Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep KJ 3,7 или WJ 4,7

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Jeep KJ 3,7 или WJ 4,7

Що така се възприема, споделих как се държи един WJ на сняг и лед, с цел да обогатя темата с това какво може WJ-я, описах как усещам двете машини при управление и ползване, да аз естествено карам моя W, защо това че аз имам наблюдения над моя WJ, да измесва фокуса на темата към него, не разбирам ?

Никога няма да се съглася, че ниския клас на JEEP който няма дори климатроник, може да се сравнява с най-високия лимитед клас, който каквото иска да пише, за мен нямат сравнение, това са различни светове.
    TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Първоначално публикуван от TOYO Преглед на мнение
      ...с най-високия лимитед клас, който каквото иска да пише, за мен нямат сравнение, това са различни светове.
      Limited е САМО ниво на оборудване - при това средно, съгласно разбиранията. Над него има Overland.

И не те ли дразни, че дори и в подписа ти името на така обичаната от теб колица е сгрешено??? Пише се CheroKee...
      "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Що така се възприема, споделих как се държи един WJ на сняг и лед, с цел да обогатя темата с това какво може WJ-я, описах как усещам двете машини при управление и ползване, да аз естествено карам моя W, защо това че аз имам наблюдения над моя WJ, да измесва фокуса на темата към него, не разбирам ?

Моя WJ е Куадра драйв, и фабрично е комплектован с раздатка 242, нищо не е садено, всичко е оригинал.
        Много се чудих какъв WJ да взема, всичко това го бях изчел......само че всички разбирачи ми казват "вземи си куадра драйв", и затова си взех 4.7 2003 г. с куадра драйв и раздатрка 247, засега се държи отлично на мокро и пясък, чакам зимата да видим как ще бъде, изобщо не ме притеснява повече тяга в задния мост, напротив предпочитам, имам навици от задно предаване и това само ще ме радва.
        За същия джип ли става въпрос ?
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

И от цитираната тема:

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          Такъв е и моя джип, на дебел сняг има много добра проходимост, но при висока скорост на хлъзгав /заснежен, заледен / път е много по-зле от всякакви магистрални 4х4 като кайен, ауди куатро, туарег, ХЦ 90, с които съм го сравнявал. Старо 80 куатро без никакви електроники е по-стабилно при висока скорост. Особенно като карам по завои /редовно ходя до Пампорово зимата/ взема завоите със вратите напред. Определено се кара по-трудно от автомобил само със задно. Това е за куадра драйв и раздатрка 247, за другите не-знам, нямам опит.

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
            Марто, ето ти бре:

Аз пък си харесвам стегнатата возия на KJ-я и тегленето в ниските на големия турбо-дизел. Толкова е секси, такава мощ има в издутите мускулести арки на калниците, а същевременно невинно ококорените фарове на спартанското джипче молят за хлъзгави приключения поради наличието на самоблокиращ се заден дифернциал, който в комбинация с голямата задница създава усещането за латино-дупе...

P.S. Само като си представя как нафтата мазно облива горивната помпа и след това горещият от турбината въздух минава с мощна въздишка на облекчение през огромния интеркулер, за да може да се вкопчи в страстното танго на изгарянето в горивната камера заедно с подлудялата от налягането нафта и как продуктите на тяхната връзка задвижват отново турината, за да може стегнатото тяло на KJ да пори снега както другия Дизел пори млади ярки...

P.P.S. Доближавам ли се до хвалебствията относно WJ-я? М? М???
            Ако го прочета това още веднъж и утре на някой светофар като нищо мога да изнасиля някое дизелово КJ...

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

За същия джип ли става въпрос ?
              Объркал се е човека и вие го изядохте! Утре ще е хубаво времето - излезте и си покарайте джипките, вместо да спорите за глупости...

Коментар

Точно пък ти Боголюбе, дето постоянно правиш грешки и пишеш безмислици, дето съм спрял да ти чета мненията от почти година, и на всяка манджа си мерудия, ти да ми вадиш стари мнения, и да ми държиш сметка за една сгрешена цифра, айде малко у лева ако обичаш, вземи се засрами !!!

Да за един и същ джип става дума, възможно е да съм забравил последната цифра на раздатката, щом съм писал че е 247 значи е такава, като я купих преди три години я гледах, после не ми се е налагало, не съм чак такъв маниак да знам всичко, но пак питам, това ли е най-важно за темата ???

