Обява

Свий
Няма добавени обяви.

съмнение при покупка на гранд 1997

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: съмнение при покупка на гранд 1997

С какъв бюджет разполагаш и защо не погледнеш джипа от обявата по-горе. За няма и 3 бона мисля че е много добра сделка, ако всичко е както е описано.
    Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
    Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

разгледах го още преди да пусна темата има няколко неудобства за мен 1во не съм фен на автоматик автомобил незнам специално при JEEP как са но принципно знам че ръчната кутия е по-малко махната с по-малко ядове и по-здрава, второ за какъв данък и гражданска говорим при джип 4 литров с 170 коня мотор? 3то думите износване на преден диференциал нима вас не ви плашат?? а на последно място никой мой познат майстор няма се вдигне с мен от шумен до софия за да го огледа предпочитам нещо в радиус до 100км варна добрич търговище русе в тоя кръг бюджет най много 4500 толкова имам с толкова трябва да успея и да го регистрирам малко са знам затова и не бързам догодина може да излезе нещо като за мене ако ми нарастне дотогава бюджета

много ми харесва land rover Discovery но държат цена а и уж алуминиеви купета а всички подпухнали
      Последно редактирано от Чавдар (V93); 11-09-14, 20:49.
      Landrover Discovery 300TDI 1998

Коментар

Първоначално публикуван от freon Преглед на мнение
        ... а и уж алуминиеви купета а всички подпухнали
        Не са алуминиеви купета! Джипове до 4500 и според твоите изисквания колкото искаш. Вземи прочети една от многобройните теми "какъв джип", за риба, за лов и т.н. После като се спреш на няколко марки и модели пак търсиш и пак четеш. И като се спреш окончателно на модел във всеки по голям град в БГ има кой да го гледа.

Коментар

Защо ти е JEEP след като се оглеждаш за дизел и ръчка?

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
          Не са алуминиеви купета!
          От кога?
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

разгледах го още преди да пусна темата има няколко неудобства за мен 1во не съм фен на автоматик автомобил незнам специално при JEEP как са но принципно знам че ръчната кутия е по-малко махната с по-малко ядове и по-здрава, второ за какъв данък и гражданска говорим при джип 4 литров с 170 коня мотор? 3то думите износване на преден диференциал нима вас не ви плашат?? а на последно място никой мой познат майстор няма се вдигне с мен от шумен до софия за да го огледа предпочитам нещо в радиус до 100км варна добрич търговище русе в тоя кръг бюджет най много 4500 толкова имам с толкова трябва да успея и да го регистрирам малко са знам затова и не бързам догодина може да излезе нещо като за мене ако ми нарастне дотогава бюджета

много ми харесва land rover Discovery но държат цена а и уж алуминиеви купета а всички подпухнали
            1. шанса да попаднеш ръчна СК с проблеми е точно толкова, колкото и на автомат с проблеми. Разликите в цените изобщо не са чак толкова отчайващи, колкото може да ти се стори. Зависи кой ти пее на ушенце де. Ако слушаш кварталните пенсии - то от лада по-убаво нема
            2. Данъка е според завиви къде го регистрираш. Не знам за Варна как е, но за Шумен беше нещо около 200 кинта. Гражданската и тя е някъде там. На 1.6 е 140 кинта. Ти си смятай.
            3. Не, не ни плашат. Освен ако не решиш да го караш без масло, но то и задния не издържа Виж, каретата може да свършват малко по-бързо, но пък колко ли километра ще навиеш на рибарска кола? Отделно, че цените им бяха повече от приемливи.
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
              ...

От кога?
              Oт чертожната маса. Конструкцията е стоманена, облечени са с алуминий, което изобщо не значи, че не гният.

Коментар

То дараци и ръждлясляци от всяка марка можеш да намериш
                Особенно като се целиш в най-ниската цена.
                Иначе Дискотата са алумин, ма само външните панели. Винаги е било така. Количеството ръжда (на добре изработените автомобили) зависи само от предишните собственици!
                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

То няма как хем да е читав модел, хем да е кукла за 4500. Тия с рама е важно рамата да е здрава и купето да е малко гнилоч. И да е в добро тех. състояние. Ше го вози поне 10г. за риба, па после може и за скраб да го даде.

Коментар

да да колеги пишете така събирам информация продължавам да се ровя във форума и за други марки още не смея много да задавам въпроси че както съм лаик ще са глупави вероятно
                    заглеждам и гранда 3.1 около 2000 година на доста приемливи цени излизат в карс и мобиле лъскави с кожен салон климатроник и все се чудя защо цените им са по ниски в сравнение с други марки и модели от тия години?

Коментар

да да колеги пишете така събирам информация продължавам да се ровя във форума и за други марки още не смея много да задавам въпроси че както съм лаик ще са глупави вероятно
                      заглеждам и гранда 3.1 около 2000 година на доста приемливи цени излизат в карс и мобиле лъскави с кожен салон климатроник и все се чудя защо цените им са по ниски в сравнение с други марки и модели от тия години?
                      Защото трябва някой да се излъже да го вземе , а после да види какво приключение го очаква и да си скуби косите.

Коментар

Единственият хубав Гранд от поколението WJ е с V-образния бензинов мотор
                        Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
                        Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Виж сега колега. От последните ми 3 автомобила,които са внос от Италия съм стигнал до следния извод.Има два фактора: разбира се на какъв екземпляр ще попаднеш и другия е как ти ще го караш и поддържаш. Великият проблем с прегряването на главите си зависи само от теб и от това как го караш. Всеки разбира се си има собствено мнение относно дизела и бензина.Ако не сложиш газ на V-образния дзвер няма смисъл да коментираме,а уредбата не си е малко пара. 10 години карах на газ и какви ли не проблеми не съм имал.Никои не може да реши вместо теб какво ще избереш. Въпреки,че всички плюят VM мoтори аз съм благоприятно настроен към тях засега. Какво ли не е извлачила моята джипка. Цяла къща построих с нея. Свикнеш ли с нея да я караш нормално и да я пазиш ще ти свърши страхотна работа.

Коментар

Първоначално публикуван от gopeto1 Преглед на мнение
                            ... Великият проблем с прегряването на главите си зависи само от теб и от това как го караш. ...
                            Това щеше да е вярно, ако взимаш колата нова от магазина. Ама като става въпрос за нещо, дето е минало през 2,3 или повече ръце и нямаш представа кой от предходните собственици какво е правил, работата опира най-вече до това какъв ти е късметът ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Абсолютно съм съгласен с вас Имам познат дето си купи паджеро не помня точно модела но от старите около 1990г с чисто нов бензинов мотор от представителството купен и успя да му пукне главата иначе за моето каране поне на леката кола която имам нито ми е тежък крака нито пестя от поддръжка не се инатя да правя някакви подобрения и туннинги но масло и филтри се сменят на време както и разни тропанки и спирачки рядко гърча фордчето си над 2000 оборота а е бензиново. Пак казвам гранда ми беше харесал уплаши ме че пича цяло лято е карал на парно може и повредено парно да е но съм чувал че прегряваните мотори така ги карат за да се ползва и радиатора на парното като охлаждане при кратки преходи върши работа но както и да е ще ровим ще питаме ще се отказваме и накрая ще изгорим с нещо щото принципно нямам късмет при покупките на автомобили

Коментар

Тогава взимаи гранд 3.1 какво му се чудиш толкова.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X