Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реле за дневни светлини WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Реле за дневни светлини WJ

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
    Мислите ли, че ние присветкваме на абослютно всеки с ксенон на рефлектор? И каква е вероятността, някой да мине между капките без нито едно (отчетено) присветкване? - Огромна! На предишната ми кола(с рефлекторни фарове) сложих ксенон, защото ми бяха адски пожълтели пластмасовите лещи дето отсичат светлинния сноп(а и от келешлък де). Ходих 2-3 пъти в годината да ми регулират фаровете, а и самият аз ги пусках една идея по-надолу след това. В гажара имам огледала на стената отсреща за по-оптимално захождане, че влизам напред. Е няма такава гадория като ксенон в рефлектор срещу теб. И на мен никой никога не ми беше присветквал. Е и?...
    +1
    Допълвам само, че на три от колите, махнах ксенона и се монтирах старите крушки. Определено светят по-добре. Иначе е просто електрожен за останалите, а за теб мъка, особенно на мокро....
    в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
    Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
      Колеги, какво стана с поръчаните релета? Някакво развитие?
      Този сайт AutopartsASAP.com е крайно неудачен избор за пазаруване онлайн. Подлъгах се от ниската цена и на 19 феврури си купих релето от тях. До днес още не е изпратено и никаква обратна връзка от тях! Добре че плащането беше през pay pal и има някакъв шанс да си получа парите обратно! Офертата за групово закупуване още си стои, ако ви интересува пишете.

Коментар

Първоначално публикуван от ardmin Преглед на мнение
        Този сайт AutopartsASAP.com е крайно неудачен избор за пазаруване онлайн. Подлъгах се от ниската цена и на 19 феврури си купих релето от тях. До днес още не е изпратено и никаква обратна връзка от тях! Добре че плащането беше през pay pal и има някакъв шанс да си получа парите обратно! Офертата за групово закупуване още си стои, ако ви интересува пишете.
        Аз също трябваше няколко пъти да настоявам за потвърждение на поръчката, че е изпратена и да дадът tracking number. Може би след 4-5 мейл със запитване дали да канцелирам транзакцията от paypal чрез ressolution центъра, започнаха да ми обръщат внимание. Ще почакам още 10-15 дни, пък ще видим....
        WG 2.7 CRD

Коментар

Мислите ли, че ние присветкваме на абослютно всеки с ксенон на рефлектор? И каква е вероятността, някой да мине между капките без нито едно (отчетено) присветкване? - Огромна! На предишната ми кола(с рефлекторни фарове) сложих ксенон, защото ми бяха адски пожълтели пластмасовите лещи дето отсичат светлинния сноп(а и от келешлък де). Ходих 2-3 пъти в годината да ми регулират фаровете, а и самият аз ги пусках една идея по-надолу след това. В гажара имам огледала на стената отсреща за по-оптимално захождане, че влизам напред. Е няма такава гадория като ксенон в рефлектор срещу теб. И на мен никой никога не ми беше присветквал. Е и?...
          Първо кои сте тези "ние".
          Второ за каква вероятност и за какво минаване между капки ми говориш.
          Трето едно е да си си "сложиш" ксенон, на пожълтели пластмасови лещи, а друго е да ти монтират ксенон във фирма която се монтира на половината официални вносители( или всички Туарези ти вадят очите)
          Четвърто- огледала на стената за оптимално захождане, пък ти светело в очите. Ти сериозно ли??????

Последно кой да ти присветне с тези пожълтели фарове.
          Е така!!!!
          За мен въпроса е приключен.
          Grand Cherokee WJ 4.7 V8
          Това е положението.

Коментар

Колега karlos,
            незнам какви са ти гаранциите, но на кола с рефлектор НЕ СЕ СЛАГА КСЕНОН.
            Не, не зависи от пичовете от сервиза, а зависи от самата технология на отделяне на фотони.
            Поради факта, че светлината от газоразрядната лампа е с по-голяма наситеност на фотони.

Иди в Германия и покарай малко в града с такива фарове, почовете ще ти обяснят.
            Слага се лупа, която да не позволява нас нопа светлина да се отрази в рефлектора.
            Масла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com

Коментар

Аз също трябваше няколко пъти да настоявам за потвърждение на поръчката, че е изпратена и да дадът tracking number. Може би след 4-5 мейл със запитване дали да канцелирам транзакцията от paypal чрез ressolution центъра, започнаха да ми обръщат внимание. Ще почакам още 10-15 дни, пък ще видим....

Току що си взех митническо известие от пощата, та предполагам туй ще да е....
              Освен рзпечатка от paypal/сайтът с поръчката/плащането, нещо друго дали искат?
              WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от peter3d Преглед на мнение
                Колега karlos,
                незнам какви са ти гаранциите, но на кола с рефлектор НЕ СЕ СЛАГА КСЕНОН.
                Не, не зависи от пичовете от сервиза, а зависи от самата технология на отделяне на фотони.
                Поради факта, че светлината от газоразрядната лампа е с по-голяма наситеност на фотони.

Иди в Германия и покарай малко в града с такива фарове, почовете ще ти обяснят.
                Слага се лупа, която да не позволява нас нопа светлина да се отрази в рефлектора.
                Гърция. Италия, Австрия,Словакия,Германия,Унгария,Турция,Сърбия, Македония до сега не са ми обяснявали нищо.
                Ако трябва пак ще отида.
                Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от Karlos Преглед на мнение
                  Първо кои сте тези "ние".
                  Второ за каква вероятност и за какво минаване между капки ми говориш.
                  Трето едно е да си си "сложиш" ксенон, на пожълтели пластмасови лещи, а друго е да ти монтират ксенон във фирма която се монтира на половината официални вносители( или всички Туарези ти вадят очите)
                  Четвърто- огледала на стената за оптимално захождане, пък ти светело в очите. Ти сериозно ли??????

Последно кой да ти присветне с тези пожълтели фарове.
                  Е така!!!!
                  За мен въпроса е приключен.
                  "Ние" сме тези, по които съдиш, че щом не присвятквали на всеки значи всичко е ОК. А вероятноста е някой да остане "неприсветнат" и да се изтъпанчи някъде и да каже, че никой оше не му бил присветвал.

Третото - ксенона го бях сложил, именно защото лещите бяха остарели и от UV лъчите бяха загубили пропускливоста си вселдствие на което и ксенона, но това не му пречи да дразнеше (и пак повтатрям - най-вече и от келешлък ги сложих де). На последния техн. преглед, когато нещата вече бяха зпочнали да се закучват ми писаха в големия талона за прегледе "липсва фокусиращо у-во - леща", и не го писаха на ръка, а го избраха от списък с проблеми в системата на дай, демек не е свободна интерпретация. След това го махнах, защото си взех и нови лещи. Но и защото ми го писаха в талона де. Ако не бяха, сигурно щях да се замисля. Нали ти казвам - чист келешлък.

Официалната фирма дето монтира някой "фабричен" ксенон е тази дето е предложила най-ниската офертата при вносителя, за да може само тя (ексклузивно) да монтира. Което не намалява дразненето на очите от продукта и сложен в рефлектор.

А огледалата са за да виждам бронята ня колко мм е от стената докато захождам, понеже е тясно. В тях гадния ксенон в рефлекторен фар го виждах, точно както и на улицата мен ме виждаха останалите. Както и обратното - както аз виждам ксненон в рефлектор....

Гърция. Италия, Австрия,Словакия,Германия,Унгария,Турция,Сърбия, Македония до сега не са ми обяснявали нищо.
                  Ако трябва пак ще отида.
                  Пич, ти май не разбираш. Проблемът не е толкова в това дали, сульо и пульо е дал аудиенция някъде си, като не ти е присветнал или не те е спирал. Тук не става дума и основно за това, до колко и дали изобщо е регламентирано ксенен в рефлектор. Обясняваме ти, че на всички ни е изключително гадно, неприятно, дразнещо за очите и пагубно върху контрола на колата да наблюдаваме този ксенон. Никой не спори (а и не го интересува) къде как си затваряли очите, и къде кой каква врътка бил направил в дадена държава, че да изкара колата фабрично с ксенон и после някой да се тупа с "Ама то така си беше", а вносителя на марката да предлага страшната оферта на кола с фабр. ксенон.
                  WG 2.7 CRD

Коментар

... Карам три години никой не ми е присветнал дори.
                    Ами като видя някой електроженист насреща не виждам смисъл да му светкам, въпреки, че ми вади очите. По простата причина, че най-вероятно ще ми отговори като пусне дългите, за да покаже, че е на къси. Т.е. упражнението е лишено от смисъл и освен да му тегля една тънка па дълга май няма какво да направя.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Може можеее,пускаш му мъглявките!Апа аз имам и още два допълнителни
                      Ама темата почна да отива у чепръчане......
                      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
                      0888854582
                      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
                      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
                        Ама темата почна да отива у чепръчане......
                        Вярно е само чесане на езици–аз това, той онова.
                        Всеки си има мнение и всеки си носи отговорността.
                        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                        Това е положението.

Коментар

Те го
                          WG 2.7 CRD

Коментар

За $37 си изглежда като съвсем нормално реле Явно вместо контакт има транзистор за ШИМ. При мен тоя модул има 10 крака, 7 се използват!
                            Jeep Grand Cherokee '96 5,2 V8

LZ1POP

Коментар

Първоначално публикуван от ivorus Преглед на мнение
                              За $37 си изглежда като съвсем нормално реле Явно вместо контакт има транзистор за ШИМ. При мен тоя модул има 10 крака, 7 се използват!
                              Цокъла е с 4 крака. Незнам как може да се сложи нещо с различен брой крака там.
                              WG 2.7 CRD

Коментар

Пощенските разходи за изпращането на реле от сайта вече са 14 долара...
                                "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X