Обява

Свий
Няма добавени обяви.

шпринговане на ресьори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: шпринговане на ресьори

Шпренгване правеха качествено и в Търново.
    Стефан е прав - за текезарки и УАЗ - става.Иначе след година пак,ако до това време не сте го счупили ресьора.За ''западен'' джип - не бих го направил и според мен не си и заслужава.Особено ако както някой по-горе каза че новите ресьори били по 250лв.
    BMW X6

Коментар

Прави си или си поръчвай готови нови(най-добре) ресори.

Не се занимавай с глупости. Ще спестиш пари за един резервоар с гориво. Ама после пак ще ги дадеш. Шпренгването се прави от нямане. От зор. Когато няма друг вариант по някаква причина. От там нататък всичко е само недостатъци.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Извинявай не помня точно, но за дължината разликата при ушите е около 40-50 мм, ВОЛГОвите са по-дълги, в ширината на ВОЛГА са 3-5мм по-широки което не е никакъв проблем...

Ползват се всички листове от ГАЗковите без основния с ушите...
        Мен ме интересуваше точно основния с ушите, но щом са по-дълги още по-добре. Благодаря ти за инфото.
        99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
        It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

ами...ако става дума да се нраправи само да добие вид за продажба?)) макар че не съм за жълта книжка )) но...мога да добава и пружини към старите пакети ресори
          понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
          JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
          Honda Shadow VLX 600 - 1999
          FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
          Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
            ами...ако става дума да се нраправи само да добие вид за продажба?)) макар че не съм за жълта книжка )) но...мога да добава и пружини към старите пакети ресори
            Опитвано е, ефекта не е за радост и хвалби...

Моите две стотинки...
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Kакъв е проблема да използва читави, втора употреба, от японски джип, или микробус? Ако основноя лист не съвпада, ще подлага отдоло новите. Чул съм че Мерцедесовите от микробусите много се уважават?
              Единствения проблем може би е цената. Искат по 50-60лв. на лист. В тази връзка, руските качествени ли са?

Коментар

здрасти ! вчера обиколих някои магазини.значи... моят основен лист се изхвърля,и на негово място се купува ресорна стомана-цената е 2 метра с размерите (ширина-дебелина) които съответстват на моя джип е 50 лева. резултата е доста добър

Влади

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                  В тази връзка, руските качествени ли са?
                  Качествени са, ако са истински. За ментета обаче не съм чувал.

Руските ресори май са едни от най-добрите, по отношение на здравина. С другите им качества не съм наясно.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

здрасти ! вчера обиколих някои магазини.значи... моят основен лист се изхвърля,и на негово място се купува ресорна стомана-цената е 2 метра с размерите (ширина-дебелина) които съответстват на моя джип е 50 лева. резултата е доста добър
                    Aко е от сервизите за ресьори, на повечето места ( в София) са турски. Иначе ги водят "Немски". Не са добри. Аз правих такъв експеримент и не съм доволен. Човека който ги шпренгва само с това се занимава. Само като ги вкара във валовете и започна да ги огъва каза че не струват. В смисъл, меки са и се огъват лесно. След това видях Японския как се огъва. Много трудно, след няколко кратно прекарване през валците, резултата беше съвсем малко по извита дъга.

Коментар

Aко е от сервизите за ресьори, на повечето места ( в София) са турски. Иначе ги водят "Немски". Не са добри. Аз правих такъв експеримент и не съм доволен. Човека който ги шпренгва само с това се занимава. Само като ги вкара във валовете и започна да ги огъва каза че не струват. В смисъл, меки са и се огъват лесно. След това видях Японския как се огъва. Много трудно, след няколко кратно прекарване през валците, резултата беше съвсем малко по извита дъга.
                      ))тогава преди да купувам ,ще ги питам какво производство са )) и ако са немски ...)) ако ме излъжат ще поискам сертификат..би трябвало да ми дадат поне гаранция нали...?

Влади

Коментар

Колега сертификат и аз мога да ти дам за всичко това е най-малкия проблем.А ако стане нещо за гаранцията ще ти кажат зверски си го натоварвал.
                        [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                        [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                        [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                        [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

))тогава преди да купувам ,ще ги питам какво производство са )) и ако са немски ...)) ако ме излъжат ще поискам сертификат..би трябвало да ми дадат поне гаранция нали...?
                          Никакъв сертификат и гаранция няма да ти дадът. Те по цял ден правят камьони и опашката не свършва. И изобщо не им дреме за наште джипки. Няма как в цяла София да са Турски, а в Бургас да са други.
                          За Руските незнам. Мойте ги свалих от Патрул и са "железни".
                          Последно редактирано от Аndro 160; 31-10-08, 22:37.

Коментар

Никакъв сертификат и гаранция няма да ти дадът. Те по цял ден правят камьони и опашката не свършва. И изобщо не им дреме за наште джипки. Няма как в цяла София да са Турски, а в Бургаз да са други.
                            За Руските незнам. Мойте ги свалих от Патрул и са "железни".
                            Колега моля те, почти го изписа Бургъз

Коментар

тогава.. значи все пак остава стария вариант : подлагане на нов основен от уаз и щпринговане на старите ресьори. все пак.. може би малко ще друса..но няма да ми търка в подкалниците

Влади

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                                Колега моля те, почти го изписа Бургъз
                                Асоциацията с ГАЗ (може и природен) не звучи лошо.
                                Сори!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X