Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моят WJ 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моят WJ 2.7 CRD

Актуализация:

А някой да има идея Тервес или Акебоно са накладките ми?
    WG 2.7 CRD

Коментар

Ти си единствения които може да разбере: трябва да погледнеш сам, друг начин няма.
      Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Гледах(а незнам за какво) и не открих надписи. Изглеждат така:

Не е спешно де. Има бая запас за сега.
        WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
          Гледах......
          Сега звънни на повелителя на наклдадките и съединителите в този форум.....
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Точно на обратната страна между буталата:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:akebono.jpg
Прегледи:1
Размер:99.8 КБ
ID:5506483

Твоите като ги гледам са AKEBONO. TEVES-а имаха някакви пружини отпред, като скоби.
            Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Здравейте колеги. Искам да ви покажа моята идея за дневни светлини. След дълго мислене реших да сложа две водоустойчиви диодни ленти между фаровете и бронята и да сложа диодни габарити. Диодните ленти са вързани директно към габаритите. Вече карам с тях 3 месеца и до сега не са ме спирали полицай и не съм имал проблеми. Двете диодни ленти и двата габарита ми излязаха 11-12 лева от ebay.

Име:k513-1-4cd4.jpg
Размер:47.9 КБ
ID:5506893Натиснете снимката за да я уголемите

Име:LL1016_3_ALL.jpg
Размер:26.5 КБ
ID:5506894Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN2827.jpg
Размер:51.5 КБ
ID:5506895Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN2829.jpg
Размер:57.9 КБ
ID:5506896Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN2830.jpg
Размер:92.2 КБ
ID:5506897

Коментар

Вечер изглеждат добре, но въпросът е за дневни светлини. Дай една снимка денем.....
                в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
                Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Име:23072013856.jpg
Размер:200.7 КБ
ID:5506999
                  Това е през деня.

Коментар

Без да те обиждам, колега, но това няма нищо общо с "дневни светлини". Просто нещо си свети, но превантивната роля на късите е химера в твоя случай.
                    в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
                    Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Ами,ако ми кажеш по-добър вариант за дневни светлини ще ми е от полза. Просто не намерих място къде да сложа два модула за дневни светлини и да ми хареса как седят(мое мнение). Все пак и това решение е доста по-евтино от истинските DRL модули и според мен върши работа. Удължавам живота на късите,а пък знам,че те са цокъл 9006 и трудно се намирал в нашите магазини. Основно карам през деня и много рядко през ноща. Карам в район със засилено полицейско присъствие и отново казвам,че не са ми правили проблем за това,че не ми светят късите и ,че използвам побългарен вариант за дневни светлини.

Коментар

Първоначално публикуван от gopeto1 Преглед на мнение
                        Ами,ако ми кажеш по-добър вариант за дневни светлини ще ми е от полза. Просто не намерих място къде да сложа два модула за дневни светлини и да ми хареса как седят(мое мнение). Все пак и това решение е доста по-евтино от истинските DRL модули и според мен върши работа. Удължавам живота на късите,а пък знам,че те са цокъл 9006 и трудно се намирал в нашите магазини. Основно карам през деня и много рядко през ноща. Карам в район със засилено полицейско присъствие и отново казвам,че не са ми правили проблем за това,че не ми светят късите и ,че използвам побългарен вариант за дневни светлини.
                        Да наистина по-скъп вариант е DRL релето + обръщането на региона на Канада , но пък е истински DRL и късите отново са предпазени , защото работят на 50%.
                        В крайна сметка всеки сам решава за себе си моето решение е факт - DRL.
                        Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD

Коментар

Събота и неделя се заиграх с фаровете. Пластмасовото "стъкло" беше бая надрано и ме дразнеше как свети в тъмното още като я взех март месец, а и сега само като ги погледна.

Реших, че явно работата отива на нови фарове, та поне да експериментирам върху тези какво ще излезе с едно полиране. А и щеше да ми е за сефте. Взех едно кече за дрелка за 5лв.

паста някаква за 4лв.

и 1000+2000 шкурка за 1лв. и подхванах левият фар от страната на решетката. Резултатът ме обнадежди

и продължих

И за моя изненада се оказа, че начинанието си струва

WG 2.7 CRD

Коментар

Начинанието е хубаво - и аз си доставих шкурките 1000+2000 и три вида пасти, даже ми ги номерираха - първа, втораа, трета и търкане без да се замислям - но аз се замислям . Четох тук във форума че до месец държи и потъмняват пак. Пишеше някъде че се нанася и лак някакъв. Някой да сподели опит, защо се получава така - иначе и аз като колегата искам да ги обработя по този начин, но не ми се започва още!!!
                            Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
                            O8867З7I78

Коментар

Първоначално публикуван от Savador Преглед на мнение
                              Начинанието е хубаво - и аз си доставих шкурките 1000+2000 и три вида пасти, даже ми ги номерираха - първа, втораа, трета и търкане без да се замислям - но аз се замислям . Четох тук във форума че до месец държи и потъмняват пак. Пишеше някъде че се нанася и лак някакъв. Някой да сподели опит, защо се получава така - иначе и аз като колегата искам да ги обработя по този начин, но не ми се започва още!!!
                              Поне при мен не са потъмнели, а бяха доста надраскани. Това, което не успях да полирам предполагам са пукнатини от вътрешната страна или беше заради несериозната манипулация от моя страна, заради липсата на вяра в резултатът преди да започна. Следващия път ще съм по-подготвен
                              WG 2.7 CRD

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...E0%F0%EE%E2%E5

Ето тази а и други теми съм чел. Говоря за потъмняване след месец два. Твоите си ги правил вчера доколкото разбрах. Питам защото и моите са същите?
                                Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
                                O8867З7I78

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X