От: съмнение при покупка на гранд 1997
Не случайно намираш 3.1 за по 4 - 6000лв в мобиле и карс... Замисли се!
Не случайно намираш 3.1 за по 4 - 6000лв в мобиле и карс... Замисли се!

а се спрях на марката jeep защото преди година изтървах уникален чероки 2.5 бензин 1998 в гърция не по моя вина май там имаше проблеми с документите че оттам се запалих точно това ми се иска класическото чероки 2.5 бензин с климатик след фейслифта но в бг никой не продава такова или иска около 5000 и нагоре или пък е тотална развалина
а се спрях на марката jeep защото преди година изтървах уникален чероки 2.5 бензин 1998 в гърция не по моя вина май там имаше проблеми с документите че оттам се запалих точно това ми се иска класическото чероки 2.5 бензин с климатик след фейслифта но в бг никой не продава такова или иска около 5000 и нагоре или пък е тотална развалина 

а относно липсата на мощност съм до болка наясно 1во 6 години съм карал камион шкода мадара с ремарке когато превземе да речем ришкия проход на 2ра бавна молейки се да не ти се наложи да търсиш в движение 1ва скорост пак ще си говорим
а и съм карал ауди 1.6 карбурато със скромните 69 коня на купе 1300кг за липсата на мощност имам достатъчно опит и наблюдения и не споря че е неприятно! а и вече от дизела се отказах както написах и по горе поради 99% хокане срещу него от съфорумците. обсъждаме модели на jeep нали? не аз съм го сътворил на чертожната маса така че съм в правилния раздел
а като ходя за риба багажа по скоро е обемист отколкото тежък така че и с "понатоварването" няма се сблъскам за парите за поддръжка също не споря да бедни сме българите гоним икономия отдето може но лагери пружини и т.н. железария мисля че и при 2.5 и при 4 литров са еднакви (изключвам разбира се двигателя). Целта ми е да събирам мнения за слабите компоненти за да знам какво да гледам при оглед а не да ме убеждавате за мощност
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар