Здравейте, предстои ми покупка на гранд 1997 дизел с дясна дирекция рових мнения тука във форума но тъй като никога не съм карал 4х4 автомобил нито съм имал проблем с охлаждането на моето фордче не намерих отговор на моите съмнения
Вече разбрах че никой няма положително мнение за италиянския мотор 2.5 дизел с отделните глави именно поради прегрявания та въпроса ми е следния пари ми под лъжичката че въпросната машина е с износено уплътнение на разширителното казанче и съответно охладителната течност не си прави нужното налягане, а и ме изправя на нокти мисълта че въртиш врътката за топло и студено на таблото но от там си вее жега
на всичко отгоре имало разбит лагер на климатика и кардана е свален съответно само кардан а четох тук за някакви стоманение ламели дето ги няма към карданчето, другото е че се чува тропане през дупките отпред в ляво съмненията са ми в 3 неща: амортисьор, тампон на амортисьор или биалетка? Иначе машината има приличен външен вид добре мърка мотора запушвах разширителното казанче с ръка незнам доколко може се прецени на тихи обороти незагрят двигател не ми духа ръката мисля и няма някакви шумове и виене по черно при вклучено 4х4 но наистина незнам на какво да обърна внимание иначе цената ме устройва дайте едно рамо благодаря ви предварително

Коментар