мене не ми харесва, а пък дроп-а на раздатката направо ме дразни. U болтовете са откровена глупост, ама нейсе. ама аз съм още с Д35 отзад а там все нещо ще се счупи. и Дима, не смятам че с U болтове монтажа/демонтажа е по лесен, дори напротив.
Коментар