Нападнали са ме тука KJ лобито, и ме успиват колко била арна тяхната пръчка, понеже не поддавам защото съм карал няколко KJ-я, и знам точно за какво дърво става дума, и след като вече няма какво да напишат, сега обърнаха на евтини закачки и лични нападки, разбирам ги напълно, така се прави.

Странното обаче е че WJ лобито само чете, типично по български гледа сеир и си трае, е от време на време ми качват рейтинга с по една точка специално за тази тема, вече четири пъти, пишат ми "браво" на лични, което значи че одобряват това което пиша, но ги е срам да кажат нещо на глас, въпреки че и за слепите е ясно че WJ e по-добър във всяко отношение от KJ, що така бре момци, сложете едно рамо и да ги приключваме ???
                Последно редактирано от TOYO; 10-01-15, 22:56.
                TOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                  Объркал се е човека и вие го изядохте! Утре ще е хубаво времето - излезте и си покарайте джипките, вместо да спорите за глупости...
                  Абе, важно е, защото TOYO хем твърди, противно на всичко писано из форума, че quadra-drive изобщо не поднася задницата на хлъзгав път при по-висока скорост, хем пък неговата раздатка се оказва, че всъщност била selec-traс ? Ама нищо, че била селек-трак, пак джипът бил quadra-drive. За да е полезна темата, има смисъл да се изясни кое какво е и с какво е.

Коментар

Но никога няма да се съглася че S-класата и С-класата могат да се сравняват, нито WJ и KJ, те ще си останат съвършено различни завинаги.
                    Що да не могат - виждал съм два-три пъти С-класа ама 6,3 AMG, ще я предпочета всякак пред S280, S320 и S320. Ама въпрос на вкус и кой както иска от колата.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                      Баси! Свършиха ми пуканките!! Ще накарам жената да надроби някаква салата и мезе, и ще си сипя една ракия... Вие не спирайте!
                      Тоа па!!!Пуканки!!! Аз пет ракии и три салати от кисело зейе измаах!!!И два настъргани моркова!!!
                      Абе Хора.........Вие немате ли си по-добро занимание от тва да си мерите.........................................
                      Последно редактирано от traun; 10-01-15, 22:02. Причина: правописна грешка
                      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
                      0888854582
                      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
                      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Темата си е добра! Почвам да се замислям пак за джип...
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                          Темата си е добра! Почвам да се замислям пак за джип...
                          Ама не какъв да е - ИСТИНСКИЯТ Jeep е с кръгли фарове и раздатка, която да бараш с лост!!!
                          "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Ама не какъв да е - ИСТИНСКИЯТ Jeep е с кръгли фарове и раздатка, която да бараш с лост!!!
                            Уффф..........тва за стандарта на форума си е живо изнасилване!!!!Хи хи!
                            Съжалявам ама не се сдържах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Предлагам тая тема да я приключваме!
                            Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
                            0888854582
                            Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
                            Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Марто, ето ти бре:

Аз пък си харесвам стегнатата возия на KJ-я и тегленето в ниските на големия турбо-дизел. Толкова е секси, такава мощ има в издутите мускулести арки на калниците, а същевременно невинно ококорените фарове на спартанското джипче молят за хлъзгави приключения поради наличието на самоблокиращ се заден дифернциал, който в комбинация с голямата задница създава усещането за латино-дупе...

P.S. Само като си представя как нафтата мазно облива горивната помпа и след това горещият от турбината въздух минава с мощна въздишка на облекчение през огромния интеркулер, за да може да се вкопчи в страстното танго на изгарянето в горивната камера заедно с подлудялата от налягането нафта и как продуктите на тяхната връзка задвижват отново турината, за да може стегнатото тяло на KJ да пори снега както другия Дизел пори млади ярки...

P.P.S. Доближавам ли се до хвалебствията относно WJ-я? М? М???
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:655-402-redaktorskiiat-ekip-na-lod-andzhelis-tajms-praznuva-za-specheleniia-pulicyr.jpg
Прегледи:1
Размер:75.3 КБ
ID:5633910
                              WG 2.7 CRD

Коментар

Ако е джип, ще е такъв! Въпреки че след снимката на задницата.... абе кой го гледа отзад...
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X