- sparkybg коментира
Днес, 10:59
Електронно ограничено е на 130 мили в час, което е 209.2 километра в час. По скоростомер ще покаже нещо като 225-235.- Уведоми
- sparkybg коментира
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Покупка на WK2 5.7 Hemi
Свий
X
-
"Gogosi" имаше такова и се оплакваше, че му е ограничено на 190 км/ч. Но неговото беше WK, а моето е WH (правено в "Щайер" - Грац)В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
-
Да сравняваме сравнимото казваш..... хеми 5.7 е ширпотреба. Сравнавам го пак с ширпотреба. Няма как да знам какво има под капака на тия, които се е случило да дръпна и горе го споменах. Писах само че масово наглеещите лекенца с такива не се класират, та или не могат да ги карат, или не смеят да ги натискат, или това под капака им толкова си може.Първоначално публикуван от CITIZEN Преглед на мнение...Хеми-то е V8 сравнява се V8 немски или Дизел 4000кубика или 3000 с няклоко турбини примерно както е при BMW и тогава резултата...
А ако ще сравняваме би-турбота и прочие али-бали, каквито вероятно я има я няма 20 св София, Хеми има и 6.4, има и турбиниран 6.2 с над 700 коня, дето с туниХ се докарава почти до 1000. Какво ли ще се случи при сравнението? Пак е същото просто като фасул и ремонтопригодно Hemi.
Сравняваме концепции. Другото е безпредметно. А европейската концепция е тежък автомобил, наблъскан с екзотики, и миксер в истерия ( (c) някой от братята ) под капака, който като излезе от гаранция рязко става силно вреден за джоба на следващите си собственици.
Впрочем, сегашните Grand Cherokee не са много далече от това, а европейските с двойно турбинирания 2 литорв мотор на 3 тона кола са си баш същото говно. Като цена включително.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 2 likes
Коментар
-
Ограничението е или 110 мили в час, или 130 мили в час, в зависимост от пазара, за който е правено. Това доста лесно се коригира, впрочем.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение"Gogosi" имаше такова и се оплакваше, че му е ограничено на 190 км/ч. Но неговото беше WK, а моето е WH (правено в "Щайер" - Грац)Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Какъв е и коя година? Може и да съм в състояние да поправя това.Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение...П.П. моя хамериканец стига доста чевръсто 180 и там нейде е ограничен
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 1 like
Коментар
-
Е значи не съм само аз тоя дето не бил пораснал и се ръби из магистралите.
пращам я тая тема на жената,явно не е до години работатаTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Аааа той и дядо така, щом може припка..... само последния път се малкичко поизложИх - Тест драйв ЕсЕрТе 6.1 ( демек по-старо) скоростно ограничение 60 ами заковах на 60 ъъъъъ после осъзнах че километража е в мили 😳Последно редактирано от дядо владо; 12-02-25, 21:52.
-
-
Прилично рядко се случва. Не го търся - предимно някой като ми скокне по нервичките - я се набута в лява лента за десен завой, с идеята да ме дръпне, я кара като баба ми, а изведнъж се възпалява като тръгна да го изпреварвам, я зор да ме изпревари, а после се мота.... Такива екземпляри. Ми просят си го.Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеЕ значи не съм само аз тоя дето не бил пораснал и се ръби из магистралите.
пращам я тая тема на жената,явно не е до години работатаДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 2 likes
Коментар
-
А мен жената от години ме чака да изляза от пубертета...
Обещал съм.
а съединителите ми ограничили камиончето на 160км/ч.
