От: Какво направих по джипа днес?
@maystora6 - честита нова придобивка, със здраве да си ги ползваш! Можеш ли да дадеш повече инфо (характеристики, цена) и да споделиш впечатления до момента?
					@maystora6 - честита нова придобивка, със здраве да си ги ползваш! Можеш ли да дадеш повече инфо (характеристики, цена) и да споделиш впечатления до момента?

Днес бях при дядо Владо да си сменя масалцето на двигателчето и така и така бях там споменах за един лек теч незнайно от къде. Установи се, че си тече нафта, дядо Влади предположи, че е от дизеловата помпа (или пък беше маслена помпа). Става въпрос за гранд чероки 3.1 (моля не изказвайте съболезнования знам си точно колко прецакана съм
 Днес бях при дядо Владо да си сменя масалцето на двигателчето и така и така бях там споменах за един лек теч незнайно от къде. Установи се, че си тече нафта, дядо Влади предположи, че е от дизеловата помпа (или пък беше маслена помпа). Става въпрос за гранд чероки 3.1 (моля не изказвайте съболезнования знам си точно колко прецакана съм  ). Случайно някой да е имал подобен проблем?
). Случайно някой да е имал подобен проблем?

Коментар