Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И все пак-за или против GRAND CHEROKEE 3,1 WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И все пак-за или против GRAND CHEROKEE 3,1 WJ

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    ...............................
    А miral да не слага чип, защото проблема с температурата се усложнява.
    Много зависи от чипа
    LZ1PER

Коментар

Скоро свалихме мойто 4литрово Чероки под 9 ( Надежда - Бояна - Самоков: 6 литра). Това е с гуми 31" кобри.
      RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
        Скоро свалихме мойто 4литрово Чероки под 9 ( Надежда - Бояна - Самоков: 6 литра). Това е с гуми 31" кобри.
        Що не кажаш после колко и за колко изгълта?
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
          Що не кажаш после колко и за колко изгълта?
          Щото говорят, че по път извънг градско не може да харчат толкова малко тея джипки. Просто американските бензинови мотори са с такива скоростни кутии, че при по-голяма скорост държат много ниски обороти. А инак ... после глатна около 30-35/100, при положение, че не сме го гасили никъде.
          RB Patrol Team

Коментар

30-35/...ама за 60 километра.Така си спомням аз.А бе...булдозери...
            П.С.Верно е за предавателните числа.Черока ма 5-та с 1000об/мин се движи с 50км/ч

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
              30-35/...ама за 60 километра.Така си спомням аз.А бе...булдозери...
              Еми 50 литра за 160км. (по километраж).
              RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                Еми 50 литра за 160км. (по километраж).
                Ееее,поносимо е...

Коментар

OK приятели ! Взимам GRAND-а . Очаквайте скоро снимки и впечатления.

Коментар

За чипа-струва 800лв сложи го мой познат в Варна По въпроса за шума вярно е че е малко шумен Снощи се прибрах от София на отиване ми изгоря 11 на100 на връщане не знам какво се случи но разхода бе 10 на 100 засяках го на борда и на резервоар 4 зареждания на различни бензиностанции Средната скорост 110км ПРеходите ги минах бе почивка.Двигателят утихна много нямам представа как стана това -чипа го сложих миналата седмицаПо въпроса за загряването на Витиня с пълна газ заради едно голфче с неонче на чистачките се наложи да натисна газта стрелката дори не наближи средата на охлаждането. Не съм привърженик на дизела но на къси разтояния усещането е друго.

Коментар

Първоначално публикуван от milenmv Преглед на мнение
                      Снощи се прибрах от София на отиване ми изгоря 11 на100 на връщане не знам какво се случи но разхода бе 10 на 100 засяках го на борда и на резервоар 4 зареждания на различни бензиностанции Средната скорост 110км ПРеходите ги минах бе почивка.
                      За 110 км/ч. средна скорост ще ти повярвам, ако е само на магистрала. А освен това моя Гранд не засича като отделен параметър средна скорост. Трябва да си бил ужасно бърз в натоварено двупосочно движение и с тази СРЕДНА СКОРОСТ. Като насапунисана светкавица е трябвало да си избягвал радарите по пътя...
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Обикновенно прибирането ми от София е към 2 вечерта на магистралата карам с 130 Днеска ходих до Слънчев бряг завоите са много даде ми 12 заедно с градско .аз не падам от небето за да върви трябва и гориво но факт

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          За 110 км/ч. средна скорост ще ти повярвам, ако е само на магистрала. А освен това моя Гранд не засича като отделен параметър средна скорост. Трябва да си бил ужасно бърз в натоварено двупосочно движение и с тази СРЕДНА СКОРОСТ. Като насапунисана светкавица е трябвало да си избягвал радарите по пътя...
                          За този пост някой ме е декорирал в червено, но не виждам защо.

В петък вечер пътувах до Златтоград за 5 часа изминах 360км. Спирах за 30 мин за кафе значи за 4, 1/2 часа съм минал 360 км. Това прави средна скорост 80 км/час. В Златоград заредих 63 л. гориво или средния ми разход е 17.5л/100км.
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Множко е...
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

нещо грешка в изчисленията има май... дизел дето харчи 17/100 извън града...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                                нещо грешка в изчисленията има май... дизел дето харчи 17/100 извън града...
                                Сори Тедо май те подведох, значи човека си има дизелче, а аз 4.7 бензинка. Аз писах за моя разход, който и на мен ми се вижда много, но и при този разход едвам стигнах средна скорост 80км/час.
                                А джипа ми върви супер и не отчита никакви грешки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X