здрасти ! не знам.. уместна ли е тази тема..предполагам че има хора в този форум , които си задават този въпрос..да принговам или нови да си взема..новите са евтини , но не и в България, а шпринговането е достъпно ... но дали си струва ..помагаите със съвети моля !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
шпринговане на ресьори
Свий
X
-
шпринговане на ресьори
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
ВладиТагове: Няма
-
До: шпринговане на ресьори
аз избрах нови , но не от БГ , че цената е 4етворна... Сега чакаме 50дни да дойдат , но и след 150 да дойдат пак ще съм доволенrides:
:arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
:arrow:2005 Yamaha YZ250
:arrow:1991 BMW 318hi Coupe
The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеИзхвърлени пари и време.[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЗащото провисват от умора на материала. Да ги проковеш може, после няма къде да ги термообработиш. След месец пак висят.
Коментар
-
Слагай от ВОЛГА, нови са около 100тина лева и са точно като на джип на 95% пасват останалите 2% е флексиране
Дори и 2ра ръка да вземеш пак стават и са в пъти по-читави от оригиналните американски...
Всички магазини за руски авто части могат да ти помогнат за ресори от ВОЛГА...Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Точно заради това написах въпроса "Защо",защото знам поне три места,където могат да ги термообработят.[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнениеТочно заради това написах въпроса "Защо",защото знам поне три места,където могат да ги термообработят.
2. НЕ е достатъчно надежно и няма гаранция за 2-3 зими, НЕ се е доказало като такова
3. ЗАЩОТО това е като да кърпиш гнило купе или да пълниш пробита каца с продънена кофа, демек има ефект ама за кратко но не завинаги, и накрая като удариш масрафа - НЕ си струваБъдете живи и здрави!
Коментар
-
Прибавете към всичко това и по-лесно (почти в 95% от случайте) чупене на ресора. А сега пак помислете струва ли си шпренговането?
Междудругото има десетки теми, разрови се и ще намериш много мнения, които да те откажат от това безумие.
ПП: BatGeorgeone можеш ли да ми дадеш точните размери на основния лист на волговите ресори?99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!
Коментар
-
Аз съм доволен от шпринговането. Ако е направено качествено няма никакъв проблем. В ТРП то в София ги правеха качествено(сигурно има и други места) Когато се разкалят огънат изакалят отново какъв е проблема? За обработката в домашни условия не говорим.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнениеПрибавете към всичко това и по-лесно (почти в 95% от случайте) чупене на ресора. А сега пак помислете струва ли си шпренговането?
Междудругото има десетки теми, разрови се и ще намериш много мнения, които да те откажат от това безумие.
ПП: BatGeorgeone можеш ли да ми дадеш точните размери на основния лист на волговите ресори?
Ползват се всички листове от ГАЗковите без основния с ушите...Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнениездрасти ! не знам.. уместна ли е тази тема..предполагам че има хора в този форум , които си задават този въпрос..да принговам или нови да си взема..новите са евтини , но не и в България, а шпринговането е достъпно ... но дали си струва ..помагаите със съвети моля !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар