Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дилема Grand Cherokee WJ, но какъв?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дилема Grand Cherokee WJ, но какъв?

... а видяхте ли благоевградското SRT на "90 000 км" какъв му е волана?! Леле, къв смееехххх

Коментар

Като чета, какви коли си карал колега, по-добре си вземи HEMI, a нe 4.7 .

Коментар

Много ми хареса изложението на vertex! Понеже и аз съм в "избори", намирам темата, като цяло, за изключително полезна...Утре, ако ми си отдаде възможност, бих споделил впечатления от Карлово...

Коментар

verteR, извинявам се!

Коментар

Ходи ли в Карлово?
            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Ходих, но не е точно това, което търся. Имаше шумове, които не ми харесаха. Не съм специалист и не мога да дам по-точна техническа оценка, за да не въвеждам в заблуждение...

Коментар

Първоначално публикуван от marinco Преглед на мнение
                Единственото, което още не съм решил и типа на уредбата метан или пропан/бутан. Имам в офиса един бус Форд на метан, слагах му уредба преди 10 год,/в зората/ и е най карания бус. 30лв 330 км натоварен/еднопосочно/.Изкарал си е парите за уредбата и покупката поне 5 кратно.
                Та ако някой има впечатления от метан на този двигател моля да сподели. Така ще решим темата окончателно!
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...31#post1791731 - това е личния ми опит с метана. Причина да се откажа от него е че много му влияе външната температура - юли и август всичките коне и нютон метри се изпаряваха, (това с тегленето на лодката - само зимата)а и минусите станаха много - значителна загуба на мощност, тежка бутилка - 100кг , ограничен пробег - 80км в града 110 извън. Цените които ми предложиха за метанов инжекцион - 2800/3300 лв ми се струват неаргументирано скъпи, особено за автомобил от който не вадя пари.От септември м.г. съм с ГИ (не му знам марката) , но откакто е сложен не съм имал никакви проблеми.Та от мен +1 за ГИ
                Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
                Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

Много благодаря за съвета, колега. Ей сега ще изтичам да си взема нещо 1,1-1,3 че събира 3литра масло и да спестя.
                  Към всички, моля ако няма къде да го правите.........., не го правете в моята тема!
                  Държа да информирам, че съм имал собствен 4х4 преди повечето от вас, дори и да са си помисляли за такъв/ТЛК HDJ-80 VX от 1996-2003/ Доскоро карах отвреме-навреме и този на сина ми /ТЛК 200 5,8V8/ за съжаление от глупост продадох моя/предполагам повечето го познават-целия е нарисуван с Пришълеца и Хищника/ и сега във връзка с втория ТЛК/се накефих/ и пак ми се иска нещо 4х4. Така че моля за повече уважение. Не съм някакъв новобранец, дето не знае дали го сърби, или го боли.
                  На всички е ясно и дори съм го написал по-горе, да не изпадам в тавтология. Кризата ни докара до там....
                  Дано утре сме по-богати и независими. Всичките Българи.
                  Предполагам,че причината поради която искаш да си вземеш Гранд при положение,че си имал 80-ка е чисто и само финансова!Ако е така-съгласен съм,ако ли не-не съм!
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

И аз го гледах, в мили е километража. А пък някой да продава нещо и да не знае дали е в мили или км, не знам намирисва ми/все затова време е завъртял едно кръгче, ама да не си наясно, че от София до Пловдив не е 85км, а примерно 136?????/. После излиза и нещо друго...
                    това че не знам че километража ми измерва в мили изминатото разстояние веднага изкарва джипа ми проблемен така ли ? страхотно умозаключение nice
                    ако сестра ми искаше джипа който с радост и подарявах (но в нейните очи това е автобус и няма да може да паркира и да маневрира) нямаше да го продавам просто две коли ще ми дойдат много за поддържане за това го продавам лятото го продавах понеже се очертаваше да отсъствам над година а една кола като не се кара се разпада така си мисля аз но вие сте специалисти вие ще кажете
                    PORSCHE CAYENNE 4.5 S 2005 год.
                    0898742885 - Карлово

