Обява

Свий
Няма добавени обяви.

шпринговане на ресьори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• шпринговане на ресьори

здрасти ! не знам.. уместна ли е тази тема..предполагам че има хора в този форум , които си задават този въпрос..да принговам или нови да си взема..новите са евтини , но не и в България, а шпринговането е достъпно ... но дали си струва ..помагаите със съвети моля !
    понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
    JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
    Honda Shadow VLX 600 - 1999
    FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
    Влади

До: шпринговане на ресьори

Изхвърлени пари и време.

Коментар

аз избрах нови , но не от БГ , че цената е 4етворна... Сега чакаме 50дни да дойдат , но и след 150 да дойдат пак ще съм доволен
      rides:
      :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
      :arrow:2005 Yamaha YZ250
      :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
      The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Изхвърлени пари и време.
        Защо?
        [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
        [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
        [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
        [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Защото провисват от умора на материала. Да ги проковеш може, после няма къде да ги термообработиш. След месец пак висят.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Защото провисват от умора на материала. Да ги проковеш може, после няма къде да ги термообработиш. След месец пак висят.
            Абсолютно вярно провисват за около 3 месеца и само си даваш парите на вятъра вместо да добавиш още малко и да си вземеш нови

Коментар

Слагай от ВОЛГА, нови са около 100тина лева и са точно като на джип на 95% пасват останалите 2% е флексиране

Дори и 2ра ръка да вземеш пак стават и са в пъти по-читави от оригиналните американски...

Всички магазини за руски авто части могат да ти помогнат за ресори от ВОЛГА...
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Точно заради това написах въпроса "Защо",защото знам поне три места,където могат да ги термообработят.
                [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
                  Точно заради това написах въпроса "Защо",защото знам поне три места,където могат да ги термообработят.
                  1. НЕ е достатъчно евтино за да конкурира чифт нови ресори

2. НЕ е достатъчно надежно и няма гаранция за 2-3 зими, НЕ се е доказало като такова

3. ЗАЩОТО това е като да кърпиш гнило купе или да пълниш пробита каца с продънена кофа, демек има ефект ама за кратко но не завинаги, и накрая като удариш масрафа - НЕ си струва
                  Бъдете живи и здрави!

Коментар

Прибавете към всичко това и по-лесно (почти в 95% от случайте) чупене на ресора. А сега пак помислете струва ли си шпренговането?
                    Междудругото има десетки теми, разрови се и ще намериш много мнения, които да те откажат от това безумие.

ПП: BatGeorgeone можеш ли да ми дадеш точните размери на основния лист на волговите ресори?
                    99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                    It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Аз съм доволен от шпринговането. Ако е направено качествено няма никакъв проблем. В ТРП то в София ги правеха качествено(сигурно има и други места) Когато се разкалят огънат изакалят отново какъв е проблема? За обработката в домашни условия не говорим.

Коментар

230лв струва нов пакет.американски.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                          Прибавете към всичко това и по-лесно (почти в 95% от случайте) чупене на ресора. А сега пак помислете струва ли си шпренговането?
                          Междудругото има десетки теми, разрови се и ще намериш много мнения, които да те откажат от това безумие.

ПП: BatGeorgeone можеш ли да ми дадеш точните размери на основния лист на волговите ресори?
                          Извинявай не помня точно, но за дължината разликата при ушите е около 40-50 мм, ВОЛГОвите са по-дълги, в ширината на ВОЛГА са 3-5мм по-широки което не е никакъв проблем...

Ползват се всички листове от ГАЗковите без основния с ушите...
                          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Влади сложи още един лист от волга и ще вдигнеш задницата ако това искаш

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
                              здрасти ! не знам.. уместна ли е тази тема..предполагам че има хора в този форум , които си задават този въпрос..да принговам или нови да си взема..новите са евтини , но не и в България, а шпринговането е достъпно ... но дали си струва ..помагаите със съвети моля !
                              Какво им е на старите ресьори? Смачкани ли са, или са си нормални и искаш да повдигаш?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X