Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свещи за WJ 4.7+газ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Свещи за WJ 4.7+газ

Има и по-лесни начини. Джокер: датчици за ускорение.

Коментар

Прав си! Всеки е свободен да си харчи парите както намери за добре, а аз да се е@а у главата куха, все забравям това

П.П. Е в тая тема тупикстартера е писал до джапанките. В техните отговори не се споменава за повишаване на мощността:

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=34240
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

Мен не че ми е за трудно осезаемите 3% ама възможността да не се разправяш повече със свещи е трудно устоим лукс.

Коментар

Аз първо не съм сигурен дали моят проблем е от свещите или от нещо друго.
          Мога да го конкретизирам, но не мога да го диагностирам.
          При студен двигател, пали на бензин и започва едно гаснене, едно пропадане на обороти и форсиране до момента на прехвърляне на газ. От този момент двигателя заработва нормално и ритмично без никакви колебания. След загряване на мотора, при повторно запалване на бензин двигателя си работи нормално.
          Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Прилича на проблем около запалването. Ама може и да е нещо трето.

Газовата уредба каква е?

Коментар

Ланде Ренцо

Коментар

Инжекционна ли е?

Коментар

Това по-скоро прилича на кофти датчик (някой от многото).
                  Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                  Из "Златния телец"

Коментар

И аз мисля че е датчик.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Инжекционна ли е?
                      Да

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                      Това по-скоро прилича на кофти датчик (някой от многото).
                      Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
                      И аз мисля че е датчик.
                      Но кой?

Коментар

На мен пък ми прилича на тръгнала безинова помпа или регулатор на налягането на бензина, или задръстен горивен филтър.
                        Никога повече части от "Вест Ауто"!!!
                        Jeep Grand Cherokee WJ 4.7 V8 2000 year

Коментар

Пробвай преди да запалиш сутрин дай 2-3 пъти само на "ACC" по тоя начин трябва да чуеш помпата 2-3 пъти
                          тръгва-спира и 4 път пробвай да запалиш.Ако запали и заработи добре горивен филтър или помпа....
                          Най-добре ще е да се измери налягането на помпата сутринта като ще палиш ако можеш го направи и т'ва.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            С иридиеви свещи всяка кола печели около 3% мощност - ..
                            Ха-ха, или 6% ако е с две свещи на цилиндър...
                            Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от evillion Преглед на мнение
                              На мен пък ми прилича на тръгнала безинова помпа или регулатор на налягането на бензина, или задръстен горивен филтър.
                              Ако е бензинова помпа не следва ли това да го прави постоянно когато е на бензин, а това е само при първото запалване?
                              Филтъра за горивото съм го сменял преди 15 000 км.
                              Само този регулатор на налягането на бензина не знам нищо за него.
                              Първоначално публикуван от oboPoTeH Преглед на мнение
                              Пробвай преди да запалиш сутрин дай 2-3 пъти само на "ACC" по тоя начин трябва да чуеш помпата 2-3 пъти
                              тръгва-спира и 4 път пробвай да запалиш.Ако запали и заработи добре горивен филтър или помпа....
                              Най-добре ще е да се измери налягането на помпата сутринта като ще палиш ако можеш го направи и т'ва.
                              Никога не съм чувал помпата, трябва да взема помощник и да направим опита. По някога паля по 3-4 пъти докато захапе.

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                                Ако е бензинова помпа не следва ли това да го прави постоянно когато е на бензин, а това е само при първото запалване?
                                Ами може помпата да клини и да не прави достатъчно налягане, а като поработи да се разкарва. Има и други причини за тези симптони. Пробвай да запалиш с развита капачка на резервоара, може да имаш запушен канистер и да се получава вакум в резервоара. Естествено проблема може да е и от газовия комп. Но за да провериш трябва да се възстановят веригите към бензиновите инжектори. Знам само че едва ли проблема ти е в датчик, най-малкото ще запише грешка. Да използвам поста да попитам по-знаещите: компа на този гранд записва ли тримове или кара само по карти. Ако записва тримове при кофти настроена газова се случват същите неща, макар че дори с умотани тримове би трябвало да заработи що-годе нормално доста преди да обърне на газ. Междо другото на колко градуса ти обръща на газ?
                                Последно редактирано от evillion; 19-11-15, 12:39.
                                Никога повече части от "Вест Ауто"!!!
                                Jeep Grand Cherokee WJ 4.7 V8 2000 year

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X