Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да излекувам треперлива джипка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как да излекувам треперлива джипка

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
    Аз знам че на N изключва от скорост, но си мислех че има нещо, като свободна за да върви по инерция като не даваш газ. Всъщност има ли? Защото все пак държи двигателя в по-високи обороти от празния ход.
    Би трябвало по инерция да усещаш леко задържане от страна на двигателя и намаляване на скоростта - в смисъл, че то си е още на същата предавка, а не на свободна. На по високите предавки съответно по не се усеща.

Иначе това, което Kinex казва вероятно е така - за да си сигурен отиди някъде на подемник и поразвърти колелетата на ръка, за да усетиш от трансмисията ли идва почукването и има ли луфт.

Коментар

Не може да няма луфт на пиньона. Такива няма. Луфт има и като излиза от завода. До пет милимитра по окръжността на семеринга е нормално.

Коментар

Е той да се увери, че е от това и да кара спокойно - аз съм на принципа "око да види, ръка да пипне" .

Абе карай щом върви и не му мисли!

Коментар

Откакто я отремонтирах оня ден направо не мога да и се нарадвам, върви като стрела, няма вибрации, няма шум. Ще я вдигна на канал утре сигурно, и без това ще меря възможното свободно място отдолу за голяма бутилка.
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X