Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee WH 3.0 CRD off-road upgrades

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Аз ползванх някакъв друг чеши крушки, но не помня дали ги бях пускал във форума:
    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:viber_image_2021-11-08_19-27-38-388.jpg Прегледи:0 Размер:172.1 КБ ID:6789049

А и не съм слагал резистори - проблем ли е?!?
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Щом не са предали Богу дух имат вътрешни резистори.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Щом не са предали Богу дух имат вътрешни резистори.
        Епа няколко предадоха Богу дух, така че по-скоро нямат...

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение

Епа няколко предадоха Богу дух, така че по-скоро нямат...
          Ако нямат предават Богу дух за стотни от секундата.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако нямат предават Богу дух за стотни от секундата.
            Е тогава не знам! За една година спряха да светят 2-3...

Коментар

Този диод дали ще свети достатъчно за климатика?

http://tpetrov.com/search.php?prod=%...0%B8%D0%BD+12V

А този за бутоните.

http://tpetrov.com/search.php?prod=%...0%B5%D0%BD+12V
              Последно редактирано от denkov; 09-11-21, 06:51. Причина: Добавен диод
              Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 г.
              Kia K5 LPG 2012 г.
              LZ1DED

Коментар

За бутоните вероятно ще са ОК, но за таблото предполагам няма. Не знащото не светят достатъчно силно, а защото не светят където трябва - трябва да светят настрани.

Трябват ти вдлъбнати отпред, и да ги сложиш на такава височина че да светят точно в светловода.

Като тоя по средата:

Не знам дали някой продава такива тук. Продават крушки с тях, от които можеш да си вземеш, но обикновено пък не са с вътрешен резистор.

Другото е че силно се съмнявам тия от tpetrov да изкарат твърде дълго.

Коментар

sparkybg коментира
                  Вчера, 23:04
                  Въпроса се решава елементарно - поръчва се само периферия от 10мм стомана, изрязана на лазер. Може и две една върху друга. Цената на фона на тая на капаците ще е смешна, ефекта откъм заораване съвсем същия.

Ще ви снабдя като си направя моето, ако ви е мерак. Дали ще поръчвам 2 или 20 бройки ми е все тая.
                  Не се решава, Спарки, защото не е с контрастен цвят - червено напр. и няма изрязани букви ARB. Нема да се вижда
                  В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                    Не се решава, Спарки, защото не е с контрастен цвят - червено напр. и няма изрязани букви ARB. Нема да се вижда
                    Цвета и надписите са според вкуса на потребителя - от лазера излиза голо парче метал.

Коментар

Цвета и надписите са според вкуса на потребителя - от лазера излиза голо парче метал.
                      Така или така&

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:red_front1_2.jpg
Прегледи:393
Размер:55.0 КБ
ID:6789212

Друго не се признава !
                      Прикачени файлове
                      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Нито едното. Пръстен с дупки с дебелина 10мм.

...това без да споменаваме че показаните 2 изобщо не са за WK1 с QD2.

Второто дори не е за диф със заварени ръкави и лято тяло, с капак, а е за диф от тип "banjo" като на Патрол например, където капак няма, а се вади цялото "прасе" с пиньона/короната и всичката механика. Доста по-смислена конструкция, впрочем. И като удобство за работа, и като простота на реглаж (с гайки е, не с подложни шайби, поне на касетата) и не трябва да махаш целия мост за да смениш нещо, а само прасето.

Коментар

• Bogoljub Gagic
                          Bogoljub Gagic коментира
                          Редактиране на коментар
                          Естествено, че не са за WK. ТЪРСЯТ се за WK. Отчаяно се търсят такива.

• bushiDO
                          bushiDO коментира
                          Редактиране на коментар
                          Тука единственото отчаяно нещо е твоето ръсене на плява! То и плява да беша пак добре де, но ръсиш и пълни глупости без връзка с реалността...

Първоначално публикуван от denkov Преглед на мнение

Колко крушки/диоди трябват за цялото табло?
                        Какви са крушките, които светят в краката на предните седалки?
                        Ако е полезно.Новите крушки светят много малко по-светлозелено и много ме дразнят, но.....

https://offroad-bulgaria.com/forum/%...BD%D0%B8-wk-wh

Коментар

Ейй, от каране съм си забравил темата
                          На последнийя офройд част от предната броня + фог лайта ми дадоха фира. Попадали ли сте на някакви по-джиджани плъг анд плей варианти (LED примерно)?
                          Другата питанка е защо мигачите ми почнаха да мигат с повишена честотоа?!? На старите коли причината беше изгоряла крушка... при мен всички си светят...
                          И трето - идеи от къде да прекарам кабелчета на фарове на покрива?
                          И последно (май съм за жикчаджия) не намирам бушон за гнездата за запалки в купето и в багажника, а това в багажника спря да работи....

Иначе по ъпгрейдите, последните ми придобивки са багажна скара и гуми за кал. освен това си поръчак от рокауто дясно огледало с подгрев и 2та задни стопа, на около 1/3 от цената на която ми ги предлагаха тук (можеби на 1/2 след плащането на транспорт и такси).

Коментар

В Rockauto не знам да има европейски стопове. Има само червени и в двата варианта (2 и 3 крушки). Стопове с червени мигачи си купих от Латвия още малко след като купих моето. Цената беше доста по-добра от Rockauto.

Коментар

• bushiDO
                              bushiDO коментира
                              Редактиране на коментар
                              Да - с червени мигачи са в рокауто. Относно цената мисля, че бяха около 45$ + 20ина транспорт и такси. От латвия на какви пари ти се вързаха?

• sparkybg
                              sparkybg коментира
                              Редактиране на коментар
                              105 евра са двата в момента. От Литва. Има ги в ebay. Марка TYC. С безплатна поща.

В момента комплект на TYC в Rockauto e 92 долара, но с транспорт, мито и ддс е 201 долара, което е почти двойно на тия от Литва.

Не знам как си докарал 20 долара транспорт и такси на кашон с такъв размер до България. 11 долара е само мито+ддс, което значи че за транспорта остават 9.

Най-евтиния транспорт от Rockauto в момента е 76 долара за двата, по DHL. Мито,ддс и такси отделно 33 долара.

И...за да са легални тук (тоест да светят оранжево), трябват едни по-специални диодни крушки (дето вече трудно се намират) и съответните резистори за да не мигат бързо. Ако си сложил диодни крушки, бързото мигане на твоите е е от това. Трябват и резистори.
                              Последно редактирано от sparkybg; 17-08-22, 09:37.

• bushiDO
                              bushiDO коментира
                              Редактиране на коментар
                              Мигачите ми се размигаха преди смяната...

Първоначално публикуван от Pavkata_svt Преглед на мнение
                            Ако е полезно.Новите крушки светят много малко по-светлозелено и много ме дразнят, но.....

https://offroad-bulgaria.com/forum/%...BD%D0%B8-wk-wh
                            Моите светят в неутрално бяло и изобщо не ме дразнят. Можех да ги направя и в зелено, но съвсем нарочно ги оставих в бяло.

Дори обмислям да сменя диодите на всичко друго, дето е в зелено. Или като минимум на всичко останало по централната конзола - 2та реда бутони, доколкото радиото така или иначе ще го сменям, с китайско, а там цвета се настройва.
                            Последно редактирано от sparkybg; 17-08-22, 09:39.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X