Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep WK / WH 5.7 HEMI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Jeep WK / WH 5.7 HEMI

Все едно има смисъл да извадиш и прегледаш всичките един по един.

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
      При страх и ужас знаеш какво да направиш !
      .....при дядо.....
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Не можах да извадя бушона. Хем си имам за целта едни жичкаджийски клещи-щъркел , но бушончето е хипер-микроскопично, такива не бях виждал досега и нищо чудно да не се продават и да трябва да ги търся из интернета.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

А ръчна/ крачна помпа защо не сдобиеш вместо ментак компресор бушоно/електроизгарящ ?
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

То и читави електрически компресори има. Сега, Гагич ако си е взел от ония за 15лв комбинирани с фенерче, така му се пада и да се радва че бушонче е изгоряло а не нещо друго.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
              А ръчна/ крачна помпа защо не сдобиеш вместо ментак компресор бушоно/електроизгарящ ?
              Компресорът си работи, нито замириса нещо , нито загря. Дано да е само бушон, щото гледай коментарите тука:

the very same thing happened to me! air compressor blew my lighter socket out. I'm going to try to repair it. Never again will I use a portable air compressor.
              Общо взето трябва да си намеря преходник "запалка - щипки / крокодили" за директно връзване за акумулатора: http://proton-bg.eu/shop_ordered/693...ime=1415250560 Някой знае ли къде продават (щото това е някакъв полски сайт с убийствен "шипинг")

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                Някой знае ли къде продават
                Знам кой ги прави срещу кутия "пияни вишни"
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Вместо преходник запалкащипки, просто сложи щипки на компресора. Хем ще спестиш един чифт лоши контакти (мама му на тоя дето измисли запалката да е източник на ток в колата), хем няма да изпукаш нещо с тоя "преходник" като го обърнеш. Повечето компресори работят еднакво добре и в двете посоки на тока ама зарядно за айфон може и да не е точно така.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Вместо преходник запалкащипки, просто сложи щипки на компресора. Хем ще спестиш един чифт лоши контакти (мама му на тоя дето измисли запалката да е източник на ток в колата), хем няма да изпукаш нещо с тоя "преходник" като го обърнеш. Повечето компресори работят еднакво добре и в двете посоки на тока ама зарядно за айфон може и да не е точно така.
                    Как да го обърна ? Не се променя поляритетът при въртене на "щепсела (запалкоподобното)" в гнездото на запалката ?

Коментар

Как да го обърна ? Не се променя поляритетът при въртене на "щепсела (запалкоподобното)" в гнездото на запалката ?
                      Не. Това е едно от малкото положителни качества на тоя "контакт". Плюс е в центъра/върха, минус отстрани. Съответно сума ти джаджи разчитат на това.

Впрочем не се сещам какво може да му изгори на един запалков контакт - освен да има вграден бушон (има такива).

Коментар

Не. Това е едно от малкото положителни качества на тоя "контакт". Плюс е в центъра/върха, минус отстрани. Съответно сума ти джаджи разчитат на това.

Впрочем не се сещам какво може да му изгори на един запалков контакт - освен да има вграден бушон (има такива).
                        Стапя се пластина някаква - виж линка по-горе (клипче в тубата). Може би е нарочно направена стопяема.

Коментар

Аз бушоните сам си ги вадил с зегер клещи и сам купувал от ка..ланд дори малки са но ги има камплект различни амперажи.
                          Последно редактирано от CarTest™; 08-09-15, 06:58.

Коментар

Стапя се пластина някаква - виж линка по-горе (клипче в тубата). Може би е нарочно направена стопяема.
                            Стапя се жичка която е там именно за да се стопи. Юнакът просто я елиминира, не я подменя.

Коментар

Стапя се жичка която е там именно за да се стопи. Юнакът просто я елиминира, не я подменя.
                              Сигурно и при мен се е стопила, нЕма начин Всичко, което може да се прецака, се прецаква. А тъпата система за налягане в гумите днес започна от време на време да губи сигнал от единия датчик и да ми изписва "Service tire pressure system". Явно им е дошло времето на батериите, засега само на една... Възниква дилемата дали да се занимавам повече с нея или да я изключвам, като първо сменя всички вентили с обикновени или да продължавам разправиите с покупка на нов датчик / ТНТМ-смяна на батерия...

Коментар

Първоначално публикуван от foolen Преглед на мнение
                                Аз бушоните сам си ги вадил с зегер клещи ...
                                Ако се съди по картинките и с такива клещи пробвах, ама е завряно на такова място, че пак не стана. Ще взема да отида при дядо Владо, на мен ръцете ми пречат един бушон не мога да извадя, а се оказа, че сме завършили един и същи техникум (по електроника, "В.И. Ленин" Натиснете снимката за да я уголемите

Име:worship.GIF
Прегледи:12
Размер:1.2 КБ
ID:5679840 ) - ама той редовно, а аз - като "УПК"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X