До: шпринговане на ресьори
Шпренгване правеха качествено и в Търново.
Стефан е прав - за текезарки и УАЗ - става.Иначе след година пак,ако до това време не сте го счупили ресьора.За ''западен'' джип - не бих го направил и според мен не си и заслужава.Особено ако както някой по-горе каза че новите ресьори били по 250лв.
					Шпренгване правеха качествено и в Търново.
Стефан е прав - за текезарки и УАЗ - става.Иначе след година пак,ако до това време не сте го счупили ресьора.За ''западен'' джип - не бих го направил и според мен не си и заслужава.Особено ако както някой по-горе каза че новите ресьори били по 250лв.

ами...ако става дума да се нраправи само да добие вид за продажба?
 ами...ако става дума да се нраправи само да добие вид за продажба?

. Не са добри
. Не са добри . Аз правих такъв експеримент и не съм доволен. Човека който ги шпренгва само с това се занимава. Само като ги вкара във валовете и започна да ги огъва каза че не струват. В смисъл, меки са и се огъват лесно. След това видях Японския как се огъва. Много трудно, след няколко кратно прекарване през валците, резултата беше съвсем малко по извита дъга.
. Аз правих такъв експеримент и не съм доволен. Човека който ги шпренгва само с това се занимава. Само като ги вкара във валовете и започна да ги огъва каза че не струват. В смисъл, меки са и се огъват лесно. След това видях Японския как се огъва. Много трудно, след няколко кратно прекарване през валците, резултата беше съвсем малко по извита дъга.

Коментар