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                      Предполагам,че причината поради която искаш да си вземеш Гранд при положение,че си имал 80-ка е чисто и само финансова!Ако е така-съгласен съм,ако ли не-не съм!
                      Ами аз описах по горе причината за продажбата на "80"ТЛК, накратко БУНАК и всички свързани епитети, и едва после финансова, следва възрастова, следва "мерак за бензинова", следва мерак за V8 и т.н. всичко останало което се сетите.
                      в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
                      Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Първоначално публикуван от ExecutoR Преглед на мнение
                        това че не знам че километража ми измерва в мили изминатото разстояние веднага изкарва джипа ми проблемен така ли ? страхотно умозаключение nice
                        ако сестра ми искаше джипа който с радост и подарявах (но в нейните очи това е автобус и няма да може да паркира и да маневрира) нямаше да го продавам просто две коли ще ми дойдат много за поддържане за това го продавам лятото го продавах понеже се очертаваше да отсъствам над година а една кола като не се кара се разпада така си мисля аз но вие сте специалисти вие ще кажете
                        Извинявам се, малко по-емоционално се изказах. Просто, не мога да си представя човек, който не знае, дали километража е в мили или километри. Щото, сигурно всеки път като се качиш, виждаш че пише Ml/h на големия километраж/значи мили/, а на оня дет не се вижда почти- Km/h/значи километри/.
                        Имало един шоп, дека като идол у зоопарко видел един дЖИРАФ, гледал, гледал, и казал: е те такоо жувотно не мое да го баде.....
                        в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....

Коментар

Не всички се вторачват в детайлите колега. Жалко за сестра му на другия колега, но тя значи 80ката ще я води за икарус, щом тоз прибран гранд и е голям. Мойта е същата, диското било камьон... А аз пък малки коли ненавиждам. Свят широк, нали . Имам един приятел точи лиги за гранд, ама няма кой да му подари, той пък не може да събере в таз криза. Не може, а и не иска да продадава вече моята бивша мр2-ка... и те така. Да сме живи и здрави и ние и хората, които обичаме, пък с тенекиите ще се оправим някак

Коментар

Всъщност е така, аз по себе си съдя и не съм прав, щото съм детайлист и си мисля, че и другите са такива. Да, ама не!
                            Навремето, като вземах на жена ми колата от Опел, една Зафира, дилърът пощуря с мен. Нова, нова, ама си има дефектченца.... и хоп 2364лв отстъпка още, компенсация,значи.

Коментар

Аз точно от личен опит го казвам. Щото съм яко по детайлите, особено ако ме интересува. Демек ако става дума за коли, чопля и малко по-малко и научавам кътните зъби. Например много харесвам стари и надежни машини, но много се кефя и на тея новите високотехнологични. Щото има множество неща за разучаване, менюта и прочее... Доста хора с нови коли висок клас изобщо не подозират, колко настройки и чудесии имат в колата си. Аз се изпирищвам като някой не знае размера на гумите, с които кара примерно

Коментар

Колега Насов, ако някой ден ти се отдаде възможност, прочети Сървиз Менюъл на Ауди А8 4,2ТДИ/2006>>няма бензинов с такива характеристики, но важи до 100-150 000км после капут/. Преди време аз го четях като "бест селър" невероятни технологични решения, елегантни и просто-сложни до ужасно-невероятни-уникални-сложно-технологични. За мен връх на технологията, ако имам някой ден време и възможност, ще се запозная и с БМВ-45Д. Сигурно и там е така.
                                Говоря за дизеляците, щото те са в момента топ-оф-дъ-топ на технологията ма автомобила. Естествено, след 5-10 год и бензиновите ще ги настигнат и прескочат, но тази революция няма да бъде ежедневие. Никой от производителите няма интерес от вътрешна конкуренция.
                                Позволявам си този коментар, по една проста причина, че темата с избора практически се изчерпа. Изборът е направен и предстои покупка.....до дни. Дано не мине котката път. После обобщение в нова тема, как и за колко става, съвети, инфо и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X