От: Grand Cheroke WJ 2.7 - какво да гледам преди покупка
И KTS-а е едни пари ...
. Горе-долу като DRBIII-то. Ама DRBIII-то поне има китайски клонинг (wiTECH VCI Pod-овете имат копия). За 400 долара почвам да мисля, че си заслужава. Особенно при тия цени на диагностиката.
Пък не са много сервизите дето имат оригинални диагностики, повечето карат на китайски копия. Та тоя KTS идея си нямам къде да го търся.
Иначе проблеми нямам - и сутрин, и денем пали като бензинка. Май изпушва леко при палене, ама само толкова. Ще мина през Балканстар за сега, пък после ще го мисля. DRBIII-то май трябва даже за смяна на спирачната течност, нещо с ABS-а се правело. С другите налични неща не мога да му прочета и грешките - нито vgateScan-а, нито на Delphi клонингите откриват грешки, а диагностиката с ключа показва 3
.
И KTS-а е едни пари ...
. Горе-долу като DRBIII-то. Ама DRBIII-то поне има китайски клонинг (wiTECH VCI Pod-овете имат копия). За 400 долара почвам да мисля, че си заслужава. Особенно при тия цени на диагностиката.Пък не са много сервизите дето имат оригинални диагностики, повечето карат на китайски копия. Та тоя KTS идея си нямам къде да го търся.
Иначе проблеми нямам - и сутрин, и денем пали като бензинка. Май изпушва леко при палене, ама само толкова. Ще мина през Балканстар за сега, пък после ще го мисля. DRBIII-то май трябва даже за смяна на спирачната течност, нещо с ABS-а се правело. С другите налични неща не мога да му прочета и грешките - нито vgateScan-а, нито на Delphi клонингите откриват грешки, а диагностиката с ключа показва 3
.
Коментар