Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep WK / WH 5.7 HEMI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Jeep WK / WH 5.7 HEMI

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Не-паркетни жипки има за всякакви размери хора.
    Факт. Но самурая е примерно 2к.
    На нещо друго гумите са 2к

Не са толкова тесни, карал съм, пък не съм кинта и пеесе.

Разбира се най-добре е Г клас
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
      Няма да ти хареса: няма спирачки. Т.е. машината си има спирачки, но като се натовари бързо ускорява, но има спирачен път на железопътна композиция. Стоковите амортисьори също не стават за динамично каране по нашите второстепенни пътища. Приемам идеи за замяната им.
      Стокови амортисьори (1300лв четирите) са перфектни за нашите пътища, само че ти си с Билщейн на доста километри и за това не го знаеш. Ако си много динамичен вземи си тръскалки от SRT. Малко по-скъпи са. Същото се отнася и за спирачките.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Е, аз за това недоволствам. К`ва е тази "quadra-drive ІІ", щом малко да джапне в кал и трябва да разглобиш цялата кола и да я измиеш болт по болт и гайка по гайка ? Другата джипка (KJ Liberty) нема такива проблеми.
        Калта по никакъв начин не влияе на куадра драйв 2. Системата изобщо не ползва спирачки а датчиците са в главините.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Калта по никакъв начин не влияе на куадра драйв 2. Системата изобщо не ползва спирачки а датчиците са в главините.
          Е той младшия Боголюб се е заглавил в калта не защото системата куадра драйв 2 е такава или онакава ами защото е аджамия.

Коментар

Е той младшия Боголюб се е заглавил в калта не защото системата куадра драйв 2 е такава или онакава ами защото е аджамия.
            Ама тия системи не са ли баш за аджамии?

Коментар

Системите са каквито са, калта явно не е била за аджамии.

Коментар

Е, то не може сички да карат Кия
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ако сте забелезАли, имаме и едно "Паджеро" от "спасителната служба" с лИбеТка и т.н., което също е затънАло + един затънАл трактор, та идва втори. Нема ми обиждате Младши
                  Ама сички тия затънАлите едва ли са си мили паджерото и тракторите по същия начин. Това ми е оплакването, не че колата затъва - пак е стигнала най-далече в калта
                  България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

С тези гуми резултата винаги ще е същия.
                    Уточних само за аджамиите че куадрадрайв2 няма проблем с калта.
                    Щото чета няква апокалиптична драма как джипа се изцапал.
                    Ами ако не беше кал а бетон?? течен

Коментар

Ами ако не беше кал а бетон?? течен
                      Значи, отивам на суха трева - онова криви от тревата щитовете и почва да стърже. Влиза в кал, пълни между щитовете с камъчета и пак почва да стърже. Да не говорим от тревата какви драскотини има по боята. От клони - направо дълбае до ламарина. Е, "Либъртито" се кара много повече "по черно" от това нещо - пък нито боята му падна, нито щитове изкриви, нито се е налагало разглабяне за миене след кал. Каква е тая работа ?
                      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

....Каква е тая работа ?
                        Викат и "процес на естествен тунинг"...

Коментар

Нема ми обиждате Младши
                          Споко, и аз щях да затъна, разликата е че нямаше да вляза.

Уточних само за аджамиите че куадрадрайв2 няма проблем с калта.
                          Той всъщност не се оплаква от куадрадрайв2 системата, а от щита на спирачния диск зад който влизат камъчета и скърцат зъбопилно. Системата за задвижване беше спомената само като въпрос защо му е след като страда от камъчета в щита.

Коментар

Споко, и аз щях да затъна, разликата е че нямаше да вляза.

Той всъщност не се оплаква от куадрадрайв2 системата, а от щита на спирачния диск зад който влизат камъчета и скърцат зъбопилно. Системата за задвижване беше спомената само като въпрос защо му е след като страда от камъчета в щита.
                            Всъщност не страда системата, а психиката на водача! След един такъв подобен случай в който не можах да изчегъркам пущината от диска на стария Черок, вдигнах Търтьо от тях да отваря гаража, че нямах крик да свалям гумата на пътя... Луда работа!

Коментар

И още в началото на темата съм се оплакал от слабата боя (сравнявам с KJ, карат се от едни и същи хора по едни и същи места), почвам да мисля, че моето е някакъв "Шоу-руум екземпляр", предназначен за седене по авто-салони, не за каране в действителност. Попадал съм на такъв камион - направен да стои при дилъра и да му се възхищават и да цъкат с език. Ама впрегнеш ли го да тегли ремаркето - уйде коньо...

Коментар

И още в началото на темата съм се оплакал от слабата боя (сравнявам с KJ, карат се от едни и същи хора по едни и същи места), почвам да мисля, че моето е някакъв "Шоу-руум екземпляр", предназначен за седене по авто-салони, не за каране в действителност. Попадал съм на такъв камион - направен да стои при дилъра и да му се възхищават и да цъкат с език. Ама впрегнеш ли го да тегли ремаркето - уйде коньо...
                                То е много относително и заради личния критерий за "драскане на боята"... При мен, докато не се появи лъскава ламарина отдолу, не се брои... Най-вероятно му се драска само лака..?! Опита ли с пастиране да видиш дали излиза..?!!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X