Е, нЕма как да стане. Два резервни компа съм си купил за всеки случай.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Абсолютно си прав, затова Гранда ще го Сменя с Дуранго след време защото има Хеми все още в производство за разлика от Трупът на Jeep-Хърикейн освен ако до тогава Тръмп не ги вразуми и не модернизират Хеми и да го вкарат отново в Гранд Чероки иначе последното Здраво Гранд Чероки е WK2 с Хеми мотор V8.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
Да сравняваме сравнимото казваш..... хеми 5.7 е ширпотреба. Сравнавам го пак с ширпотреба. Няма как да знам какво има под капака на тия, които се е случило да дръпна и горе го споменах. Писах само че масово наглеещите лекенца с такива не се класират, та или не могат да ги карат, или не смеят да ги натискат, или това под капака им толкова си може.
А ако ще сравняваме би-турбота и прочие али-бали, каквито вероятно я има я няма 20 св София, Хеми има и 6.4, има и турбиниран 6.2 с над 700 коня, дето с туниХ се докарава почти до 1000. Какво ли ще се случи при сравнението? Пак е същото просто като фасул и ремонтопригодно Hemi.
Сравняваме концепции. Другото е безпредметно. А европейската концепция е тежък автомобил, наблъскан с екзотики, и миксер в истерия ( (c) някой от братята ) под капака, който като излезе от гаранция рязко става силно вреден за джоба на следващите си собственици.
Впрочем, сегашните Grand Cherokee не са много далече от това, а европейските с двойно турбинирания 2 литорв мотор на 3 тона кола са си баш същото говно. Като цена включително.
За евроГпейските 2-литрови PHEV извращения за 200 000лв. смятам че абсолютно никой няма да си го купи, затова и са толкова редки а вече минаха доста години на производство., да не говорим за фабричните проблеми....Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008
Коментар
-
Както каза един колега днес...
-Айде бе...не върви ли тая кола!?...докога ще те чакам...
-Ами...В задръстването в момента тия 600коня кротко си пасът!...казах аз и продължих посока сточна гара...
Та файда примерно в трафика...
Ама иначе...не им отказвам когато ги има...
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
5.7 Hemi Phev го има на Додж Рам, ел.мотора е много малък 16коня и подпомага колата в задръствания със старт/стоп системата което не го прави по-бърз дори по-бавен малко, но сваля разхода с около 5литра при каране ежедневно в трафик.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНякъде мярках софтуер за PHEV с 5.7. Сега не моге да го открия.
Интересно би било какво се случва с Hemi+електромотори.
Не знам дали са били официални бройки или вътрешни.
Като цяло още нещо което изтегля Додж пред JEEP за съжаление.
Може само да се надяваме да се вразумят и да върнат и оптимизират ХЕМИ-то!Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008
Коментар
-
Ако "оптимизират ХЕМИ-то" значи да му наслагат 10тина вала и 5м вериги, то да ти е...а оптимизацията.
Казах, че ще се запознавам с високо технологичните европейски върхове.
Пристигна на жената Поршето. Първото впечатление е, че нЕма по-голям дарак от това творение. Пластмасата под колоната на волана беше счупена и реших да я сваля, да и видя номера за да си поръчам. Това чудо се троши дори без да го пипаш. Не е за вярване. Запазих парчетата за неверници. Тая пластмаса е по-крехка от кора за баница.
Предницата е на безброй щангички и изглежда толко афиф и толко скъпо, че почва да ме е страх за финансовата стабилност на семейството. Надеждата е, че Женя не кара много и не дава газ.
Кола на 4 години. Моя селскостопански курник изглежда пъти по луксозен и далееееееч по удобен и функционален вътре. Вярно, че няма "панорама" и предна камера. Само обикновен люк. ....ама има дистанционно палене за разлика от европейското чудо.
Като я видя как върви с тая изпилена малолитражка пак ще пиша, че дойде с една строшена джанта (от мотокар) и гума на парцали.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
А на Американска Тойота дето уж японска пък има повече американски части от американски пикап пласмасите са чук,теглиш и сецаш като морков,ни се пука ни се троши,15 годишни на 300 000 километра поне
Е таблото и прилича на селски водомер в мазето ма поне се вади с пачия крак без да строшиш нищо,не си в модата,не си фешън ма не се троши като кихнешTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар