Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на WK2 5.7 Hemi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• sparkybg коментира
        Днес, 10:59
        Електронно ограничено е на 130 мили в час, което е 209.2 километра в час. По скоростомер ще покаже нещо като 225-235.
        • Уведоми
    "Gogosi" имаше такова и се оплакваше, че му е ограничено на 190 км/ч. Но неговото беше WK, а моето е WH (правено в "Щайер" - Грац)
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от CITIZEN Преглед на мнение
      ...Хеми-то е V8 сравнява се V8 немски или Дизел 4000кубика или 3000 с няклоко турбини примерно както е при BMW и тогава резултата...
      Да сравняваме сравнимото казваш..... хеми 5.7 е ширпотреба. Сравнавам го пак с ширпотреба. Няма как да знам какво има под капака на тия, които се е случило да дръпна и горе го споменах. Писах само че масово наглеещите лекенца с такива не се класират, та или не могат да ги карат, или не смеят да ги натискат, или това под капака им толкова си може.

А ако ще сравняваме би-турбота и прочие али-бали, каквито вероятно я има я няма 20 св София, Хеми има и 6.4, има и турбиниран 6.2 с над 700 коня, дето с туниХ се докарава почти до 1000. Какво ли ще се случи при сравнението? Пак е същото просто като фасул и ремонтопригодно Hemi.

Сравняваме концепции. Другото е безпредметно. А европейската концепция е тежък автомобил, наблъскан с екзотики, и миксер в истерия ( (c) някой от братята ) под капака, който като излезе от гаранция рязко става силно вреден за джоба на следващите си собственици.

Впрочем, сегашните Grand Cherokee не са много далече от това, а европейските с двойно турбинирания 2 литорв мотор на 3 тона кола са си баш същото говно. Като цена включително.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        "Gogosi" имаше такова и се оплакваше, че му е ограничено на 190 км/ч. Но неговото беше WK, а моето е WH (правено в "Щайер" - Грац)
        Ограничението е или 110 мили в час, или 130 мили в час, в зависимост от пазара, за който е правено. Това доста лесно се коригира, впрочем.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Със съжаление доживях да видя Вранглер с 2.0 и турбини , че и Рубикон пишеше на капака
          П.П. моя хамериканец стига доста чевръсто 180 и там нейде е ограничен
          TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Първоначално публикуван от didooo Преглед на мнение
            ...П.П. моя хамериканец стига доста чевръсто 180 и там нейде е ограничен
            Какъв е и коя година? Може и да съм в състояние да поправя това.

Коментар

• drukman
              drukman коментира
              Редактиране на коментар
              Като се стопли малко, ще почна заигравките с моя пикап. Тогава може да оправим и твоя, ама много кредита искаха за Нисан. На 140 ли е ограничен или на 180?
              ПП Не знаех, че има друг Титан във Форума.

• sparkybg
              sparkybg коментира
              Редактиране на коментар
              180. Горе е написал.

• didooo
              didooo коментира
              Редактиране на коментар
              На 180 е спънат . Твоя , стария Титан , Вальо , го взе мой приятел . От там се зарибих . И на мен ми се видя прекалена цената на подобните Йоти

Е значи не съм само аз тоя дето не бил пораснал и се ръби из магистралите.

пращам я тая тема на жената,явно не е до години работата
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

• дядо владо
              дядо владо коментира
              Редактиране на коментар
              Аааа той и дядо така, щом може припка..... само последния път се малкичко поизложИх - Тест драйв ЕсЕрТе 6.1 ( демек по-старо) скоростно ограничение 60 ами заковах на 60 ъъъъъ после осъзнах че километража е в мили 😳
              Последно редактирано от дядо владо; 12-02-25, 21:52.

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            Е значи не съм само аз тоя дето не бил пораснал и се ръби из магистралите.

пращам я тая тема на жената,явно не е до години работата
            Прилично рядко се случва. Не го търся - предимно някой като ми скокне по нервичките - я се набута в лява лента за десен завой, с идеята да ме дръпне, я кара като баба ми, а изведнъж се възпалява като тръгна да го изпреварвам, я зор да ме изпревари, а после се мота.... Такива екземпляри. Ми просят си го.

Коментар

• BENZBOSS
              BENZBOSS коментира
              Редактиране на коментар
              Да де…..и от дясно се чува Остави го сега,объркал се е човека………калник давам

А мен жената от години ме чака да изляза от пубертета...
            Обещал съм.
            а съединителите ми ограничили камиончето на 160км/ч.
            Е, нЕма как да стане. Два резервни компа съм си купил за всеки случай.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Да сравняваме сравнимото казваш..... хеми 5.7 е ширпотреба. Сравнавам го пак с ширпотреба. Няма как да знам какво има под капака на тия, които се е случило да дръпна и горе го споменах. Писах само че масово наглеещите лекенца с такива не се класират, та или не могат да ги карат, или не смеят да ги натискат, или това под капака им толкова си може.

А ако ще сравняваме би-турбота и прочие али-бали, каквито вероятно я има я няма 20 св София, Хеми има и 6.4, има и турбиниран 6.2 с над 700 коня, дето с туниХ се докарава почти до 1000. Какво ли ще се случи при сравнението? Пак е същото просто като фасул и ремонтопригодно Hemi.

Сравняваме концепции. Другото е безпредметно. А европейската концепция е тежък автомобил, наблъскан с екзотики, и миксер в истерия ( (c) някой от братята ) под капака, който като излезе от гаранция рязко става силно вреден за джоба на следващите си собственици.

Впрочем, сегашните Grand Cherokee не са много далече от това, а европейските с двойно турбинирания 2 литорв мотор на 3 тона кола са си баш същото говно. Като цена включително.
              Абсолютно си прав, затова Гранда ще го Сменя с Дуранго след време защото има Хеми все още в производство за разлика от Трупът на Jeep-Хърикейн освен ако до тогава Тръмп не ги вразуми и не модернизират Хеми и да го вкарат отново в Гранд Чероки иначе последното Здраво Гранд Чероки е WK2 с Хеми мотор V8.
              За евроГпейските 2-литрови PHEV извращения за 200 000лв. смятам че абсолютно никой няма да си го купи, затова и са толкова редки а вече минаха доста години на производство., да не говорим за фабричните проблеми....
              Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
              Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

Някъде мярках софтуер за PHEV с 5.7. Сега не моге да го открия. Интересно би било какво се случва с Hemi+електромотори.

Не знам дали са били официални бройки или вътрешни.

Коментар

Всичко над 65 конски сили е снобария...
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• BENZBOSS
                    BENZBOSS коментира
                    Редактиране на коментар
                    Забрави едни 300 пред тая цифра

Както каза един колега днес...
                  -Айде бе...не върви ли тая кола!?...докога ще те чакам...
                  -Ами...В задръстването в момента тия 600коня кротко си пасът!...казах аз и продължих посока сточна гара...
                  Та файда примерно в трафика...
                  Ама иначе...не им отказвам когато ги има...
                  Няма страшно в умирачката...
                  Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Някъде мярках софтуер за PHEV с 5.7. Сега не моге да го открия. Интересно би било какво се случва с Hemi+електромотори.

Не знам дали са били официални бройки или вътрешни.
                    5.7 Hemi Phev го има на Додж Рам, ел.мотора е много малък 16коня и подпомага колата в задръствания със старт/стоп системата което не го прави по-бърз дори по-бавен малко, но сваля разхода с около 5литра при каране ежедневно в трафик.
                    Като цяло още нещо което изтегля Додж пред JEEP за съжаление.
                    Може само да се надяваме да се вразумят и да върнат и оптимизират ХЕМИ-то!
                    Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
                    Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

Ако "оптимизират ХЕМИ-то" значи да му наслагат 10тина вала и 5м вериги, то да ти е...а оптимизацията.
                      Казах, че ще се запознавам с високо технологичните европейски върхове.
                      Пристигна на жената Поршето. Първото впечатление е, че нЕма по-голям дарак от това творение. Пластмасата под колоната на волана беше счупена и реших да я сваля, да и видя номера за да си поръчам. Това чудо се троши дори без да го пипаш. Не е за вярване. Запазих парчетата за неверници. Тая пластмаса е по-крехка от кора за баница.
                      Предницата е на безброй щангички и изглежда толко афиф и толко скъпо, че почва да ме е страх за финансовата стабилност на семейството. Надеждата е, че Женя не кара много и не дава газ.
                      Кола на 4 години. Моя селскостопански курник изглежда пъти по луксозен и далееееееч по удобен и функционален вътре. Вярно, че няма "панорама" и предна камера. Само обикновен люк. ....ама има дистанционно палене за разлика от европейското чудо.
                      Като я видя как върви с тая изпилена малолитражка пак ще пиша, че дойде с една строшена джанта (от мотокар) и гума на парцали.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

• sonda
                        sonda коментира
                        Редактиране на коментар
                        Честито, и стига рева за глупости ..Жената си е харесала нещо, ти намираш маана...Оправи каквото има за оправяне и да се радва...Оня ден в магазина за гуми едни мацки разглеждаха картинки да си харесат гумите по красота, като гривна и рокля..Прави са си за тех, се едно не знаеш...

А на Американска Тойота дето уж японска пък има повече американски части от американски пикап пласмасите са чук,теглиш и сецаш като морков,ни се пука ни се троши,15 годишни на 300 000 километра поне

Е таблото и прилича на селски водомер в мазето ма поне се вади с пачия крак без да строшиш нищо,не си в модата,не си фешън ма не се троши като кихнеш
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

• drukman
                        drukman коментира
                        Редактиране на коментар
                        Преди 15 години нямаше екологични пластмаси като сегашните. Ония още живеят. Тия се сменят 'сека седмица....за екология.

• BENZBOSS
                        BENZBOSS коментира
                        Редактиране на коментар
                        Това било ммммм Новия Бизнес модел,да слезем на нивото на Китайците и да ги бием в тяхната игра 🤣🤣🤣🤣🤣

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X