От: Jeep WK / WH 5.7 HEMI
Няма пияни вишни тази събота за дядо от мен - оказа се, че е работен ден. Затова реших отново да се заема. Благодаря за сАвета 
Взех най-малките, каквито имаше, водят се MINI на опаковката и се оказа, че стават. Също така се оказа, че под "чекмеджето", което Еди ме посъветва да дърпам смело, има друг капак (изотдолу), приличащ на това от клипа по-горе:

Таблото с бушоните е наклонено към шофьора и всъщност отгоре гледаш, а отдолу бъркаш и си става съвсем достъпно и удобно. Оказа се изгорял бушон, като го смених, power-outlet-ът заработи.
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от foolen
Преглед на мнение
Таблото с бушоните е наклонено към шофьора и всъщност отгоре гледаш, а отдолу бъркаш и си става съвсем достъпно и удобно. Оказа се изгорял бушон, като го смених, power-outlet-ът заработи.
трябва да отида и да покарам един такъв екземпляр стига само го гледал на клипове в ютуб
ми няма от какво да бъде (жилото на ръчната минава вътре в купето, преди да се раздвои), освен от... резервната гума, висяща отдолу на метално въже, прибирано с ръчна "лИбеТка" (туй по форумному), въртяща се с ръчка, включена в комплекта на крика. Свалих резервната гума и минах през всички възможни "градски оффроуди" - звукът го няма. Ха дано. Поизмих резервната гума, пребивавала под колата 5 и половина години и що да видя:
.
Коментар