Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И все пак-за или против GRAND CHEROKEE 3,1 WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И все пак-за или против GRAND CHEROKEE 3,1 WJ

А как ви се струва цена от 30500 лв. за WJ 3,1 LIMITED с докарването от Германия ! Джипа е от представителството на Крайслер и е на 106000км.Очаквам да ми изпратят сервизната му книжка. В mobile.de. има по принцип и такива цени,но................ и аз не знам какво да правя.

Коментар

Струва ми се скъпо. За тия пари ако се разтърсиш можеш да намериш 2.7CDI с Мерцедесовския двигател.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Струва ми се скъпо. За тия пари ако се разтърсиш можеш да намериш 2.7CDI с Мерцедесовския двигател.
        +1
        Дори да е с най високото ниво на оборудване пак е скъп.
        За 35 000 през м. юли гледах обява за 2.7 grd 163 к.с., когато и аз си търсих. Но пък идва зима, която повишава цените на 4х4 и сваля на кабриолетите...
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от miral Преглед на мнение
          А как ви се струва цена от 30500 лв. за WJ 3,1 LIMITED с докарването от Германия ! Джипа е от представителството на Крайслер и е на 106000км.Очаквам да ми изпратят сервизната му книжка. В mobile.de. има по принцип и такива цени,но................ и аз не знам какво да правя.
          Колега, в най-скоро време в Бг ще се продава такъв Гранд в идеално състояние. Имай малко тарпение и при първа възможност ще ти дам повече инфо. По възможност остави някакъ тел. за връзка.
          RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            В петък вечер пътувах до Златтоград за 5 часа изминах 360км. Спирах за 30 мин за кафе значи за 4, 1/2 часа съм минал 360 км. Това прави средна скорост 80 км/час. В Златоград заредих 63 л. гориво или средния ми разход е 17.5л/100км.
            горе долу с какви обороти караш ?
            като задминаваш настъпваш ли го много или....
            това има значение за разхода.
            Моят Гранд 5.2 на дълъг път със скорости 80 - 110 км/ч и средни обороти 2000 - 2500 ми харчи 17 л/100 км. газ.
            LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
              горе долу с какви обороти караш ?
              като задминаваш настъпваш ли го много или....
              това има значение за разхода.
              Моят Гранд 5.2 на дълъг път със скорости 80 - 110 км/ч и средни обороти 2000 - 2500 ми харчи 17 л/100 км. газ.
              Карах го м/у 100 и 150 км/ч. без да го тормозя не съм тръгвал и не съм спирал рязко и през целия път не съм давал газ до тенекията.
              И като цяло средната ми скорост бе 80км/час.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

За да не пускам нова тема, реших да пиша в тази (не знам до колко това е уместно, но...). Понеже и аз съм хвърлил око на WJ 3.1 TD разрових целия JEEP раздел, но не открих нещо свързано с поддръжката на този Гранд. Обслужването в сервиз на Балканстар колко струва, масла, ремъци, накладки... ?

Коментар

Частите са на сносна цена но трудът е скъпичък масло кастрол,филтър,смяна-200лв.предни амортисьори-126лв,задни-88лввъздушен филтър-24лв.накладки-предни и задни140лв ,ако искаш това е тел.0899937389 ми всяка седмица пътувам до София и в Плевен имам обект.

Коментар

Благодаря за информацията.

Има и друго нещо, за което се чудя, но забравих да го добавя в горният пост.
                    Защо WJ 99-00 г. струват по 22-26 хиляди лева, а другите джипове от този клас и година са в съвсем друга ценова група?

Коментар

Защото по принцип Черокитата и Грандовете са най-доброто предложение в съотношение цена-качество-какво предлага, а и този двигател 3.1 плаши хората...
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от getsov Преглед на мнение
                        Благодаря за информацията.

Има и друго нещо, за което се чудя, но забравих да го добавя в горният пост.
                        Защо WJ 99-00 г. струват по 22-26 хиляди лева, а другите джипове от този клас и година са в съвсем друга ценова група?
                        не бих казал, че другите са много по-скъпи /с малки изключения като Г-клас /
                        например Патрол 99г се продава във форума за 28,900 и няма желаещи за момента...
                        Предлагат ми едно Паджеро 2002г 3.2ДИД за 28000лв... а то е съвсем друга бира Като цяло даже бих казал, че дизеловите ГЧ са с доста завишени цени...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                          Защото по принцип Черокитата и Грандовете са най-доброто предложение в съотношение цена-качество-какво предлага, а и този двигател 3.1 плаши хората...
                          Е, какво толкова ги плаши този двигател ? Все пак ,щом от JEEP са решили да го слагат- и то пък и на Grand-а !?

Коментар

Jeep го слага, защото е евтиничко...
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от miral Преглед на мнение
                              Е, какво толкова ги плаши този двигател ? Все пак ,щом от JEEP са решили да го слагат- и то пък и на Grand-а !?
                              Джип са решили да го слагат от немай къде, щот в европата се карат дизели. Я вижте в САЩ дали има и един такъв дизел? И понеже VМ е в състава на Детройт Дизел и те си имат отдавнашни договорки, както и това че наистина е евтин та затова....

Коментар

Все ми плюете мотора,ма то е от завист.Моето мнение е,че е перфектен мотор,никога не съм почувствал да имам нужда от още мощност,колкото му поискам толкова ми дава,единственният му кусур е,че гори нафта колкото 4 литров осмак,т'ва е положението.Кефа цена няма.В този смисъл,двигателят си е супер мощен ,просто при цена на нафтата с 5 стотинки над бензина се обезсмисля покупката на голям дизел,който гори колкото бензиновите двигатели за съжаление.
                                TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                                Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                                Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                                Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X